Cissi betygsätter foundation #2


Maybelline - Dream Matte Mousse - 135 :-

Totally love it! En av de bästa foundationa jag testat. Den täcker hur bra som helst och den smälter verkligen in i huden och ger ett jämnt och naturligt resultat. Jag ger Dream Matte Mousse foundation näst högsta betyg. Jag sparar 5:an ett tag till. ;)



Har du testat denna foundation?


Dagens shopping

Idag gick jag och min man på stan och shoppade lite, mys. Några hundralappar fattigare, men mycket gladare, höhö. Blir inte ni också glad av shopping? Anyway, detta fick jag med mig hem. :)

Ps. Om ni vill veta vad min man shoppade idag får ni kolla hans blogg. ;)


Två par tråkiga skor, men ack så skönt det känns att kunna köpa sommarskor! ♥
De svarta skorna ser ganska weird ut på bilden, haha.


Puder från Isadora, rouge från H&M och lösögonfranslim från Kicks, finally!

Dagens sminkning

Jag somnade hur sent som helst inatt, runt tre tiden kanske? Så det blev inte många timmars sömn för mig eftersom alarmet ringde 05.40. Men jag har varit sjukt glad ändå, det är ju så fint väder, vägarna är nästan snöfria! ;)

Här kommer dagens enkla sminkning:


Bas:
Concealer - Make Up Store
Foundation - Maybelline
Puder - Isadora
Rouge - H&M


Ögonsminkning:
Beige (?) ögonskugga (Jag älskar den!) - Loreal
Cake eyeliner - Make Up Store
Mascara - Dior

Övrigt:
Ögonbrynspenna - Isadora

KAMPANJERBJUDANDE

Nu kommer ett väldigt hett tips! Om du är medlem på Kicks kan du just nu köpa Make Up Stores concealer "Cover all mix" för endast 185 kr. Ordinarie pris är 265 kr, du sparar alltså 80 kr. ;)

Denna concealer från Make Up Store är helt underbar, helt klart den bästa concealern som jag testat. Annat motför deras foundation som jag inte gillar (Läs inlägget nedanför) ;)


Klicka på bilden för att komma direkt till produkten på Kicks hemsida.

Cissi betygsätter foundation #1


Make Up Store - 245 :-

Jag tycker inte att den är så bra som de flesta säger att den är. Jag hade väldigt höga förväntningar eftersom de flesta sagt "Make Up Stores foundation är den bästa jag provat!", blablabla.
Bullshit. Inge märkvärdig alls, tycker jag
.

Vilket betyg ger du Make Up Stores foundation?


Är våren här?

Hej!

Kollade nyss på termometern och såg att det var 2 plusgrader, oh vilka vårkänslor jag fick! ;) Snart är tiden inne för att plocka fram skinnjackan, om det är samma väder imorgon ska jag använda min skinnjacka. ;)

Vad mer? Mamma och pappa åker till Thailand på fredag och är borta i två veckor. Så vi ska fira min födelsedag på onsdag istället för den 13 mars, hihi. ;) Min Kaka kommer hem till veckan, så vi måste catcha upp allting vi missat, woop woop. ;)


En gammal bild på mig och Kakan. Tiden då bruna linser och löshår till asset var min grej, haha.

Skjortor ÄR snyggt!


Gina Tricot - 199 :- ♥


Gina Tricot - 199 :- ♥


H&M - 99 :- ♥


H&M - 99 :- ♥

Vilken gillar du mest? Jag är kär i den vita.

Marängsviss

I torsdags var det pizza, semlor, ostkrokar, lökringar och toffifee som gjorde min dag. Igår var det toffifee, chips och dipp. Idag blir det marängsviss, mums! Det var så äckligt längesedan jag åt det, så jag sa åt J att vi skulle åka och köpa det, and we did it! ;)

Det händer alltid någonting när vi är på Kvantum. Om jag inte ramlar, så leker vi kurragömma eller jagar varandra. Jag brukade alltid handla på Coop, men där händer det ingenting, haha. ;)


Nu ska vi fixa ordning Marängsvissen och tagga inför Melodifestivalen. ;)

Myskväll igår

Hellu!

Jag vet att min blogg har blivit skit tråkig, jag ska bättra mig - jag lovar. ;) Igår var jag med älsklingen, vi kollade på Let's Dance och spelade Donkey Kong på Wii. Vi satt uppe rätt länge och spelade, haha. ;)

En fredag utan gott finns inte i vår värld, höhö. ;) Vad tror ni vi valde igår?


Det onyttiga?


Eller nyttiga? ;)

Slutsålt

Hellu bloggen!

I tisdags när jag var på stan med tjejerna kollade jag efter ett par svarta jeans. Jag hittade ett par perfekta från Gina Tricot, såklart fanns dom inte i min storlek. Nu kollade jag på deras hemsida och där finns det typ inga (!) storlekar på just dessa jeans, helt sjukt.

Jaja, vi får se hur jag gör, jag ska ha dom. ;)
Men visst är det irriterande när det är slutsålt?


Det finns en storlek kvar på hemsidan, haha.

Plåtas eller inte?



