Mysdag


Hej bloggen!

Vad roligt att ni gillade min sminkvideo, det blir nog fler i framtiden. ;) Idag har jag varit på stan med älsklingen, vi fikade och bara myste. :) Jag köpte en ny, vit skjorta eftersom på min andra (som förövrigt var mer än dubbelt så dyr som jag köpte den nya för) lossnade knapparna på, vad var det för jävla b-skjorta?

Nu håller baby J på att fixa chips och dipp medan jag sitter här och taggar för Lyxfällan och Big Brother, en riktig myskväll. Jag är grymt förkyld, så han tar hand om mig ikväll.


Die motherfucker b-skjorta!

Sminkvideo

 

Nu babes! Jag fick tillslut upp videon, haha. Kika på den nu. :)
Gillar ni sånt här? Annars är det bara onödigt att jag lägger ner tid på det, haha. ;)

 


Frågor&Svar

hej:D
jag undrar vad man kan sminka sig med ifall man är väldigt blek?
kan du svara i ett inlägg kanske?
kram :)

Svar: Oh! Om man är väldigt blek tycker jag att det är sjukt snyggt med en skarp eyeliner och röda läppar till. Testa det, det kommer blir grymt! Lycka till, kram!





Hej!
Skulle du kunna ge några tips på hur man får bort porer från ansiktet?
Svara gärna i ett inlägg.

Svar: Absolut. Återigen tipsar jag om Neutrogena. Jag älskar Neutrogena, det är ingen nyhet. Jag tycker att du ska prova Neutrogenas "Oil-free Make-Up remover." Den använder jag och den är superbra! Finns att köpa på Apoteket för cirka 70 kronor. Du kan också göra en portömning på salong eller hemma, jag kan göra ett inlägg om det senare. :)


"
En lätt, uppfriskande och fettfri rengöringskräm som fungerar på två sätt. Den tar enkelt bort alla spår av smink, till och med vattenfast mascara, från ansikte och ögon utan att lämna någon fet hinna eller oljig känsla. Den rengör porerna på djupet och avlägsnar överflödigt fett som annars kan leda till finnar. Huden blir ren och fräsch utan spår av smink."

Kass uppdatering

Hellu!

Idag har det varit en otroligt dålig uppdatering från min sida, och det kommer tyvärr att fortsätta vara så. Idag har jag varit till stan en sväng för ett möte, nu är jag med älsklingen. Vi håller på att plugga för fulla muggar, höhö.

Jag ser att flera av er har hittat min Bloggsvar ruta eftersom jag har flyttat upp den. Fortsätt att ställa frågor där, du kan vara helt anonym. ♥


Imorgon eller ikväll kommer det upp en sminkvideo, kul va? Filmredigeringsprogrammet vill inte samarbeta med mig just nu. :(

Läsarfråga


Fråga: hej!!

har du tips på hur sminket håller hela dagen? Jag har hört att man kan använda hårspray i ansiktet, är det bra?



Svar:

Hej!
Jag kände att jag var tvungen att ta upp detta i ett inlägg. Svar på din fråga; nej. Det är (ursäkta språket) helt jäkla idiotiskt! Det är väldigt skadligt och kommer ge dig både finnar och en otroligt oren hy. Dina porer täpps igen på grund av kemikalierna och du kommer att få en väldigt glansig yta i ansiktet.


Så snälla, använd hårsprayen till håret! Jag har läst om många som använder hårspray till ansiktet, köp en bra primer istället. Ta hand om dig och din hy, kram!



Jag älskar min hårfärg


Jag har aldrig blivit 100 % nöjd när jag gått till en frisör. Jag tycker alltid att det blir bäst när man gör det själv, hemma. Tack till Therese som fixade mitt hår, jag kan inte blir mer nöjd än vad jag är. ♥
Du är bättre än många frisörer gumman! ;)

Jag är så glad att jag vågade färga håret mörkare, jag kommer aldrig gå tillbaka till det vita.


Today i look like this


Hejsan!

Imorse skulle jag kliva upp klockan sex, (!) det gick ju bara inte. Så matten fick lida lite. Jag kom till matten klockan tio istället för åtta. Men bättre att fara dit ett tag än att inte fara alls, eller hur? :)

Efter matten gick jag på stan och fixade lite ärenden, härligt. Nu är jag hemma igen och ska precis göra lunch, skriver senare! ♥


Ny ring


14 karat, safirsten.
Jag är kär.


