Men gott

Riktigt söndagsmat!! Kycklingrulle med extra extra extra curry sås, precis som de ska vara! ;)


Gårdagen

Igår var det en fin dag som slutade i kaos, blir så less. Det finns verkligen många idioter i denna värld.....



Min sminkning igår
 

Jag och bebis
Ute i kylan......
 
 

Juicy Couture - Viva La Juicy

Måste bara tipsa om en underbar parfym. Jag har svårt att hitta den perfekta parfymen, till nu. Jag har hittat den! Har denna varje dag och jag tipsar verkligen om denna, kan inte sluta lukta på mig själv, hah.
Viva La Juicy La Fleur 40ml - 535kr.

Palina - Mineral foundation

Jag måste bara tipsa er om en bra produkt. Jag får så torr hy under vintern. Och den foundationen som jag alltid annars brukar ha, gör det hela bara värre. Men nu! Jag var hos en hudspecialist här i Örnsköldsvik som tipsade mig om Palina's produkter.

Alla foundations som jag haft tidigare kan slänga sig i väggen! Denna slår alla jag någonsin har provat. Det är en mineral foundation som är jättebra för huden. Den är fri från parfym, alkoholer och andra tilltäppande/hudirriterande ämnen.
 
Till foundationen köpte jag även en Kabukiborste. Jag personligen rekommenderar verkligen detta!

Foundationen kostar 365kr och Kabukiborsten kostar 325kr. Finns att köpa här.


 
 

Nyårssminkning

Jag sitter och kollar på olika sminkningar då det snart är nyårsafton, woop! Jag ska på Make Up Store imorgon och kolla vad jag kan fixa ihop. Här kommer lite tips:


Deppig tjej

 
Hej babes!

Hur haver ni det? Här är det bra, men jag är less. Så jäääkla less! Jag hinner ingenting, känns som att jag inte har tvättat på år och dar, minns inte sist jag gjorde en riktig måltid, ser förjävligt ut överallt. Fan alltså. Jag får skylla på att jag knappt varit hemma de senaste veckorna, hmm..

Någon som vill bli min städhjälp? Jag betalar bra, bara jag slipper det!


I care about three things; money, the pleasures money brings me, and you.

 

Sune i Grekland

Idag gick jag på stan med "lil' sis" Sandra, det blev en hel del shopping faktiskt. Jag kan visa senare vad som fick flytta in hos mig. Bland annat en superhärlig pyjamas! Jag är som ett barn, haha - ni kommer att förstå då ni ser den. Efter shopping blev det bio med syrran, kusin och henne sambo. Vi kollade på Sune i Grekland. Oh, den var bra bra bra! Men ingenting slår ju riktiga Sune filmerna, de är kung!

Efter det så åkte jag, Andrea och Sofia och käkade på La Casa Mia här i Örnsköldsvik. Har aldrig käkat där tidigare, men det var jättegott och underbar service, dit åker jag absolut fler gånger!


Julafton

Hoppas att ni hade en bra julafton! Min var fantastisk. Drack goda drinkar, åt god mat, öppnade julklappar och skickade en tanke till de som inte kunde vara med oss denna härliga kväll. ♥
 

Världens bästa

Gulle fick 3 julklappar igår ❤


Blogg.se suger


Julfest


I helgen var det julfest med jobbet. Hade hur kul som helst och vårat team var såklart de som var mest på g.. Sedan drog vi vidare på Merry Can. Jag brukar inte tycka att det är kul där, men fan vad kul vi hade! Bästa!

Så mycket jag vill skriva, så lite jag kan.


Mitt hjärta, min solstråle, min ögonsten. Du är bland det bästa jag vet. ❤


Mys


Upp upp och iväg

Åkte och tog en fika med tjejerna på uh, mysigt. Kom precis hem men nu måste jag iväg en sväng igen, hmm jag som borde sova..


Drömmar kan bli sanna

Usch, hade en jätte hemsk dröm inatt! På riktigt är det den värsta drömmen jag någonsin haft. :( sedan drömde jag att jag skrev allting som hänt på bloggen! Fick panik då jag vaknade och var tvungen att kolla om allting var postat på bloggen. Och tur var väl de att ingenting har blivit postat, hade dött!


Aja, strunt i det nu! Här är lilla jag idag, hihi. ❤


Godnatt sockerpullor!


Jag har ett sjätte sinne

Vad var det jag sa Andy, i somras då vi gick på promenad? ;)


Lil Wayne !

Gissa vilka som ska på Lil Wayne 15 mars i Stockholm? Jag och Andy såklart, längtar!!


Shopping

Det blev lunch på subway sedan följde jag min vän som skulle tatuera sig, skit snyggt blev det!

Såklart blev det en massa shopping också, bland annat denna topp. Älskar den, lite julkänsla sådär, visar resten sedan!


Det fungerar faktiskt!

Hej!

Kass uppdatering från mig, men ni som bloggar via iPhone appen vet att den inte har fungerat. Sedan har Telias internet i lägenheten kraschat, jäkla Telia! Men nu fungerar appen igen. Ska på stan och luncha med en vän nu, skriver senare!


Jag har sagt det förr,

men säger det igen. Ni måste, måste, måste se Tusenbröder om ni inte redan har sett den. Den gick 2001-2003 tror jag. Minns att jag tittade på den då jag var liten så jag håller på att se om den nu. Jag är inne på sista säsongen och har endast två avsnitt kvar, balligt.

Någon som kan tipsa om bra serier så jag har något att underhålla mig med?

Kisses
 

Onsdag

Godmorgon där ute! Satan vad trött jag är, sovit i 8 h men känns som att jag sovit typ 2h, hmm.. Inte blev jag gladare när jag såg att det var -16 grader ute, brr. Det börjar bli riktigt kallt nu!!

Ha en fin dag!


Tjäääna!

Ny vecka och jag är superglad idag! Fråga mig inte varför, men efter att ha gjort exakt ingenting i helgen är jag pigg som få! ;)

Menne, slutade nyss. Sitter i bilen och väntar på mami och sis. Vi ska käka någonstans och sedan dra till moster, kan bli en grym avslutning på denna dag!


RSS 2.0