Vem hade rätt?

Som jag skrev i tidigare inlägg, de är lika dumma i huvudet som tidigare…


Inte okej

Har legat i sängen sedan igår som en idiot och stirrat i taket, kan inte sova alls, på grund av att mitt huvud snart kommer att sprängas i tusen bitar. Känner att mina värden börjat spöka igen och nu är det värre än någonsin. När fan ska detta få ett slut? Jag förstår inte, cirka 2 år har jag stått ut, jag orkar inte mer!

Får vänta tills vårdcentralen öppnar, men de kommer inte att hjälpa mig som vanligt, känner jag..


Godmorgon!

Dags för träning!


Var positiv!

Ny duschad, ligger i en ren bäddad säng med det senaste numret av tidningen Nära. Fan vad härligt, jag känner att jag behöver lite lugn och ro - det var alldeles för längesen. Puss


Vad kan detta vara? Glad tjej!


Twilight

Det blev en hel del shopping på Ikea, härligt! Efter Ikea åkte jag och tjejerna till UH och käkade glass för att sedan åka vidare till Palladium och kolla på twilight, kung film!!


Mot Sundsvall!


Men tjaaaaa

Har precis kommit hem från Harrys där jag tillbringat min kväll/natt. Hehe..... Fick skjuts hem av min privata chaufför, helt ärligt så är han ju deeee .. Ah, ska sova nu. Upp tidigt imorgon, vet ni vad som händer då??


Godmorgon!

Godmorgon, hoppas att ni vaknat upp till en härlig fredag! Det kanske inte finns dåliga fredagar? Vad ska ni göra idag? Själv jobbar jag, sedan blir det nog simning eller gym, jag har inte bestämt mig än.

Puss och kram syns på stan.



Efterbild

Har helt glömt bort att visa er min nya hårfärg! Jag älskar den. Testade för mig, en helt ny frisörsalong och självklart kommer jag att gå dit fler gånger! Tjejen som färgade mitt hår var hur grym som helst. Hoppas hon läser detta, fast jag gav hon otroligt mycket beröm så hon vet nog att hon var kung på sin sak. Tusen tack i allafall!





 

Jag lever

Nej, jag avled inte efter träningspasset om ni trodde det. Det gick faktiskt fin fint, hel nöjd. Idag har jag (läs: mamma och pappa) skruvat ihop mitt vitrinskåp som jag beställt, love it! Och att jag är besatt av champagneglas ska vi inte prata om, hihi. ❤


Träna

Vem går upp såhär tidigt frivilligt då man börjar jobba halv tolv? Cissi såklart! Ska göra gymet ;)


Löjligt

Hej!

Hoppas att ni mår bättre än vad jag gör. Är helt skakis och kallsvettig, huvudet är ej med mig och fattar ingenting. Känner mig helt borta! Det blev bättre då jag fick äpple och banan av Andrea men nu börjar det igen. Sitter på jobbet om ni undrar, men jag är för mesig för att sjukanmäla mig och gå hem. Känns som att folk tror att man vill hem, löjlig jag är! Jag får stå ut 2,5 timme till, pusss!


Fredagsmys!

Hade mys med film och gott igår med härliga människor, mycket trevligt!


Men gott!

Grillbuffe på Harrys till lunch, mm..


Nattkörning

Godnatttt!!!


Rödluvan

Jobbade idag, efter jobbet gick jag på stan med Andrea. Shoppade lite såklart och käkade på subban.

Fick för mig att färga håret vilket jag såklart inte skulle gjort. Gosh, jag är rödhårig!! I panik bokade jag färgning hos en frisör imorgon, ber till Gud att hon kan fixa till det. ;)


Jag är ond, vad är du?


Gold card

Hej hopp!

Nu har jag skaffat ett guldkort på gym, på tiden va? Haha, nu jäklar blir det ändring, känner mig så jävla slö och hoppas att jag kommer att må bättre nu när jag börjar träna. Nu är det slut på detta, för ett tag iaf:


*Spyr*

Godmorgon

Igår hade jag lördagsmys med världens bästa Andrea! Vi hade twilight kväll, hihi! ❤


Helt okej


Tusen bröder

Godmorgon! Såhär såg nästan hela min dag ut igår. Såg tusen bröder när jag var liten och minns att den var så jäkla bra, så jag var tvungen att se den nu igen - faaan vad bra den är!!

Mitt i allt kom det 3-4 killar och knackade på min dörr, typ elva på kvällen!! Tror ni att jag var skräckslagen eller? Såklart öppnade jag inte. Undrar vad dom ville?


Blir inte klokare

Jag har suttit här i flera timmar och försöker att bli klokare. Jag har en sån grym idé som jag vill genomföra. Jag vill hjälpa andra, mer säger jag inte. Jag vet att denna idé kommer att gå igenom eftersom det är en grym efterfrågan. Men grejen är den att jag inte alls vet vart jag ska börja, hah. Jag blir galen!

Nu ska jag tvätta bort sminket, sedan sova och hoppas att det ploppar upp idéer på var jag ska börja. Godnatt fina ni! ♥

 

You're the one that i want


Mitt experiment

Well, som ni vet så har jag gått tillbaka till mitt beroende, ananas. Förr var jag besatt av det, sedan åt jag ingenting alls. Fick sämre hy. Började äta ananas igen för att få strålande hud. Och som ni vet, så har jag skrivit att detta verkligen fungerar, och denna gång var inget undantag! Go ananas!

Testade ni? Märkte ni skillnad?
 
Jag har sett att jag fått lite frågor angående detta:
 
Fråga: Hej! Hur mycket ananas i veckan åt du för att få sån fin hy? :D  
Svar: Jag åt fyra skivor ananas om dagen. :) 

Fråga: Hur länge ska man äta för att få fin hy?
Svar: Jag såg resultat efter cirka 2-3 veckor. Men bäst är ju att äta det hela tiden. ;)

Fråga: Åt du ananas som du skär själv eller på burk?
Svar: På burk! En burk om dagen (fyra skivor). Jag köper från märket Del Monte.
                  
 
En helt oredigerad bild på en osminkad Cissi igår.

Teen Wolf

Jag älskar, som ni kanske vet serier! Jag börjar att kolla på nya hela tiden. Just nu är det Teen Wolf som jag har fastnat för. Den är grymt bra och otroligt spännande. Men den största anledningen är nog snyggingen på de sista bilderna. ;)
 

Världens bästa


Min nya sambo!


Fryst vatten


Trött tjej ska ligga i sängen hela dagen


Slö

Hej hopp! Måste uppdatera lite här. Hoppas att allting är bra med er! Här är det helt okej. Ligger i matkoma då jag blev "tvingad" att äta på Thai house i gullänget, mm... Annars då? Ikväll är det andra avsnittet av Livet på andra sidan, mitt nya favoritprogram, se det!

Bjuder på en bild på två killar som är glad av att se lite snö! ❤


Mycket gott nu


Jag lovar att detta är till skrämmande ungar!!


Bruna ögon

Skönt att ha tagit ut mina blåa linser ett tag, haha!


RSS 2.0