Eac Design

 

Till mina läsare som älskar smycken kan ni ta del av en rabattkod hos Eac Design. Om du anger rabattkoden "Cviklund" i din beställning får du 15 % rabatt på hela din beställning. Låter det bra? Kika in på Eac Designs hemsida.

Rabattkoden gäller fram till söndag den 3:e april.

Bilder från Eac Design

Mopsen Lilo


Hej!

Igår var jag och Kakan hundvakt åt hennes brors och hans tjejs lilla mops, Lilo. Jag har aldrig sett en sötare hund, helt otroligt! Det första jag sa när jag såg henne var; "Jag måste köpa en mops!"

Hon hade damp och sprang runt i lägenheten hela tiden, så söt!




Bilder från igår


Gårdagens sminkning






Bas:
Concealer - Make Up Store
Foundation - Make Up Store
Puder - Isadora
Rouge - H&M

Ögonsminkning:
Kajal (som bas på ögonlocket) - MAC
Lila/blå ögonskugga - 120 Paletten
Creme ögonskugga - 120 Paletten
Eyeliner - Isadora
Mascara - Mac Factor

Övrigt:
Ögonbrynspenna - Isadora
Lösögonfransar - MAC
Läppstift - Viva La Diva

♥ Ha en fin kväll


Godkväll!

Nu är jag precis redo för en utekväll med tjejerna! Therese och Andrea kommer snart också, (hoppas jag) då ska jag bara sminka Therese, sedan blir det ÖS.

Ha en fin kväll kära läsare. ♥


Såhär ser sminket ut ikväll. Ni gillar ju när jag visar det, så jag var tvungen att ta en bild. Visst blev det snyggt? Jag fastnade inte på bild idag tydligen, så ni för nöja er utan. ;)

Come get a little closer and bite me en la boca.


Nagelförlängning


Hej alla glada!

Nu har jag precis hittat kläder inför kvällen; Lackleggings, vitt, långt linne och en kavaj på det. :) Om ett tag ska jag åka in till stan och bjuda min vän Kakan på mat för att jag tycker hon är så söt. ♥

Jag måste även hämta ut ett paket som jag fick igår. Jag har ingen aning om vad det kan vara, så det blir spännande. Jag måste bara visa er min nagelförlängning som jag gjorde idag:


Snyggt va? ;)


Hmm, undra vad det kan vara? Vad tror ni?

Vinnaren av dagens blogg


Björnen


Godkväll alla där ute som kikar in på min blogg! :D

Ikväll har jag kollat på Big Brother som vanligt, höhö. Simon (han från Umeå) är så skön. Tycker inte ni också det? Jag gillar han mucho. Det är min "syrras" bror, så jag blir jätteglad för deras skull om han vinner.

"Om någon bryter mot reglerna kommer jag sparka pungkulorna och blygdläppen av varenda människa som finns i den här världskartan." Hahaha!

Nu ska jag sluta babbla. Godnatt. ♥


Hemsidan är klar!


Hej bloggen!

Hela dagen har jag jobbat med hemsidan, skönt att jobba hemma. ;) Hemsidan är helt klar nu, så alldeles strax ska jag köra igång på riktigt! AWESOME (jag hatar det ordet, men jag var bara tvungen)!

Nu ska jag smeta in mig själv i brun utan sol, imorgon blir det fest! ♥


Bild från i måndags. Kolla vad långt hår jag fått! :D

Seraquin


Hej på er!

Jag ska testa Seraquin till min "lilla" vovve. Han ska ta fyra stycken tabletter om dagen eftersom han är så stor. Dessa tabletter kommer inte räcka länge, höhö. Oh, han är så söt, han käkar dessa tabletter som godis, perfekt. :)


Apoteket, 312 kr ♥

Är det någon som har testat dessa tabletter till sin vovve?
  • Tabletter med glukosamin
  • För större hundar
  • Fodertillskott med glukosamin, kondroitinsulfat och extrakt av gurkmeja.
  • Smakliga tuggtabletter som även kan blandas i fodret.