Vad tycker mina kära läsare? Vill ni se nya, snygga bilder här i bloggen? ;)

Det känns faktiskt riktigt lockande. Men ah, jag vet faktiskt inte. Det skulle vara roligt med nya bilder, men drygt att stå och se snygg ut i flera timmar, höhö. ;)

Shelter

Ursäkta för den dåliga uppdateringen. Jag får skylla på att min syster är hemma och jag vill umgås med henne. Vi kollade nyss på en film, "Shelter" herregud vad bra den var! Verkligen en film som är värd att se, den bästa jag sett på länge. Om ni inte har sett den - jag tvingar er, nästan. ;)


Sis är här!

Fick en rejäl överraskning när jag loggade in på mitt konto, höhö. Anyway, min kära syster har kommit hit så idag ska vi spela Wii, love it. ;) Men nu ska jag käka frukost. Skriver senare. ♥


Saknar våra tjejkvällar. ♥ Kakan kom heeeeem!


Bra dag trots allt!

Hej bloggen!

Nu är jag på bättre humör, höhö. Mamma och pappa gav mig en grej som gjorde mig på mycket bättre humör. Shopping, shopping. ;) Inte nog med det, jag hittade MIN lägenhet, jag ska ha den! ♥
Jag gjorde en intresseanmälan så framöver ska jag och baby åka och kolla på den. ;)
Spännande va?


Jag har fått grymt många frågor om vart jag köper själva ear cuffen. Tyvärr så har stället jag köpte dessa på slutat sälja ear cuffs, och jag vet inte vart man kan köpa de, så jag vet tyvärr inte.

De oskuldsfulla

Idag är det en dålig dag. En dag jag bara vill lägga mig under täcket med en bra bok. Jag har länge velat läsa boken "De oskuldsfulla" men det har liksom aldrig blivit av. Men jag har faktiskt skickat efter den nu, så det ska bli spännande att se om jag finner någon tid för den. Kan ju alltid hoppas. :)



Kopierade handlingen av adlibris.com om ni vill läsa, om inte - scrolla ner eller något, haha.

"DE OSKULDSFULLA är en otrolig historia om tre systrar som växer upp i en religiös sekt, och om deras respektive flykt ifrån detta liv.

Juliette, Kristina och Celeste föds in i och växer upp i sekten Guds barn. Sekten grundades i Amerika under sent sextiotal och är nu känd under namnet Family International. En av de mest upprörande aspekterna av sektens religiösa utövande är användandet av sex för att åskådliggöra Guds kärlek, något som i grund och botten betydde sex mellan sektens medlemmar, oavsett deras respektive ålder.

Systrarna formades från födseln till att bli Guds soldater. I tidig ålder skilde man dem åt och de växte upp med helt skilda erfarenheter från sin tid i sekten. Celeste var involverad i de högre skikten av armén, Kristina var fotsoldat och Julianna var rebellen som testade den strikta regimens gränser så fort hon fick tillfälle. Gemensamt har de ändå känslan av att det är något som är i grunden fel med den värld de lever i, trots att de inte känner till något annat liv.

Vi får följa med på deras livsresa i sekten tragedin, absurditeterna och det slutgiltiga hoppet och deras liv efteråt. De har också tre yngre systrar i Uganda, och de fokuserar nu på att förhindra att deras egna erfarenheter upprepas."

En favoritsminkning

Detta är en sminkning som jag gjorde någon gång mellan jul och nyår. Jag gillar faktiskt den väldigt mycket. Det är så snyggt med brunt och guld tillsammans. Vad tycker ni? ♥



Brun och guld ögonskugga - 120 paletten
Lösögonfransar - MAC

Det enda du behöver, enkelt va? ;)

En dag på stan

Tack för idag mina underbara tjejor. Vi gick på stan och efter det satt vi och käkade på UH och snackade skit som vanligt. ;)


Söta du! ♥


Baby ♥


Ser gott ut, huh? ;)

Till Övik

Herregud vad dåligt jag mår idag! Jag kommer nog att kräkas vilken sekund som helst.
Det brukar bli så då man kliver upp tidigt, men men.

Alldeles strax ska jag träffa sötnosen Therese, mysigt.
Uppdaterar när jag är hemma igen, vilket nog inte blir så tidigt. Tjing!


Nu ska jag bara fixa håret sedan åker jag iväg. :)

Mycket snack och liten verkstad

Det där med städningen och rensningen gick inte riktigt som jag ville, hmm. Jag gjorde lite roligare saker. Som att kolla på Big Brother t.ex. såg ni det? ;)

Well, jag kikade runt på lite skor också. Jag hittade dessa snyggingar för 449 kr på Nelly.com. Visst var dom snygga? Både till vardags och fest. ;)



449 kr - Nelly.com ♥

Nu måste jag börja dra mig mot sängen. Imorgon ska jag inte upp allt för sent, jag ska nämligen på stan med mina tjejor. Det kommer bli trevligt. Godnatt! ♥

En rejäl jävla rensning

Nej, här kan jag inte sitta hela dagen! Nu ska jag ta itu med mitt rum. Det ser verkligen förjävligt ut, så jag ska städa som aldrig förr. Jag ska även rensa mina gardrober och slänga/sälja en massa plagg.
Vem vet, något kanske kommer upp på bloggen? ;)


Alltid när jag rensar garderoberna tänker jag "Men den kanske kommer till användning någon gång". Dock kommer den aldrig till användning. Haha, är det inte så för er också? Denna päls har jag använt en gång, men jag kan inte ge bort den!

