Köpt

Mina nya rosa bikini överdel som jag köpte igår på Cubus för ynka 79 kr. Trosorna var fula så dom köpte jag inte. ;)

Jag syndar


Alltså vad less jag blir! Jag lovade att min nyttiga vecka skulle börja idag. Sen skickar en vän sms och vill luncha på Subway, okey tänkte jag - det är ju inte sååå onyttigt. Så vi gick på Subway och åt en feet macka. Och nu blev vi sååå sugen på MAX, så nu sitter vi här och käkar, max. Suck.

Over the hills..

Hej babes!
Har varit off hela denna helg. Ingen mobil, ingen dator (okej nästan). Bara levt kan man väl säga, några mil ifrån stan. Det behövdes kan jag lova. Aja, nu är jag tillbaka till vardagen. Har lite jobb att ta itu med nu, sedan ska jag sussa eller något sådant. Vi ses helt enkelt imorgon, puss fina ni. ♥

Leker med kameran

Hej snyggingar! Jag håller på att fota den finaste lite med systemkameran. Jag tycker faktiskt att det är riktigt kul att fotografera, min nästa karriär ;)? Jag funderar på att köpa ett nytt, bättre objektiv. Just nu har jag ju bara det som följde med kamerahuset. Dock kan jag ju inte ett skit om objektiv, så vad ska man köpa? Haha!

Aja, här är bilderna i allafall;

Goodiebag

What's up med Blogg.se's startsida? Jag tycker att det blev grymt! Men vart står nu de mest besökta? Kan man inte kolla vilka som är med där? Jag måste ju söka bloggare att samarbeta med! ;) 

Aja, vill ni veta en sjukt kul grej? Jag ska sponsra med grejer till 40 goodiebags som ska delas ut på en bloggfest som är om ett tag, kul va? 



Vidrigt


Love, love, love

Tumblr_lx2u443ldx1r6reiro1_500_large

En Kaka

Pratade nyss med min fina Kaka i telefonen. Hon är ju i Sydostasien och stannar där i 5 månader, dock "bara" 4 månader kvar nu snaaaart. Längtar tills jag får krama och pussa på henne igen!
Följ hennes resa här; omkakan.blogspot.com

Ps. Hennes blogg krånglar, man kan inte kommentera, sedan är det en grå "hinna" över inläggen, hah. Men det går ju att läsa i allafall! ;)


Dagens sminkning

Också passar jag på att visa dagens sminkning, som den också fick bli rosa. Mycket rosa idag känner jag, hah. Nej men jag gillar ju rosa och svart tillsammans så det fick blir en sån sminkning, längesedan nu. 


Där syns mina nya örhängen som jag köpte idag också, 20 kr - kap!

Behålla?


Hej babes! Idag har jag varit på stan med Sandra, mys. Hon klippte sig, jag tycker att det blev hur bra som helst, sen om hon är nöjd eller inte - det skiter jag i. ;) Sedan sprang jag runt och småshoppade lite. Bla. denna rosa tröja, men jag hade hela tiden beslutångest (och har det fortfarande), ska jag behålla den eller inte?

Kan inte få nog!

Tre unga tjejer stod på en balkong och nere på gatan stod tre snygga bilar, en Ferrari, en Lamborghini och en Hummer. Den ena tjejen säger:

- När jag blir stor ska jag bli läkare så att jag kan köpa en Ferrari.

Den andra tjejen säger:

- När jag blir stor ska jag bli advokat så att jag kan köpa en Lamborghini.

Då sa den tredje tjejen:

- När jag blir stor ska jag suga snopp som syrran, för det är hon som äger alla tre bilarna.





En ruskigt ful och motbjudande kvinna går in i en affär med sina två fula, skrikande ungar. Hon vrålar åt dem att hålla käften och kunderna i affären stirrar generat. Butiksägaren går fram och försöker få tyst på henne.

- Godmorgon frun, vilka underbara, söta barn ni har. Är de tvillingar?

- Nej för helvete ditt jävla rövhål! vrålar hon. De är inte tvillingar! Till och med en blind idiot skulle kunna se det, din förbannade hönshjärna. Pojken är 4 år och flickan 9, vad fan får dig att tro att de kan vara tvillingar?

Mannen svarar:

- Det är bara det att jag har svårt att tro att nån skulle vilja knulla dig två gånger!