♥ Tips på bra mascaror

              
False Lash Effect Mascara, 175 kr ♥                                   Falsies Volum'Express Drama, 139 kr ♥

         
2000 Calorie Mascara, 130 kr ♥                                             Million Lashes Mascara, 175 kr ♥

Hår, hår, hår, hemskt mycket hår.


Jag har lagt märke till att alla mina inlägg idag har skrivits om mitt hår, haha. Så då kan jag lika gärna fortsätta?

Som sagt så gjorde vi blonda slingor i mitt bruna hår. Herregud, vad snyggt det blev! Jag tror faktiskt att jag aldrig har varit såhär nöjd som jag är nu. Jag försökte att fånga färgerna på en bild, det gick sådär.
Men kolla det suddiga ni ser:


Ni får en bättre bild imorgon eller på fredag! :D

En brunhårig Cissi


Hej mina solstrålar!

Therese trodde att jag hade photoshopat mitt hår mörkt, men icke! Jag är numera brunett, otroligt. I alla fall, jag vill inte vara alltför mörk så min frisör ska komma och göra mååånga blonda slingor på mig alldeles strax, höhö.

Så kommer min kväll att se ut. Vad ska ni göra denna onsdag? ♥

Nu var det alldeles för längesedan..


Business


Hej bloggen!

Jag kom precis hem från matten, det sög. Jag har ju koncentrationssvårigheter, och när folk sitter och babblar minsta lilla går det inte för mig. Så det gick allting annat än bra. Jag ska plugga lite här hemma istället. :)

Just nu är jag lite upptagen. Jag sitter och jobbar smått med företaget.
Någon som kan gissa vad det är för företag? :)


Ops - Jag doppade huvudet i en färgburk


Ny Jimmy Choo väska


Intervjuad av BloppFashion


Jag blev intervjuad av BloppFashion (en hemsida där du kan köpa, byta eller sälja kläder och accessoarer på internet.) En jättebra hemsida som drivs av fyra toppentjejer. Klicka här för att läsa intervjun. :)


Dagens shopping


En ny jacka, älskar militärgrönt! :) Och mitt första köp på bolaget, haha.


I'm in love! Nu har jag över 40 par skor och har inte ens använt hälften av de, haha. Jag tror jag måste göra en stor städning bland mina skor! Dessa skor är från Din sko, sista 36:an, lucky day ;)!


Småsaker. Tror ni jag kommer att passa i den färgen? ;)


"Soft Pink" från Viva La Diva. Visst är det snyggt? ♥

Jag är så less på killar


som inte kan köra bil. Jag var en meter ifrån att krocka för ett tag sedan eftersom ett arsle inte kan köra bil. Jag tänkte hela tiden "Jag bromsar inte, det är han som åker på det om vi krockar". Jag var så arg! Synd att vi inte krockade så att han hade fått lite vett där uppe i alla fall!
Killar borde få ta körkortet efter de fyllt 20 år, helt ärligt.

Aja, nog om gnäll. Snart ska ni få se vad jag har shoppat idag, höhö.
Men först ska jag svara på lite bloggmail. :)


Min vän Therese på Barista


Jag hade min vinterjacka idag, det var sju plusgrader ute! Så jag var tvungen att köpa en ny jacka, inte mig emot. ;)

Godnatt kära läsare


Nu ska jag göra mig redo för sängen. Jag är grymt trött så det kommer inte bli några problem med att somna, otroligt skönt. Det är ju så otroligt jobbigt när man bara vrider och vänder sig hela tiden.
Håller ni inte med mig?

Imorgon har jag matte 8.10 - 11.30, jag ska köra hårt imorgon. Efter det ska jag på stan med kära Therese som ska hjälpa mig med en sak. ;) Imorgon blir jag även av med systembolagsoskulden, höhö.

Godnatt fuckers  ♥



BIG BROTHER


Hej bloggen!

Nu har jag precis gjort lite affärer såhär på kvällskvisten, affärskvinna som man är. Haha, men nog om det. Nu ska jag bänka mig framför Big Brother och hoppas på att Katerina får lämna huset.
Vem hoppas ni åker ut?