Glashuset

Hej bloggen!

Jag har absolut ingenting roligt att skriva eftersom jag i princip hela dagen har spelat RollerCoaster Tycoon 3, haha. As roligt, verkligen. Har ni provat det?

Nu har jag dock gjort en pause, vad gör jag istället då? Tittar på Big Brother live, glashuset alltså. Min lilla Gurka är ju där, så jag måste kolla vad han sysslar med, tss. Just nu lekar dom "Simon säger".


Klicka här för att kolla du med! ;)

Lanza Neem Plant Silk Serum

Tänkte skriva om denna produkt som jag använder dagligen och som jag tycker är jättebra!
Har du testat den?

För det första luktar den gudomligt, ni som har testat eller använder denna vet vad jag menar. Den ger håret smidighet, ger håret glans samt innehåller värmeskydd. Den har även UV-skydd i sig och applicerar du den i fuktigt hår minskar torktiden på håret med 55%. Hur bra är inte det?


Den blir din för 249 :- ♥

Mango

Har ni smakat Marabou's Mango chokladkaka? Jag testade den idag. Den var helt okej, men jag tror faktiskt inte att jag kommer köpa den fler gånger. Jag håller mig till schweizernöt.
Vilken är din Marabou favorit?


Vinnaren av MAC tävlingen

Först och främst, såg ni Big Brother?
Åh, det kommer att bli så bra! Gurkan måste in i huset, håller ni inte med mig?

Nog om det. Av över 200 stycken som deltog är nu vinnaren utsedd i MAC tävlingen, ett stort grattis till Jenny som vann smink paletten, ett mail är skickat till dig. :) Ni som inte vann får inte deppa, det kommer fler tävlingar. :)


Vad vill ni att jag ska tävla ut nästa gång? :)

Tävling: MAC ögonskuggor

Du har väl inte glömt att anmäla dig? Tävlingen avslutas ikväll 20.00!

Du kan vinna en ögonskuggspalett från MAC som är värd cirka 400 kr. Missa inte detta, scrolla ner för tävlingsregler. :)



För att delta:
  • Kommentera detta inlägg med att skriva din mailadress - Du är med i tävlingen!
  • Om du skriver om tävlingen på din blogg har du större chans att vinna!
Tävlingen avslutas söndag den 20:e februari klockan 20.00. Lycka till!


Sola, sola, sola

Hej bloggen!

Sorry för dålig uppdatering. Igår var jag på stan med älsklingen. Jag var tvungen att köpa en pincett då min är spårlöst försvunnen, sedan gick vi och käkade på MAX, höhö. Sedan kollade vi bara på Melodifestivalen och käkade fruktsallad, mums. Vad gjorde du igår?

Nu; solarium! PUSS ♥


Brownie


Tror ni inte att jag skulle passa i brunt hår, kära läsare? ♥
Med lite ljusa slingor kanske?

Natti natti

Nu ska jag krypa ner i sängen med min man, mys. Hoppas att ni har haft en bra fredag, jag har mest varit sur och irriterad men så är livet ibland.

Imorgon ska jag till stan och hämta min bil = inviga det nya ljudet. Grabbarna blir uppe hela natten med att koppla allting, stackarna.


Nu ska jag ta bort sminket, sedan ska jag sova som aldrig förr. Så skönt! Visste ni förresten att jag ber mamma och pappa väcka mig på morgonen vid 5-6 tiden innan de åker till jobben för att jag tycker det är så skönt att somna om, haha störd jag är!

Shoppingen idag


Det som låg i paketet var en stereo till min Audi och ett USB minne som jag ska ha till stereon så att jag slipper bränna ut cd-skivor, happy! Gladast blev jag nog över fjärrkontrollen, så söt! Haha.

Nu kan ni ju lista ut vad killen som "tog" min bil skulle göra. Han ska fixa med baslåda, slutsteg och allt vad det är. Jag fattar ingenting förutom att jag kommer att få fetaste ljudet. Stereon är iallafall från Netonnet. ;)


Snygg va? Köpte den för att underlätta i trafiken då jag kopplar mobilen till bilstereon. Så om det ringer snackar jag inte i telefonen utan genom stereon. Man vill ju inte vara en fara i trafiken. ;)


Värmeskydd, någon som testat denna? Är den bra? Och lösögonfransar, alltid bra att ha. ;)


Lite gott som jag ska ha ikväll till Let's Dance. ;) Kollar ni på Let's Dance?

Dagens sminkning

Hej bloggen!

En kompis kom nyss förbi och tog min bil med sig till stan. Han ska nämligen fixa lite grejer på den, spännande va? Vad han ska göra med min pärla får ni veta senare. ;)

Just nu håller jag på att fixa mig för fullt. Jag ska nämligen iväg och hämta ut ett paket, efter det ska jag och familjen åka till Coop och handla. Mysigt!