Colorful

Colorful lips no29985

Man blir aldrig nöjd

Ni vet ju redan att jag har en ebutik, men detta vet ni inte; Jag vill ha en butik här i stan! Har varit hur sugen som helst på detta i några månader. Jag vet precis hur min butik ska se ut, allt! Men enda problemet är att ta tummen ut arslet och faktiskt göra det. Hur mycket jobb ligger det inte bakom det då? 

Mja, var till mamma och pappa idag och snackade lite business med pappa, hah. Jag försöker nämligen dra med han i skiten, haha. Ah, han sa ju inte nej i allafall. ;) 


Min butik ska vara ROSA! Med vitt blankt golv. Jag vill, jag vill, jag vill!

Dagens enkla


Dör av garv!


Blondiner


Jag tycker att Scarlett Johansson är så jäkla snygg i mörka ögonbryn! Visst, alla blondiner passar verkligen inte i det, men kolla tjejen. Så äckligt snyggt! Tänkte lägga upp ett skräckexempel också, men vissa kanske tar illa upp, haha.

Tjejfix

Nu ska jag plocka och färga mina ögonbryn, det behövs kan jag säga. Hah, sedan funderar jag på att köra en omgång med Åhléns brun utan sol. Men ah, jag får se om jag orkar, tycker att det är så jobbigt att vara kladdig sådär.. 


Hittade nog de fulaste ögonbrynen, hah.

Things Fall Apart


Någon som har sett Things Fall Apart med 50 cent i huvudrollen? Jag såg den för några dagar sedan och tyckte faktiskt att den var grym. Men en sak förstår jag inte, slutet? Kasst slut, vad hände där liksom? 



Kolla trailern!

Elsas värld


Nu har jag suttit här och betat av alla 12 avsnitten av Elsas Värld. Hah, jag dör! Jag gillar den faktiskt riktigt mycket. Och ni som brukar läsa min blogg vet att jag inte gillar serier som har alldeles för långa avsnitt. Dessa avsnitt är i cirka 10 minuter, lite korta men hellre det än alldeles för långa. Rekommenderas!

Söndagshumor


Sno sminkstilen

Minns ni att jag körde "sno sminkstilen" för jättelänge sedan? Jag tänkte göra en sån nu, tycker faktiskt att det är kul! Här kommer en snygg, guldsminkning som jag har klippt ihop med olika produkter som man kan använda till denna sminkning. 


Ögonskugga - 21 Gold Beige (L'oreal)

Mascara - Volume Million Lashes Mascara (L'oreal, finns att köpa på Kicks.se nu för kampanjpris, 175 129 kr).

Läppglans - Moisturizing Lipgloss 29 bubble gum (Isadora)

Lösögonfransar - Losogonfransar.se

Jag saknar dig


"Enäggstvillingarna Cilla och Tina är bästa vänner men samtidigt väldigt olika. Cilla är konstnärssjälen och idealisten som går sin egen väg medan Tina är populär, pubertal och ständigt kär. Cilla och Tina ska snart fylla15 år men det kommer Cilla inte få vara med om, för hon kommer att dö innan dess."


Hah, förlåt. Ingen film att skratta åt. Men hur stor är sannolikheten att de "döper" enäggstvillingarna till Cilla och Tina. (Jag heter Cecilia men kallas Cilla eller Cissi av vissa, min syster heter Tina). Höll på dö av garv när syrran visade mig, så töntigt!

Aja, det verkar vara en hemsk film i allafall, funderar på att se den någon dag. Någon som har sett den? Var den värd att se?

Feathers


Fulltankad, jo tack.

Hej babes! Sprang in och postade lite paket innan Kvantum stängde. Fick ett sms "Du är jag Kvantum-kåt ser dig där hela tiden" haha, jo visst. Nej men vill ni veta en sjuk sak?

En kille som jag varken är med eller pratar med överhuvudtaget tog bilen igår och hade den över natten för att han tyckte att den var så smutsig. När jag fick tillbaka den så hade han tvättan den in och utvändigt, fixat låset som frusit fast, fixat en lampa som var trasig, köpt doftgrejer, höjt baslådan och det bästa av allt - fulltankat bilen! Alltså, vadå att fulltanka audin kostar 700 kr?
Vem gör så frivilligt?


Svar på frågor del 1

Fråga: Har du något tips om vad man ska göra mot oljig/fet hy??

Svar: Hejsan! Jag hade faktiskt oljig hy för ungefär 2 år sedan. Jag bytte ansiktsprodukter sen försvann det helt, och jag saknar det inte. ;) Nej men jag tror personligen att hyn blir van en viss produkt om man använder den länge, så att den slutar fungera. Jag minns att jag hade Neutrogena hela tiden förut och tyckte att den var hur bra som helst. Men efter ett tag hade den liksom inte samma effekt, den slutade att fungera helt enkelt. Så jag bytte lite till och från. Mn nu har jag fastnat för ACO's Spotless produkter, värt att testa!