Kvällen är räddad! :D

Ny design

Nu får detta bli min nya design fram till sommaren, då ska jag knäppa nya och fräscha bilder.
Jag är inte hundra procent nöjd, men men. Vad tycker ni?
(Tryck f5 om du inte ser den nya designen)


Snygga vårfärger


Jag tycker det är så snyggt att ha knalliga färger på naglarna! Kolla vilka snygga, nya färger som ska få pryda mina naglar i vår och sommar. Min favorit är helt klart den turkosa, men tänk er vad snyggt det gula nagellacket kommer att vara till en riktig het bränna. ;)


Vilken är er favorit?

Cissi betygsätter foundation #5



Diorskin Eclat Satin - Christian Dior - 450 :-

Detta är en fuktgivande foundation från Christian Dior som faktiskt är en av de bästa jag testat. Diorskin Eclat Satin täcker ojämnheter samtidigt som den fuktar din hy och låter den andas. Detta är en foundation som ger dig en naturligt jämn hy utan att kladda.


Varför banta när man kan äta?


Här kör vi inte på barnmatsdiet utan max, mycket bättre. ;)

Mina föräldrar kommer hem om några timmar. Herregud vad jag har saknat dom!
Det kommer bli så roligt att titta på alla bilder och videos från när dom var i Thailand, höhö.

Perfect Gentleman

 

Just 'cause she dances go-go
It don't make her a ho, no
Maxine, put your red shoes on
We going to the disco
We gonna elope to Mexico
Called up my mama, said I'm in love with a stripper, yo


I take a break

Hellu!

Idag kommer jag att bli snål med uppdateringar. Jag har typ brutit handleden, jag kan inte använda vänstern alls. Så det blir för jobbigt att blogga, tråkigt. Vi hörs nog imorgon istället. :)

Jag ville bara önska mina fina läsare en trevlig fredag.
Puss babes! ♥


Björn Axén - För torrt hår


Jag använder just nu Björn Axéns produkter för torrt och skadat hår. Jag använde de för några år sedan och tyckte att de var jättebra, så nu använder jag dessa produkter igen. Björn Axén produkter finns att köpa på bland annat Kicks.

Produkterna innehåller vårdande mineraler och proteiner som bygger upp ett skadat hår, återfuktar hår och hårbotten samt ökar elasticitet och glans.


En snabbis

Hej bloggen! Jag ska bara skriva ett snabbt inlägg innan jag åker in till stan och möter upp baby. Jag måste kolla efter en topp som jag blev helt kär i igår, höhö. Jag lovar er att den inte finns i denna stad, men jag håller tummarna! ;)

Btw, min systemkamera har gått sönder. Haha, jag är så klantig. :(


Såhär ser sminkningen ut idag. Kommentera vad ni tycker, ni är dåliga på det! ;)
Nu måste jag kila, puss! ♥

Jag och Kakan diskuterar nyttighet

Cissi - Jag ska bli nyttig! (Har nyss vräkt i oss två popcornpåsar och cola).

Kaka - Men vi får ju äta onyttigt på helgerna.

Cissi - Nej, vi får äta onyttigt på vardagar, det är ju fler dagar än på helgen!

Kaka - Ja, precis.
..


Blondes have more fun, höhö.

Jag har hjärtan på min facebook, vad har du?


Mys med en Kaka

Hej bloggen!

Det har ju (som ni kanske vet) varit driftfel (hette det så?) på blogg.se, så jag har inte kunnat uppdaterat någonting alls. Men nu är jag tillbaka! ;)

Kakan ska komma till mig alldeles strax, mysigt.
Vi ska laga mat och äta allt onyttigt som går att äta, love it.



Jag och Kakan, studenten 2010 ♥

Måste ha!


Likhet?

Är det bara jag som tycker att Erik Saades låt är otroligt lik Lili & Susies låt "Oh mama"?
Lyssna på refrängerna, en kopia fan!





Detta gjorde min dag

Hej bloggen!