Ikväll blir det bara att ta det lugnt, äta godis osv. Höhö, vad ska ni göra ikväll?
Ha en bra dag! ♥


Såhär ser dagens sminkning ut. Idag fick det bli bruna ögon eftersom det är så grymt snyggt till grön ögonskugga, håller ni inte med mig?

Enorm saknad

Hej alla där ute.

Jag fick en enorm saknad efter sommaren. Jag fick typ, just nu, vinterdepression. Idag när jag skulle gå ut med min vovve kunde jag inte gå längre än till postlådan. Det tog liksom stopp, jag ville hem igen.
Så jag gjorde det, gick hem alltså.

Nu ligger jag i sängen och klipper in mig själv i soliga bilder, töntigt va?
Vill ni se? Såklart ni vill. ♥


Drömmer mig bort. Drömmarna spricker så fort jag tittar ut genom fönstret.. -30 grader, great!

Beautiful Dirty Rich




Jag skulle kunna lägga upp ringar hela kvällen som jag tycker är grymma, men dessa fastnade jag för.
Vilken är din favorit? ♥

Min nya färg


Bilden ger inte riktigt rättvisa, men vad gör väl det?
Det känns lite ovant, men jag tror jag gillar det.

Bye bye blondie!

Godkväll!

Jag kom typ nyss hem, (!) det tog lite längre tid än vad vi trodde, hehe. Jag satt där ungefär i fyra timmar, jag skojar inte. Men jag är faktiskt otroligt nöjd över resultatet och vi fick den färg som är på löshåret, perfekt! Så, tack så mycket Emelinda! :)

Här är två bilder från idag då jag pluggade matte och min sista tid som superblond.


Vem vill se resultatet på mitt "nya" hår? ;)

Dagens sminkning

Godmorgon!

Här sitter jag med en kopp varm choklad, bra start på dagen. Ska bara fixa håret, efter det åker jag till stan och hämtar upp Andrea, sedan åker vi och pluggar matte. Hoppas det kommer att gå bra!

Och som sagt, lite senare ska jag färga håret, spännande. ;)





Bas:
Concealer - Cover all mix (Make Up Store)
Foundation - Make Up Store
Rouge - H&M

Ögonsminkning:
Rosa ögonskugga - 120 palette
Beige ögonskugga - Loréal
Eyeliner - Cake eyeliner (Make Up Store)
Vit kajal - H&M
Macara - 2000 Calorie mascara (Max Factor)

Beställningar och bokning hit och dit

Godkväll bloggen!

Jag är glad idag. Jag har beställt en grej som jag har skrivit om här i bloggen för ett tag sedan. Dock blev det inte exakt den grejen jag skrev om utan en så mycket bättre! ;) Vad det är får ni se om några dagar. :)

Nu till det otroliga, jag fick ett ryck och bokade en färgning på Rut&Karl! Galen tjej, så imorgon kommer jag inte att se ut som jag gör nu. Måste jag säga att jag är nervös?


Jag är sugen på brunt, men det är en dålig idé, eller?

Cissi listar makeup missar!

För mörka nyanser - Många testar produkterna på handen vilket inte alls behöver stämma överens med ditt ansikte. Det är inte alls fint med för mörk foundation. Så om du tycker att det är svårt att lista ut vilken foundation som passar just din hudfärg bör du ta hjälp av en kunnig som jobbar på affären.

Rougemissbrukare - Jag har skrivit ett inlägg om vilken rouge nyans du bör välja under olika tider. Det inlägget hittar du här. Svep in kinderna med lösa cirkelrörelser och applicera med måtta.

Balansera - För mycket av allting ser bara konstigt ut. Lägg fokus på ögonen med sotade skuggor, eyeliner, och lösögonfransar och till det ljusa läppar. Eller lägg fokus på läpparna med en snygg, rödfärg och använd endast mascara.


This                           or                                   that?

Jag är med i en tävling



Var med du också. ;)

Godkväll!

Idag åkte jag till min kära syster och var med henne, Jens (barndomsvän) och Sheraton såklart. Vi fikade och snackade skit, höhö. ;)

Efter det åkte jag och älsklingen och käkade på restaurang, så mysigt. Resten av kvällen blir det bara mys, vilket ni säkert förstår. Hoppas ingen är själv på alla hjärtans dag, det ska man inte vara. Kärlek till t.ex. familjen och djur är ju också kärlek. Ha en fin kväll! ♥


Fika mys hos min syster. :)


Någon som var sugen på vaniljhjärtan? ;)


Minigrisen full av florsocker, haha. ♥


Jag rekommenderar verkligen Il Romanos på Sjögatan här i Örnsköldsvik, underbar mat. ♥

Alla hjärtans dag

Tjena!

Glad alla hjärtans dag på er! ♥ Kom precis hem till älsklingen igen, pluggade matte idag. Efter det gick jag och fixade lite grejer på stan med älsklingen. ;)

Visste ni att jag haft huvudvärk i ungefär en vecka nu? Den sitter i hela tiden, förstår inte vad det är för fel. Vitaminbrist kanske?


