Jag dör

Så snygga!

Dagens


Pimpla Vin

Igår mötte jag upp Kakan och drog på Sibylla och käkade, sedan hade vi en vinkväll hela kvällen, mysigt. Nu ska jag alldeles strax åka iväg och *trumvirrvel* hämta min bil! Den har ju varit på verkstad eftersom ett fyllo ville ramla in i min bil, så nu hoppas jag att den är lika snygg som den var innan! ;) Och inte såhär;


Loreal 4d mascara


Har någon av mina kära läsare testat denna mascara? Älskar utseendet på den, det är därför jag är sugen på att testa den, hah! Riktigt jävla snygg..

Makeup


Så otroligt fin sminkning, kolla in!

Tvätt och städdag

Hej babes! Idag är det en hel tvätt- och städdag. Otroligt skönt på ett sätt men ändå jobbigt. Hih, jag blir så sur när jag städar, hah. Aja, baby smsade mig nyss och frågade vad vi skulle äta idag, jag svarade inte på ett tag och fick ett till sms; "Ska jag hämta pizza?". Jag har typ förätit mig på det, men han - för någon vecka sedan åt han 5 (!) pizzor på en vecka, hah sjukt!
Blir typ inte sugen..

Kurs i Medial utveckling & Healing

Hej babes! Sorry för usel uppdatering, men vet ni vad?! Jag har börjat en kurs som heter medial utveckling & healing. Så från klockan tio imorse till nu så har jag varit på den kursen. Hihi, ballt ändå!


Idag fick vi jobba med att utveckla vår intuition genom att läsa av varandra och föremål. Jag läste bland annat av en kille och fick fram att han har ryggproblem och konstant huvudvärk. Sen på slutet fick vi även lära oss att ta kontakt med våra andliga guider. Så jäkla häftigt alltså! 

Nästa gång vi träffas ska vi lära oss healing, längtar! :)


Nya bebisar

Kolla mina nya snyggingar. Jag har kollat efter svarta, långa stövlar med PLATT fot, så snyggt! Så nu har jag hittat ett par och är as nöjd. Funderar på att köpa fler färger. Jag har blivit sådär sko-galen som man kan bli ibland. :)

Sötis

Har varit hos veterinären igår och idag, stackars älsklingen gillar verkligen inte att vara där. Men men, det är för hans eget bästa. Dock inget allvarligt som hänt som tur är, hah. Det gamla vanliga med hans övervikt dvs. ;)

ASSSS SNYGGA!

Beställde lite skor till shoppen och var bara tvungen att prova dessa. Jag blev kär, så jäkla coola! Mina nya favoritskor helt klart!

Ingen vanlig dag

Idag är det ingen vanlig dag för det är Cissis namnsdag, hurra hurra hurra! Eeehe, inte för att jag tar namnsdag som något "stort", jag ser det som en vanlig dag, hah. Vissa köper ju tårta, presenter och hela skiten. Hur gör ni?

Conan the barbarian + Pizza


Nu ska jag och älskling på Conan the barbarian och käka pizza, hih. Har ingen aning om vad det är för film, men det lär ju märkas. ;)

Finaste

Hej, hej! Vaknade idag av att älsklingen kom med två presenter till mig, aww. Halsband och örhängen från Guldfynd, sötaste. ♥ Undra vad jag har gjort som förtjänat det? ;) Aja, nu ska jag städa lite här sedan på Kvantum för att hämta ut paket, wie.

Parfymerade eller inte?

Fråga: Hej, jag har en liten fråga som jag hoppas du kan svara på!
Vad är det för skillnad på perfymerade produkter och operfymerade? Jag har alltid andvändt mig av operfymerade sminktagbortningskrämer men så råkade jag köpa en perfymerad. Jag har bara fått för mig att det är dåligt för huden men jag vet inte så därför frågar jag dig! :)




Svar: Hej! Om du har en känslig hy ska du inte använda parfymerade hudprodukter då din hy kan bli irriterad osv. Men om du inte märker någon skillnad på oparfymerade eller parfymerade produkter spelar det nog ingen roll. Själv använder jag alltid oparfymerade. :)



Söndag

Hej bloggen! Spelade på trav igår igen, men det gick sämre än förra veckan, tråkigt. Jaja, bättre tur nästa gång, eller hur? ;) Nu sitter jag här och käkar glass, ska alldeles strax se Gossip Girl avsnittet som jag missade för en timme sedan. Någon som såg? Var det bra?