Jag vaknade inte för alls så länge sedan, skönt. Baby hade fixat lunch till oss, så duktig! Nu ska vi fixa oss och sedan åka till stan och handla, höhö. Vi ska även spela bort lite pengar som vanligt, alltid lika spännande. ;)

Btw, kolla vilken fin idolbild jag fick av denna söta tjej, tack så mycket bruden! ♥


Pojkvännen till Gladiatorerna

Jag skickade just in en ansökan åt min pojkvän till Gladiatorerna, haha.
Tror ni han blir glad? ♥

Jag kommer att skratta ihjäl mig om han kommer med, höhö. ;)


Cissi betygsätter foundation #4


Maybelline Affinitone Foundation - 119 :-

Foundation som anpassar sig efter din egen hudton och återfuktar med vitamin E, vilket jag tycker är väldigt bra. Denna foundation ger ett väldigt perfekt och naturligt resultat.

- Återfuktar och skyddar huden
- Innehåller vitamin E
- Finns i 5 naturliga nyanser
- Dermatologiskt testad
- Anpassar sig efter din egen hudton



Övertrött

Blir alltid lika glad då jag loggar in på bloggen och läser era fina kommentarer.
Fortsätt med det babes! ♥

Jag kom nyss hem från matten, vet ni vad? Jag somnade på lektionen, vaknade till då jag hörde att några fnissade, typiskt mig. Så jag gick ifrån lektionen och köpte kaffe innan jag skulle ha prov (jag hatar kaffe)..

Men det hjälpte! Jag plågades genom provet, hoppas bara att det gav bra resultat. Jag har ingen aning om hur det gick. Nu ska jag sova någon timme och sedan kommer det roligare uppdateringar.
Ett helt meningslöst inlägg detta blev ändå.


Häftig tjej. Damn, vem är den tjejen? Jag har tusen bilder på henne. ;)

Våran helg

Hej bloggen!

Nu är jag hemma i lilla Örnsköldsvik igen, det känns faktiskt skönt än fast vi har haft en superbra helg i Stockholm. När vi kom till huvudstaden gick vi på stan en sväng innan vi checkade in på Quality Hotel Globe.

Grymt hotell! Bra service, grymt snyggt och fräscht hotell, jag rekommenderar det verkligen. Det ligger precis bredvid Globen. Så det var perfekt för oss när vi skulle till Melodifestivalen, behövde inte alls gå långt. ;)


Gloooben!


Baby i sängen på hotellet. :D


;)


Badrummet, snyggt va? ;)


Min outfit igår. Lackleggings och en vit skjorta. Till det hade jag en svart, enkel sminkning. :)





Baby i Globen! ;)


Vi viftade med ballonger, haha. ;)


Fullsatt Globen..


När vi kom tillbaka till hotellet hade vi fått en present av Receptionen, sött va? ;)


.. och när vi checkade ut fick de en present av oss, haha.

Jag är fucking 20 år!


Jag just nu på hotellrummet i Stockholm. Vi lever som om det vore vår sista dag, haha. Jag sa att om inte älsklingen grattar mig först av alla kommer jag att döda honom. Han dränkte mig i pussar på tolvslaget.
Jag är 20 år babes!

Att tänka på innan du använder brun utan sol


  • Skrubba kroppen ordentligt innan du använder brun utan sol. Torra och döda hudceller drar åt sig extra mycket färg och ger missfärgningar på huden.
  • Var väldigt försiktig när du smörjer in armbågar, knän och fötter. Det är en bra idé att smörja in de med body lotion innan du smörjer in med brun utan sol.
  • Vänta i tjugo minuter innan du klär på dig så får brun utan sol krämen chans att torka in ordentligt.

Lycka till! ;)



En massa gott

Tjing!

Idag har jag varit på ett möte i stan, dock var det ett helt meningslöst möte, men men. Efter det åkte jag och älsklingen och köpte en massa gott som vi ska ha på vägen till Stockholm imorgon. Detta köpte vi;



Vi åt nyss tacos - tredje dagen i rad, höhö. Jag kan verkligen inte bli less på tacos, det är beroendeframkallande! Jag förstår inte de som inte tycker om tacos, hmm..

Vi åker ju väldigt tidigt imorgon så ikväll ska vi bara ta det lugnt, kolla på teve och mysa. ♥
Vad ska ni göra denna fredagkväll?


De oskuldsfulla

Jag har beslutsångest. Jag vet inte om jag ska se på Big Brother som börjar om tio minuter, eller om jag ska lägga mig och läsa boken som jag fick hem för ett tag sedan. Ni vet "De oskuldsfulla" som jag skrev om i ett tidigare inlägg?