Puss hjärtat. ♥

The best

Kollar runt lite på youtube och måste bara visa er denna video.
Detta är det bästa jag någonsin har sett i Parlamentet, så grymt roligt! ;)


Min dag

Hej bloggen!

Mitt tangentbort på den bärbara har börjat krångla, så det är lite jobbigt att skriva. Men det får gå ändå. :) Idag har jag varit med älsklingen hela dagen.

Hans mormor fyllde år så vi åkte och firade henne, efter det åkte vi till Elgiganten och kikade på lite prylar. ;) Nu ligger jag i sängen och vilar ner maten. Visst vill ni se bilder sen idag? Klart ni vill! ;)


Dagens enkla söndagssminkning. Jag har bara använt eyeliner och macara och piffade upp det med en snygg ögonskugga. :)


Dagens middag. Visst ser det gott ut? Det var det också. :)


Dagens frisyr som Johnny skapat, haha.


Jag älskar dig sötnos.

Tutorial: Alla hjärtans dag sminkning

Godmorgon!

Det var ju tänkt att jag skulle göra en alla hjärtans dag sminkning och lägga upp här på bloggen. Men jag måste TYVÄRR meddela att så kommer det inte bli. Jag har inte tid för det idag och alla hjärtans dag är ju imorgon! Så jag ber om ursäkt för detta och jag SKA gottgöra er, jag lovar!

Istället tycker jag att ni kan kika på denna video som är av en duktig tjej som har gjort en tutorial på en alla hjärtans dag sminkning, väldigt snyggt tycker jag. Håller ni inte med mig? ♥


Dålig uppdatering

Hellu!

Sjukt dålig uppdatering, jag vet. Jag har nyss kollat på Melodifestivalen med älsklingen, myyyys. Nu ska vi snart kolla på en film som börjar på tv1000 - "Taken" har ni sett den?

Jag har sett den förut, den är riktigt grym!


Burkat upp med en massa gott, som vanligt! ;)

Green background


Inväntar bruuuden!

Hej bloggen!

Nu sitter jag här och väntar på Andrea som ska komma till mig, sedan ska vi köra igång kvällens festligheter, mys! Therese var inte så sugen på att festa ikväll, men vi skakar rumpa åt dig med! ♥

Vad ska ni göra ikväll?


Såhär ser sminkningen ut för ikväll. Silver och svart sminkning med strass pärlor, snyggt va? :)

Fredag!

Godmorgon!

Jag skriver som alla verkar skriva idag; Vilket jävla väder vi fått! Fast här menar jag inte kaos, utan här är det sol och helt underbart, höhö.

Inatt drömde jag att jag fick en massa bluffakturor hemskickade till mig, haha weird. Påtal om drömmar. Har ni provat drömfångare någon gång?

Jag hade jämt mardrömmar när jag var liten, sen köpte jag en drömfångare och hade den ett tag. Efter det har jag aldrig haft mardrömmar igen, och då var jag kanske sju år, helt otroligt att det faktiskt fungerar!


Busigt

Jag var inne på min kära vän Thereses blogg och ändrade hela hennes design! Det tog sin lilla tid men jag tycker att det blev jätte snyggt, håller ni inte med mig?

In här och kika! Om du vill ha en helt ny design kan du skicka iväg ett mail till mig, ([email protected]) vem vet, jag kanske gör en design åt just dig? ;)

Nu måste jag verkligen sova så att jag orkar skaka rumpaaa imorgon. Ska ni också skaka ass?


Love you honey! ♥

Cissi svarar

Fråga: vad är det för möten du går på?

Svar: Det är tyvärr hemligt, men det är väldigt viktiga möten. ;)



Fråga: hur träffades du och killen? =)

Svar: Haha, vi träffades på gymmet 2008 när han hade tjej och jag kille, tss. ;) Sedan började vi "hänga" några månader efter det och blev tillsammans april 2009. ♥



Fråga: det är ju inga som är med i tävlingen?? :S

Svar: Höhö, jodå. Jag godkänner inte kommentarerna för att vissa inte vill visa sin mailadress. ;)



Fråga: Vart har du köpt paletten? :)

Svar: Jag har köpt min 120 palett från Eleven. Klicka här för att komma direkt dit!



Tycker ni att det är bättre att jag svarar i inlägg eller i kommentarerna? ♥


Vilka ska se Big Brother?

Som alla kanske redan vet börjar Big Brother den 20:e februari. Ska ni se det?

Jag längtar så otroligt mycket tills det börjar, helt sjukt! Sedan att Gurkan ska vara med i Big Brother kommer ju bli hur kul som helst. Ni vet han som var med i Sveriges värsta biförare och Robinson? Jag älskar Gurkan! Han är en sån som är rolig bara han öppnar munnen, haha. Håller ni inte med mig? ;)






Jag är sur.

Jag gillar inte när folk är sur, speciellt inte utan anledning. Jag har en anledning. Well, världens töntigaste anledning men jag ska inte gräva ner mig i det, haha. Det är en hemsida som jag är sur på, många kanske kan gissa vilken. De snattar pengar av mig, grr! En hemsida för förlorare.