Dagens enkla

Godmorgon! Igår var jag på bio och såg på Breaking Dawn med tjejerna. Vi hade as tur! Vi bokade inte biljetter, så vid sex gick vi dit och skulle boka till nio-bion, såklart var det slut. Hmm, skit sura gick vi upp till mig och färgade mitt hår mörkare (resultat kommer senare). Vid halv nio gick vi till bion igen och de gav oss tre biljetter eftersom de som reserverat var försena, hahaha. Kul för oss, tråkigt för dom. AS bra film, verkligen.

Bättrar på minnet! ;)


Min nya bebis!

Jag skulle köpa denna skrivare/fax/kopiator och scanner för cirka en månad sedan men då var den ur lager (såklart). Men nu, nu jäklar fanns det EN kvar i lager, woop woop. Köpte den såklart direkt! Soooo happy!

Trav Cissi

Nu ska jag alldeles strax lägga mig i sängen och sova, kommer att bli såå skönt. Men jag glömde ju att berätta vad jag gjorde i lördags som var spännande. ;) Jag tippade på travet! Gör det ganska ofta faktiskt. Riktigt psykande att jag fick 4 rätt av 7. Då det är 5 rätt som ger vinst, aja bättre lycka nästa gång.

Godnatt babes!


Chuck And Blair

Har suttit och bölat åt Gossip Girl. Hah, varför kan inte C&B bli tillsammans igen?! Jag fattar inte! Jag hoppas i varje avsnitt att de ska bli tillsammans men det händer ju inte liksom. Blir galen! 




Skitdag med stort S?

Hej babes! Hur mår ni? Jag kunde ha mått mycket bättre. Det är konstigt. För egentligen vet jag inte varför jag är ledsen, utan jag bara är det? Brukar ni känna så? Jag har typ gråtit i sängen en halvtimme utan att veta varför? Jag känner mig så nere, as konstigt. Jag har ju ingenting att vara ledsen för! 

Tro om jag börjar bli sjuk? Jag fryser fast jag har två tröjor och två filtar.
Kan en "blivande" förkylning dra ner så mycket på humöret?

Livet är inte alltid en dans på rosor..

Love this pic


Kakan

Saknar min Kaka som är i New York!!! ♥

Alla smaker!


Hahahaha, kom ni ihåg dessa?! Jag hade ALLA smaker när jag var liten. Jag levde typ för dessa, hah. Inte riktigt, men nästan. Jag hade med mig dom överallt!

Makeup Is Art


Paranormal Activity 2

Såg på Paranormal Activity 2 för några dagar sedan, bra bra! Dock tycker jag inte att denna var läskig alls, och mycket sämre än 1;an. Aja, det enda som jag tänkte på när filmen var slut var;  - Vad hände med hunden?! 

Man fick ju aldrig veta om den överlevde.. :(

Good Life

Syrran visade mig denna låten och jag gillade den på en gång. Så otroligt bra och skön. Så nu tipsar jag er om den. :)

Cocktail Makeup

Snygg festsminkning till alla partysugna. ;) Tips till alla som funderar på att gå ut ikväll. Ha en fin kväll för det ska jag ha. (Detta är tidsinställt, sitter nog och vräker i mig godis eller något annat gott just nu, hah.)

Åker till Moliden

Hej babes! Imorgon är det farsdag, glöm ej det! ;) Snart ska jag åka till mamma och pappa, men först måste jag städa lite här, höh. Aja, jag har gjort en spännande och rolig grej. Någon som kan gissa om jag ger denna ledtråd; 


Woop Woop! ;)

False Lashes

Vad tycker ni om lösögonfransar? Jag gillar det supermycket. Det lyfter hela ögat på ett sexigt sätt. Dock suger jag på att sätta fast dem. Hah, enda gången det blev bra var när jag var onykter. Sedär, då blev det asbra! ;)

Nyårs-skor!

Dessa skor funderar jag på att ha på Nyår, snygga va? På Nyårsafton måste man ju ha lite bling bling, så dessa skor kommer att få mig att se ut som en discokula, hah. Perfekt! ;)

Men vilken bebis

TV3 21.00

Ska bli bättre!

Hej babes! Vad gör ni? Jag körde nyss en MAX drive-in, gött. Så nu blir det till att käka sedan ska jag fortsätta att worka, heh. Och ja, jag vet att min blogg har blivit totalt värdelös på slutet, men från och med imorgon ska jag bli bättre! En massa, smink, skönhet, modeinlägg framöver, låter det bra? Om ni inte kommenterar blir det samma gamla tråkiga inlägg. ;)
En massa såna här inlägg i framtiden, eller hur? ;)

Den stora högen

Jag fick hjälp av Sandra igår och ta bort denna fina högen med skor, hah. Det tog lite tid. Sedan bjöd jag henne på Subway som tack. :) Nu ska jag fortsätta och få bort resten som är kvar, härligt! Men först; lunch!