Jag är fruktansvärt trött så jag tror jag väljer alternativ nummer två, dock kommer jag somna när jag läser.
Men vad gör det om hundra år?


Fråga: Hej ! Blir det bra brun utan sol färg eller blir det rätt gulaktigt ? puss och godnatt.

Svar: Jag tycker att det blir en jättefin färg! Kolla vad brun jag är motför min pojkvän, haha.
Puss påre!


Lägenheten är snart våran!

Hej bloggen!

Jag vaknade med världens sämsta humör, men det vände snabbt då Övikshem ringde mig och sa att lägenheten kommer bli våran! Så om mindre än fyra månader flyttar jag bort från bushen och blir en stadsfjolla! ;)

Vi kommer att bo granne med min syster. Du kommer aldrig bli av med mig, höhö. ;)


Tänk att vakna upp med denna kille varje dag, underbart. Love you.

Modeplatsen

Hejsan!

Här sitter jag och kollar på snygga kläder från Modeplatsen.se. Jag gillar verkligen Modeplatsen, allting är samlat på en enda sida, de har nu en ny och fräsch design också. Modeplatsen har kläder från bland annat Nelly, La Redoute, Zoovillage och många mer. Kolla in hemsidan du också. :)


Sleep tight

Hej igen!

Pojkvännen har suttit och kollat på fotboll ikväll, so boring. Så ikväll har jag haft en "skönhetskväll". Jag har gjort ansiktsmask, smörjt in mig i brun utan sol igen, höhö. Synd att jag inte tog före och efter bilder, det kunde ju vara kul att se. Men jag lovar er att man får en jättefin färg av Åhléns brun utan sol. Den är jättebra.


Åhléns - 85 :- ♥


My day

Godkväll!

Idag har jag haft (nästan) fullt upp. Mina dagar är aldrig fulla, men idag var den nääästan det, haha. I alla fall, jag har varit i stan. Tankat bilen och köpt choklad som vi ska ha på bussresan till Stockholm. 10 kr för en chokladkaka 200 gram på Ica Kvantum här i Örnsköldsvik om du har vägarna förbi, dock måste du vara medlem där. ;)

Jag åkte även till min kära syster och åt lunch, höhö. Efter det åkte jag hem igen och åt tacos med älsk. Vilken tacos föredrar ni, min eller babys? ;)


Hudfärgade läppar

Jag älskar verkligen hudfärgade läppar, det är så galet snyggt och ser så himla fräscht ut!
Håller ni inte med mig? ♥


Jag vann första pris!

Nu ska jag berätta varför jag var så glad i fredags. Minns ni att jag var med i en tävling där man kunde vinna biljetter till Melodifestivalen i Globen?

Jag vann första pris! Min länk spred mest och jag vann alltså första pris i den tävlingen! Jag vann två biljetter till Melodifestivalen i Globen nu på lördag och övernattning på hotell. Tack! ♥


På lördag åker vi ner till Stockholm! :D

Visning

Godmorgon!

Jag har precis fixat mig och alldeles strax ska jag och älsklingen åka till stan för att kolla på en lägenhet! Hoppas den är fin bara, om den blir vår bor vi granne med syrran, höhö. Dock är inflyttningsdatumet i juli, men den som väntar på något gott..  ;)

PS. Jag måste säga ett stort tack till er läsare.
Anledningen till varför får ni veta när jag kommer hem igen. ♥


Dagens enkla sminkning som endast består av eyeliner och mascara, enkelt men fint. :)

Inspiration


-Raderat inlägg-

Hoppas ingen hann läsa det! :(

Jag berättar en annan dag istället. ;)

Treasures are meant to be found

Godmorgon readers!