Hur som helst, nu ska jag inte gräva ner mig för några hundralappar, stämningen blir så tråkig. ;) Mamma kom med toffifee som ett plåster på såret, haha. Sen hörde jag någon som sa semla, mmm.


Fuck Bidson. Men jag är glad ändå, för imorgon blir det FEST. ;) Syns vi ute? ;)

Business

Hej mina kära!

Vad roligt att så många redan anmält sig till tävlingen, det är så kul att se hur många som uppskattar små tävlingar. :)

Nu ska jag ge på mig business ansiktet och springa iväg på ett möte. Hörs senare!

Jag kommer nog att göra en tutorial snart, några förslag? ;)



Tävling på bloggen ikväll!

Hej igen!

Jag har varit hemma ett tag, men jag tog nyss en promenad med mamma, Spike och Sheraton. Det var faktiskt otroligt skönt, men sjukt kallt var det ute, brr. Skönt att komma in till ett varmt hus igen. ;)

Nu ska jag öppna två paket som jag har fått hem, undra vad det kan vara? Sedan ska jag fixa lite käk. :)

PS. TÄVLING PÅ BLOGGEN IKVÄLL, NICE VA? ;)


Haha, en bild på jag och baby som vi knäppte imorse. Ni ska se resten, haha dör!
Btw älskling, vi matchar alltid våra kläder, haha. ;)

Ärenden

Hej alla söta läsare!

Snart ska jag åka och fixa lite ärenden åt min pappa, höhö. Ja, vem kunde tro det? ;)
Efter det ska jag hem och kolla om jag fått något paket i brevlådan, alltid lika spännande. ;)

Ni som har frågat; tävlingen kommer upp idag eller imorgon. Jag har inte varit hemma så mycket därför har det inte blivit någon tävling, men snart så. ♥
Gillar ni när jag har tävlingar?



Du gör mig alltid så glad. Jag älskar dig. ♥

Thaimat och mys

Hej bloggen!

Nu har jag varit och käkat thaimat, gud vad gott det var. De som jobbar där är så söta också, höhö. ;)

Jag och baby åkte nyss och köpte lite gott som vi ska äta ikväll när vi ska se Sofias änglar och Den hemlige miljonären, brukar ni kolla på de programmen? ;)


Thaimat - Gott, eller hur? ;)


Detta ska vi äta ikväll. ;)

I can break you down

Just nu håller jag på att chatta med min Kaka som är på andra sidan jordklotet, jag saknar henne så!
När du kommer hem måste vi ta igen allting vi missat, eller hur? ;)

Nu ska jag snart åka till Gullänget och äta thaimat, puss! ♥

PS. Fortsätt att tipsa i inlägget här under, era åsikter betyder babes!


Dagens ögonsminkning! Jag älskar verkligen denna ögonskugga, den är snyggare i verkligheten. ;) Helheten på sminkningen kommer sen. ;)

TOMT

Hej bloggen!

Jag vaknade bara för ett tag sedan, skönt att sova ut igen. :) Jag har absolut ingenting att skriva i bloggen så nu vänder jag mig till er.

Vad vill ni se mer av? Mindre av? Ska jag sluta skriva om något, eller börja med något nytt?

Skicka en kommentar, anonym eller inte. :)


Såhär är mina inlägg just nu, haha. ;)

Ett sista inlägg för idag

Godkväll! Jag skriver ett sista inlägg innan blogg.se ska genomföra sitt systemunderhåll, höhö.

Ikväll har jag bara tagit hand om mig själv - plockat ögonbrynen, färgat ögonbrynen, ansiktsmask osv. Jag har även bakat med min mamma, en sockerkaka med citronsmak gjorde vi. ;)

Nu ska jag gå och sova så att det blir tisdag så fort som möjligt.
Det vankas thaimat imorgon. ;)


Adriana Lima cover VOGUE Brazil march 2011


Så grymt vacker!
Eller vad tycker du? ♥

GRYMT!

Hej bloggen!

Jag klev upp tidigt idag för att plugga matte klockan 8.10, duktig va? Jag satt i hela tre (!) timmar och pluggade, och pluggade. Det gick faktiskt rätt bra om jag får säga det själv, höhö.

Något som är mindre bra är att jag har hur ont i halsen som helst, jag kan inte ens svälja.
Så nu får jag leva på soppa i några dagar, inte kul! :(



Herregud vad jag ryser när tjejen sjunger 1:46, så otroligt duktig!
Vad tycker ni? Fick ni gåshud som jag? ;)

Midnight fantasy


Jag älskar denna parfym - Midnight fantasy av Britney Spears, den luktar så otroligt gott!
Vilken är din favoritparfym? ♥

King.com

Nu ligger jag och älsklingen i sängen. Han pluggar (vilket jag också borde göra) medan jag sitter här och spelar King.com. Vet ni hur roligt det är!? Jag spelar Pyramid spelet, hur roligt som helst!

Så nu ska jag fortsätta med det och funderar på att spela med riktiga pengar, för nu börjar jag bli haj på detta, haha! ;)



Frukost

Godmorgon bloggen!