Sedan tycker jag att du ska använda en bra ansiktsprimer innan du lägger foundation, det använder jag alltid, även om jag inte har foundation. Om du inte använder puder så kan du testa att använda det för att matta ner det glansiga. Sedan är självklart sömn och frukt superviktigt för hyn, det nämner jag alltid!



Fråga: Hur går det med ditt företag? Trodde du att det skulle gå bättre/sämre? Tycker du att det är kul att hålla på med? Hur mycket har du sålt för totalt? Sköter du bokföring själv? Tips till dom som vill starta eget? Oj nu blev det många frågor i ett men jag funderar nämligen på att starta en ebutik jag också! :)

Svar: Hejsan! Jo, det går faktiskt bra, bättre än vad jag trodde att det skulle gå faktiskt. Det är till och från; vissa dagar kan jag tycka att det är superkul, men vissa dagar mindre kul. Som idag, jag har lyckas tappat bort min kvittomall, så jag måste göra en ny och det suger! Det är fult att prata om pengar, hah. Men 6-siffrigt kan jag säga att jag sålt för. Nej, kära Marita sköter min bokföring och det gör hon bra. Jag fattar ingenting när jag ser hur hon har gjort, hah. 

Mina tips till de som ska starta eget är att inte ha för bråttom. Ta det lugnt och tänkt igenom om det verkligen är detta du vill. Hitta leverantörer i god tid innan du startar företaget (jag hittade mina ett halvår innan jag startade upp). Se till att ha ett bra startkapital, allting kostar mer än vad man tror. Och kom ihåg detta; ALLA kommer att försöka "pressa" dig på pengar. Det finns inte en ärlig människa. T.ex. jag fick en faktura från Swedbank där jag fick betala 450 kr för papper som jag inte ens ville ha. Hah, helt sjukt! På Verksamt.se finns det mesta du behöver veta, där kan du även registrera ditt företag.


Fråga: Jag har en väldigt torr hud, alltid haft.
Bästa ansiktskrämen jag testat är en blå tub, ACO, har du något annat förslag man kan testa och ändå ligger till bra i pris?

Svar: Jag har tyvärr inte hittat någon mirakel produkt mot torr hy. Men denna ansiktskräm har väldigt många skrivit om och de flesta som använt den tycker att den är superbra;

Eucerin AQUAporin Cream Rich, 159 kr - Apoteket



Fråga: vilken är din största vinst? tänkte du spelar ju på trav och så har du vunnit stora summor? :)

Svar: Hah, nej jag har inte vunnit stora summor på trav alls faktiskt. Min största vinst är när jag vann 2 biljetter till Melodifestivalen i Globen + hotellövernattning på ett as nice hotell. Det var faktiskt snart ett år sedan och jag tog med mig min baby, en väldigt mysig helg blev det. Det var faktiskt tack vare er som jag vann 1:a pris, så tack till er kära läsare! ♥



Fråga: Vad har du haft för husdjur under ditt liv?

Svar: Ankor, gäss, hönor, hundar, katter, tuppar, påfåglar, hamstrar, marsvin, kycklingar, kaniner, har säkert glömt något men dessa kommer jag på just nu, haha!

Fråga: Vad gör du om 10 år?

Svar: Om 10 år... Vad är jag då? Nästan 31, uh ångest. Nej men, då är jag gift har tre barn, där en liten flicka heter Alicia (så himla fint). Jobbar kanske på en bank, är glad och snygg. En riktigt MILF, nemen.. Nu ska jag gå och käka, puss!





Intresserad av fransar?

Alla i Örnsköldsvik som är intresserad av fransar, titta hit! http://www.siljansbacken.se har en fransutbildning som startar här i Örnsköldsvik 20-21:a Juni. I utbildningen lär du dig; 

  • Permanent fransförlängning
  • Permanent fransuppböjning
  • Permanent färgning utav fransar och bryn


2 dagars fransutbildning kostar 15.000 kr. Då får man förkläde, skynke, diplom, studiematerial samt produkter till alla behandlingar till ett värde utav 40.000 kr. Grymt va? In på deras hemsida för att läsa mer, Siljansbacken har även make-up utbildning och nagelutbildning.