Här sitter jag nyvaken och äter Coco Pops, ni vet de godaste flingorna ever? Jag åt de alltid när jag var liten och nu verkar det som att de har kommit tillbaka till mitt liv, höhö. ;)

Jag ska alldeles strax ut på en promenad med my beautiful little dog.
Sedan kommer J och håller mig sällskap. ♥


Sminkvideo

Snart kommer jag att göra en sminkvideo där jag bland annat ska visa hur jag lägger foundation med foundationpensel eftersom det är några av er som ville se det. :)

Är det något speciellt ni vill att jag ska visa så är det bara att skicka iväg en kommentar. ;)


Solsidan

Nu ska jag sätta mig framför teven och kolla på Solsidan, som säkert halva Sverige också ska göra.
Jag är egentligen ingen teve människa, men Solsidan och Gossip Girl är två program för mig. ;)


Cissi betygsätter foundation #3


L'Oréal Paris - True Match - 149 :-

Jag älskar L'Oréal Paris foudation "True Match" foundation! Den täcker grymt bra och håller sig fin en hel dag. Om du inte provat denna tycker jag absolut att du ska göra det.
Jag är helt fast i den. Jag ger den högsta poäng! ♥


Andra Chansen

Vad tycker ni om de som gick vidare till Globen? Jag tycker att det suger. Jag hejjade på Loreen, hennes låt - my heart is refusing me är ju så otroligt bra! Håller ni inte med mig?

Jag tycker att det var jätte tråkigt att hon inte gick vidare, hon var helt klart bäst!


Ensam är inte alltid stark

Hej alla söta!

Nu sitter jag ensam i ett alldeles för stort hus. Det är så tyst här, det enda som hörs är när jag trycker på tangenterna och Spike som suckar, haha.

Nej, inte fan ska jag vara själv en lördagskväll. Therese gumman kommer snart till mig, hon har med sig chips och dipp. Och jag har godis och glass med hallon här hemma. Så denna kväll kommer att bli super trots alls. ;)

Nu blir det Melodifestivalen, tjing!


Maffig frukost

Igår skulle jag och baby laga fläskfilé med ris och bearnaisesås, men istället åkte vi till Willys för att handla, (kom hem med fyra påsar och undrar vad fan vi köpt egentligen?) efter det körde vi en MAX drive-in, mums!

Vi la fläskfilén i marinad över natten och åt det till frukost istället, haha. Maffig frukost, eller hur? ;)


Black & White

Nu ska jag skrubba kroppen och smörja in mig med brun utan sol, hoppas att det blir bra! ;)
Min älskling kommer snart, då ska vi laga mat och mysa hela kvällen.
Måste bara önskar mamma och pappa en trevlig resa till Thailand! ♥

Såhär ser dagens sminkning ut;



Bas;
Concealer - Make Up Store
Foundation - Max Factor
Puder - Isadora
Rouge - H&M (Dazzling Peach)

Ögonsminkning;
Clear primer - Make Up Store
Svart, vit och silver ögonskuggor - 120 paletten
Vit kajal - H&M
Cake eyeliner - Make Up Store
Mascara - Lambre.se

Ni anar inte!

Herregud, jag kan inte beskriva med ord hur glad jag är just nu. Jag loggade in på min mail och såg att jag hade fått ett annorlunda mail. Så jag öppnade det..

Haha, ni kommer inte tro mig om jag berättar, så jag väntar med att berätta tills jag får ett paket hemskickat till mig. Höhö. ;)


Svar på frågor

Fråga: Har du tips på hur man fotar ögonskuggor? Jag har så svårt att få till ett bra foto där man verkligen ser hur färgen ser ut

Svar: Mycket sitter ju i vilken kamera man har. Systemkameror tar ju extremt bra bilder, jag kan ta en bild och zooma as mycket och bilden blir fortfarande superbra. Men ett tips är nog att du inte ska ta bilden FÖR nära på ögonskuggorna. Prova att knäppa utan blixt i dagsljus. Jag gjorde det och fick fram färgerna rätt bra. Lycka till! :)


Jag använder Canon eos 450d


Fråga:
är du bortskämd??

Svar: Det beror väl på vad man jämför med. ;)


Fråga: När började du bli intresserad av sminkning osv?
När startade du din blogg?
Hur gör du för att få många läsare?

Du är söt!
Kram

Svar: Jag har alltid varit intresserad av smink, men det var i somras som jag la ner energi på att få till snygga sminkningar och det har hållit i sig. ;)

Denna blogg startade jag i Mars 2010, alltså i ett år! :)
Man måste skriva om intressanta saker och inte uppdatera onödiga inlägg som ingen bryr sig om. T.ex. "Nu har jag duschat", "Nu har jag ätit" ah, du fattar. Kram! :)



Fråga:
Hej!
Du skrev "min egna lilla gurkan" är med i big brother, känner du han?