Nu är vi vakna här i buschen. Jag vaknade med världens halsont, inte roligt alls. Men nu ska vi äta frukost/lunch, och efter det ska vi ta en promenad i det fina vädret. ;)


Självklart blir det tacos till frukost, gott va? ;)

Melodifestivalen

Godkväll!

Idag har det varit dåligt med uppdateringar, jag har varit med älsklingen och myst hela dagen. Nu ska vi fortsätta att mysa framför Melodifestivalen. Så gott folk, missa inte Melodifestivalen som börjar klockan 20.00 på
SVT 1.


Vi åkte till ICA och köpte en massa gott, hihi. ;)

Sorglig dröm

Godmorgon!

Jag hade världens sorgligaste dröm. Jag och Therese åkte helikopter, sedan blev det något fel på den så att vi skulle krascha ner i marken. Då tänkte vi att det är lika bra att slänga oss ut i luften och avsluta livet så, blä.

Så vi höll varandras händer medan vi föll ner mot marken, och det äckliga var att jag kände varenda känsla. Känslan i magen, vinden i håret, trycket i öronen, hur jag spännade kroppen och att jag tänkte på mina nära och kära. Precis när vi skulle slå ner i marken vaknade jag.

Har ni drömt något liknande?


Fredagskväll

Nu ska jag krypa ner i soffan och mysa med Toffifee som räddar min kväll. Jag ska kolla på Let's dance och Parlamentet, underbart! Vad ska ni göra ikväll? ♥


Torra läppar?

Om du brukar få torra läppar så har jag ett superbra tips till dig!
Och nej, det är inte Försvarets hudsalva som jag tänker tipsa om. ;)

Plocka fram:

• Skrubbhandske
• Olivolja (Mjukar upp torra läppar)



För att få kyssvänliga läppar igen ska du börja med att använda skrubbhandsken och skrubba läpparna väldigt försiktigt så att den torra huden jämnas ut, vilket gör att läpparna blir lena och fina igen.

Nu kommer olivoljan till användning! Smörj in dina läppar med olivolja, kom ihåg att det är bättre med för mycket än för lite olja. Lycka till! ;)






We don't sleep when the sun goes down

Hej alla söta!

Kul att ni ville klicka in här idag ♥. Visst är det härligt med fredag och helg? Ikväll ska jag bara kika på teve, men det blir mysigt. Therese ville festa ikväll, men jag känner mig faktiskt inte sugen, hmm.

Imorgon är det dags för  Melodifestivalen att dra igång också. Jag gillar faktiskt Melodifestivalen, mycket.
Gör ni också det? ♥


Och jag är SÅ glad idag för att mitt löshår är påväg, saknar det långa. ♥

Sockersug

Hej alla vakna!

Denna kväll har jag och baby suttit vid budson, haha. Ja ni läste rätt, jag har råkat dra in han i skiten också. Denna gång blev vi cirka 500 kr fattigare, alltså varför vinner man aldrig?

Sedan fick vi ett enormt sug efter toffifee. Så vi åkte till Statoil norra och OK, ingen av dom hade toffifee. Så vi kom hem med dumle, tutti frutti påse, geisha och två trisslotter, utan vinst.
Surprise surprise..


Jag har gett upp hoppet om att vinna på triss, sverigelotten ska det vara! ;)

Tävling på bloggen nästa vecka!

Gosh, jag hittar verkligen ingenting i denna stad. Vi var inne på alla (läs fem) butiker i Övik och hittade inte ett skit. Vi sökte efter kläder som finns på hemsidor men såklart finns dom inte i affärerna, typiskt.

Men vet ni något roligt? Nästa vecka kommer det att bli en tävling här i bloggen.
Ledtråd: Smink! ;)


Fick med mig en mascara hem i allafall, den bästa mascaran. ;)


Nu myser jag med Leo (Johnnys katt).
Visst är han söt?

You'll never walk alone

Medan jag är på stan med min andra halva tänkte jag visa er en outfit som jag klippte ihop igår. Snyggt va? Jag älskar att sitta uppe sent på nätterna och göra såna här collage. Det visste ni inte, eller hur? ♥

Vill ni att jag ska visa mer sånt här? ♥



Halsband - Amritasingh.com
Linne - H&M
Väska - Mulberry
Nagellack - Chanel
Jeans - My-wardrobe.com
Skor - Zara.com

Till Örnsköldsvik

Hej bloggen!

Alldeles strax ska jag åka till stan och träffa min Therese, trevligt. Jag har varit i action hela morgonen. Dock hittar jag inga kläder som jag vill ha på mig. Ingenting passar. Brukar ni också ha såna dagar?
Så irriterande.


Sorry för en suddig bild. Jag ville inte ha ett bildlöst inlägg, so boring. Och denna är den enda jag hinner knäppa, haha. Men jag lovar bättre bilder senare! Puss. ♥


Missbrukare?

Jag har missbrukat Läkerol "Safari sun licorice" hela kvällen. Är dom nya? Otroligt goda var dom i allafall. Och ja, dom är slut. Verkligen beroendeframkallande, måste köpa mer imorgon! ;)

Påtal om imorgon - torsdagen kommer jag att tillbringa på stan och MAX, mums! Men mer om det imorgon. Nu; sängen! Godnatt kära läsare. ♥


So close no matter how far

Minns ni att jag skrev ett inlägg om att ni ALDRIG ska börja med bidson. Jag håller fast vid att ni inte borde börja med det. Jag är helt fast.