Lång väg att gå

Hej babes! Har fullt upp med att packa och skicka skor. Jag tänkte att medan jag gör det kan ni få kolla på min gamla smink-videoinlägg, hih. Eftersom att det är lill-lördag och allt. ;)



Älskar min hårfärg som jag hade där, vill ha den igen. Men hur ska jag få samma? Hihi...

Omänskligt

Hej sötisar, höh. Baby tvingade upp mig halv nio! Fan vad less jag blev, ville mörda han ett tag.. Men nu känns det bra att vara uppe såhär tidigt. Idag har jag nämligen en hel del att göra, har över 30 par skor som ska iväg, wooooopp!

Dagens


Subway by Cissi

Hej hopp! Kolla vad jag gjorde igår. Jag gjorde egna Subway mackor, dock utan kött. Höh, det blev faktiskt gott. Men såklart är riktiga Subway godare. Dock tyckte J att detta smakade som Subway, men det tyckte inte jag, hih. 


Förövrigt handlar bara min blogg om mat nuförtiden. Det kommer att bli ändring på det, men först ska jag snart iväg och käka på MAX med sis, poss. ;)

Andy&Jag

Kom precis hem från en promenad runt Höglandssjön med Andrea, härligt! En bra start på dagen. Dock glömde jag att käka frukost innan så jag hade lite ont i magen, men det ska jag ordna till nu. ;) Tack för prommen Andy! ♥

Paket!

Godmorgon! Vaknade av att två DHL-killar ringde och sa att de hade paket till mig, woho. Så nu har jag det jag gör idag, eller? Hah, jag failade ganska hårt. Beställde embellage till skiten igår (?) hoppas det hinner komma idag! Hur tänkte blondie där liksom?

Mmm Subban!

Mmm, har ätit på Subway 3 gånger denna vecka, gott! Heheheh. Idag var min macka dagens så den kostade bara 35 kr (!). Häh, aja ska börja tillverka mina egna subway-mackor. Vad säger ni om det? Någon som har tips på vitlökssås osv?

Mascara


Kolla vilken söt! Jag kanske är helt efter, hah. Men den ska jag köpa! ;) Älskar Max Factor - False Lash Effect Mascara!

Paranormal Activity

Jag är typ den enda som inte sett dessa filmer, men nu har jag! Den första i allafall, hah. Jag höll på att skita ner mig, verkligen läskig alltså. Dock har jag hört att vissa säger att den är fake, men varför de tror det vet jag inte. Vad tror ni? Jag tror ju på sånt där så varför skulle det inte vara äkta? Gjorde de något fail i filmen som jag ska lägga märke till? ;)



Hey där!


Måste. skaffa. löshår. igen. Älskar. det.

I Told My Kids I Ate All Their Halloween Candy

Hah, skrattar ihjäl mig! Kolla på den, jag tvingar er!

Sminkning på Sandra

Här är resultatet av sminkningen som jag gjorde på Sandra igår! Hon skulle på en studentfest och ville ha en mörk sminkning, så jag gjorde en sotning på henne. Woop Woop! ♥



Lite vitt vin

Igår drack jag och Kakan vin hemma hos henne, mysigt. Dock blev det nååågra glas för mycket för min del, men men. Igår gjorde jag även en sminkning på Sandra som ni ska få se alldeles strax, spännande ;)!

Läsarfråga

Fråga: hej cissi!
Joo det vore bra om du svarade i ett inlägg. Det är så här att jag haaaaaatar min panna. jag har ärr och någon "bula/knöl" som inte har gått bort sedan jag fick en sak i huvudet. Har du några tips på täckande smink för just ärr och helt enkelt "skador" i ansiktet ? :D


Svar: Hej sötnos! Det jag kan tänka mig är en bra foundation och concealer som täcker bra. I min bas använder jag;

1. Foundation primer - Smashbox
2. Foundation - Make Up Store (Gillade den inte först, men när jag har Smashbox's foundation primer under blir den uuuunderbar!
3. Concealer - Cover all Mix av Make Up Store
4. Puder - Isadora

Detta är en bra bas enligt mig, som jag tycker täcker väldigt bra. Men nu till något helt annat! Direkt när jag läste din fråga kom jag att tänka på LUGG! Den döljer din panna och hur hett är inte det nu i höst/vinter?



Mjölkberoende!

Vet ni vad kära bloggläsare? Jag har gått och blivit mjölkberoende! Sedan jag flyttat har jag inte druckit mjölk alls typ. Men den senaste veckan har jag bara frossat i mig mjölk, helt otroligt! Springer på Renens och köper mer mjölk direkt när jag ser att det börjar ta slut, hah. Vad har hänt? Förövrigt ett helt ointressant inlägg..

RSS 2.0