Svar: Nej jag känner inte han, men han är så underbart rolig! :D


Fråga:
vad kostar limmet?

Svar: Lösögonfranslimmet kostar 45 kr om jag inte minns helst fel! ;)
Fråga:
är HM rougen bra??

Svar: Ja, jag gillar dom! :)
Fråga:
vilken mascara använder du??

Svar: Jag använder olika varje dag, haha.

Shopping igen, fniss.


Snart flyttar jag nog hemifrån och då är ju en dammsugare ett måste, höhö. ;)
Söt va?


Provparfym, skrubbhandskar, brun utan sol, ansiktsmasker.
Nu jäklar ska jag bli brun! Haha, kolla skillnaden mellan jag och Kakan;


Mohaha!

Pandora

Det var verkligen hur kul som helst att träffa Kakan igen, hehe. Jag har saknat henne så mycket!
Vi skvallrade, (som vanligt) och shoppade lite (som vanligt), höhö. Visar lite senare vad jag köpte. ;)


Titta vilket snyggt armband jag fick av Kakan, aww. Love you sweetie. ♥


Lambre

Idag fick jag ett paket ifrån Lambre. I paketet fanns det en mascara och ögonskuggor. Kika in på Lambres hemsida, du blir absolut inte missnöjd. De har verkligen bra smink till otroligt bra priser!

Jag är verkligen nöjd med både ögonskuggorna och mascaran.
Kolla på bilderna nedan så förstår ni. ;)


Ni hittar produkterna här och här.


Visst är det härliga färger?



Kolla skillnaden! Jag är kär i denna mascara, hur bra som helst.
Ser ni inte hur snygga fransarna blev? ♥

Anonymt eller inte - fråga på!


Ben&Jerry's

Jag ska strax sätta mig i soffan och tagga inför Big Brother. Jag är så glad att Gurkan kom in i huset, han är bäst! ;) Efter det ska jag sova direkt, är otroligt trött. Imorgon ska jag till stan med Kakan, och efter det ska familjen fira min födelsedag (Vi bytte dag).

Pz.


Detta är min favorit, vilken är din?

Ögonbryn

Jag måste bara säga; FAN vad jag älskar mina ögonbryn just nu.
De är precis som jag vill att de ska vara. ♥


Nu ska jag sluta kolla mig i spegeln och fixa käk istället. ;)


Knäppte egobilder på mig själv idag, i bilen utanför Coop, höhö.

Shopping idag igen!

Hej bloggen!

Nu är jag hemma igen. Jag tog en tjugo minuters solning innan jag stack hem, höhö.
Och herregud vad de tjugo minuterna tog bra!

Gick på stan med min mamma gjorde jag också, fick med mig lite saker hem. :)


Solglajjor från Gina Tricot


Svart tube från Gina Tricot och en vit skjorta (love) från Only. ;)

Dagens sminkning

Godmorgon bloggen!

Idag är jag vaken i tid för en gångs skull, höhö. Jag har ju matte idag. Ska bara föna håret, sedan åker jag iväg och pluggar. Efter matten ska jag luncha med Kakan som kommit hem från Asien! Sedan klockan två ska jag på ett möte och efter det ska jag träffa min familj och fira min födelsedag i förväg på Il Ramanos, hihi.
Fullt upp hela dagen, som alltid. ;)

Ha en fin dag kära läsare. ♥
Såhär ser dagens sminkning ut:



I feel it in my fingers



Jag fastnade verkligen för dessa nagellack från Viva la Diva. Vilka härliga färger! Självklart kommer jag att pryda mina naglar med dessa färger till våren och sommaren. Love it. Mina favoriter är nummer 14 och 16.
Vilka är dina favoriter?


Ps. Viva la Diva smink finns att köpa på Åhléns.

Färga ögonbrynen

Hej bloggen!

Det var inte alls längesedan jag vaknade. Otroligt skönt att sova ut. :) Jag har nyss färgat mina ögonbryn, nu återstår det bara att plocka dom också, hehe. :)






Jag använder svart, permanent ögonbrynsfärg från BeautyLash som finns att köpa på Eleven för 89 :-
Jag rekommenderar verkligen den. Färgen håller sig fin jättelänge. :)

RSS 2.0