Jag och en annan slogs om två ps3 spel, dum som jag är kikade jag runt på facebook samtidigt. Självklart vann han medan jag var inne på facebook. Jävla skit-facebook. Han vann spelen för 16 kr om jag inte minns fel.

Så, några hundralappar fattigare är Cissi nu.. Men man kan inte få allt här i världen, eller hur? ;)


Jag har en bra dag ändå. Chillar i sängen och gör inte så mycket mer. ;)

Paketen rullar in

Hellu!

Vilken tur jag har som fick paket idag igen, det gjorde mig ännu gladare! ;) Nu är jag ensam hemma, tråkigt. Hur ska jag klara mig när mamma och pappa åker till Thailand i mars? Jag ska nog tvinga älsklingen att bo här med mig i två veckor då, höhö. ;)


Ur suddig bild, jag vet. Jag ska nog göttgöra er, haha. ;)


Jag håller på att skriva en affärsplan angående företaget, det går hur bra som helst! Dock skulle jag behöva göra saker som är mer aktuellt, t.ex. matten, men det hinner jag nog också. ;)

They don't understand us

Idag fick jag använda mina solglasögon för första gången i år, jippie! Solen skiner idag här i Örnsköldsvik och jag är på ett toppen humör, love it.

Well, här kommer dagens outfit som jag lovade;


Pälsjacka - Åhléns
Spetsbody (som kanske inte syns så bra på bilden) - Lindex
Chinos - JC
Skor - Åhléns

Solglasögon - H&M
Halsband - Fick av älsklingen
Väska - Kom faktiskt inte ihåg.

Har ni haft en bra dag hittills?

BOMB!

Godmorgon kära läsare. Har ni sovit gott? Jag har sovit hur bra som helst, ville inte ens kliva upp ur sängen! Jag ska alldeles strax göra mig redo för att räka lite matte. Outfit visar jag när jag kommer hem igen, låter det bra? Nu måste jag verkligen skynda mig.

Ha en fin dag underbara ni! ♥


Min bloggmail fick en bomb igår/inatt, ops. Älskar när jag får mail av läsare, fortsätt så! ♥

Every girl's dream


Ni frågar, jag svarar.

Anonym om Jag - egen företagare?:
när kommer du att starta det??

hur kommer det gå om du söker in på skola??



Om allting går som planerat så kommer jag att starta företaget efter sommaren. Det kommer ändå gå hur bra som helst om jag kommer in på skola. Det som kan hända är att jag kanske inte får studielån om jag skulle behöva det, dock beror det på hur mycket jag tjänar också. Men vad gör det om jag ändå tjänar bra med cash? ;)

Anonym om Dessa borstar:
vad använder man den spretiga borsten till ??


Antar att du menar denna. Den använder du för att borsta bort sminkrester. T.ex. ögonskugga som rasat ner på kinderna. :)



Anonym om Hur du gör din egna ear cuff:
Kan du inte börja sälja sånna?+

xoxo

Haha, visst. Om det är någon som är intresserad av ett ear cuff örhänge skicka iväg ett mail till [email protected] så ska vi nog kunna fixa det! ;)




Hanniiis om Vad tycker ni om H&M smink?:
gerderas foundaition mkt finnar eller pormaskar? den är ju billig!

Jag tror inte att H&M's foundation är så mycket att satsa på, faktiskt.

Din lille fan om Nu blir det matte!:
bruker du kontakt linser ?


Nej, det gör jag inte. :)

Anonym
om Dessa borstar:
på näst sista bilden den tredje "borsten" om man kan kalla det så, vad använder man den till? har någon gång fått en sådan och har ingen aning vad man skall använda den till xd
Det är en ögonbryn/ögonfrans borste. Den används för att separera/borsta både bryn och fransar. :)

Hoppas att ni är nöjda med svaren! :)

Jag älskar paket!

Idag kom det två paket till mig i brevlådan! Undra vad det kan vara? ;)
Oh, jag älskar att få paket, men och andra sidan - vem gör inte det? :P



Nu har jag precis ätit pannkakor och herregud vad gott det var, höhö.
Jag är verkligen hur mätt som helst! Vad har/ska ni äta idag kära läsare? ♥

Nu ska jag öppna paketen och fixa lite inför företaget. ;)
Jag kommer även svara på lite frågor jag fått under en tid. :)


Aww, sött va? ;) (För er som inte ser vad det står; C ♥ J) ;)

Dessa borstar

Jag fick en fråga om vilka sminkborstar jag använder. Så jag tänkte visa er det. Det är ett svart set med 18 stycken sminkborstar, väskan medföljer också.

Nu när jag skriver om sminkborstar kom jag på att jag måste rengöra de, haha. Det enda jag saknar med detta set är en foundationpensel, men som tur är hade jag en foundationpensel sen förut -från Kicks. ;)


RSS 2.0