L'oreal Lash Architect 4D



Just nu har jag denna mascara som jag faktiskt gillar riktigt mycket. Denna är faktiskt en av de bästa som jag har provat. Den rekommenderar jag verkligen om någon behöver en ny mascara. Den finns även i silver "förpackning", har ingen aning vad det är för skillnad på dem igentligen.

Zumba

Är helt död efter ett Zumba pass, men det är så kul! Har ni provat? Jag är typ hel inne nu på att börja träna, haha! Jag och en vän ska köra på så att det ryker, wooop!


Känner mig som en lebb som lägger in bild på en tjej, heeeehe..

Fniss!


Haft möte idag

Godkväll! Idag har jag varit på möte hos Monica. Åh, blir så glad när jag träffar henne, helt otroligt! Hon är absolut en av de snällaste människorna jag har träffat i mitt liv. Så om du som bor i Örnsköldsvik och funderar på att starta eget så tycker jag absolut att du ska ta kontakt med Monica Westberg på nyföretagarcentrum! ♥


Jag i hissen vid Arken, ego! ;)

Börjar känna igen mig själv

Från att ha varit hyperaktiv 24 timmar om dygnet till att inte ens orka gå upp i sängen och ha konstant huvudvärk varje dag - är inte bra. Läkarna tog en massa prover och fick fram att jag hade järn och blodbris, not good.

Men nu till det underbara. Jag orkar kliva upp ur sängen! Jag har fått tillbaka min hyperaktivitet, jag är back on track lixåm. Nej men seriöst, jag börjar att känna igen mig själv. Jag springer fram och tillbaka till tvättstugan, (tvättar än) har tvättat fyra maskiner, städar sovrummet, rensar garderober, diskar - allt på samma gång! Jag har inte orkat detta på 3-4 månader. Helt jävla underbart. Det är tack vare Niferex som min läkare sa att jag skulle köpa, järntabletter. Finns att köpa på Apoteket för 136 kr.

Ska dock till läkaren om tre månader igen och ta nya prover, då vet ni det! Är så glad att jag mår bra igen. ♥



Min nya favoritblogg

Hej snyggingar! Tänkte bara slänga in ett litet inlägg och tipsa om min nya favoritblogg, höh. Nej men, ni som bloggar på Devote har säkert redan lagt märke till denna blogg (och andra, såklart). Men ah, skit samma. Här kommer den i allafall; http://annaellinor.devote.se/

Hur rolig tjej som helst, dör lite! Brukar inte kolla på videobloggar som folk lägger upp, mest för att de bara pratar om ointressanta, tråkiga saker och skämmer ut sig själv. Men denna tjejen - så otroligt rolig, kolla videon!



No one can control me cause this is what i'm made of


Underbart, hemsk dröm

Hellu! Jag har varit vaken sen halv elva, så ni kan vara lugna. Men jag tänkte bara skriva av mig om min underbara men hemska dröm. Jag drömde att jag hade fest hemma hos mamma och pappa och dessa två snyggingar stod på gården;


Jag blev jagad av zombies så jag snodde en av dessa bilar, hah. Gissa vilken? A5:an såklart, så jäkla snygg att jag dör! Ge mig! Dock vill jag inte ha den i guld som på bilden och i drömmen utan denna; 

Haha, hur sjuk är man inte om man drömmer om massa Audi bilar?

Frågestund

Hej babes!

Har jättetråkigt så jag tänkte att vi kör en liten frågestund, alltid roligt! Kommentarerna publiceras ej så det är bara jag som ser vem som frågar. Så skriv gärna namn, eller inte - ni gör som ni vill! ♥

Gladaste tjejen på jorden! ♥


Fredag den 13;e idag och dagen kunde inte börja bättre, längtar. ♥

Jag dör på riktigt!

Haha, jag dör! Så jäääävla söt, måste ses!

Gårdagen

Ser ut som en fjorre men det bjuder jag på, hah. Detta är då min förändring - LÖSHÅR! Jag ville inte ha det så långt, utan bara lite längre. Och det gjorde fina Therese på mig, så duktig!

Fina Therese på Attityd. ♥

Även Andrea blev sugen på att fixa löshår så hon gjorde det på Attityd, jag och Therese kollade spännande på.. ;) Det blev jättefin på Andrea också! Nu är det inte bara Kakan som har lämnat oss, utan även Andrea som är Kalmarbo numera. :(


Alldeles för trött


Hej babes! Jag är alldeles för trött för att visa min förändring idag, så det gör jag imorgon med bilder från min dag. Här får ni en puss från mig medan ni väntar till imorgon! ;)

Skönheter

Heeeeej, vad gör ni? Otroligt att jag har varit vaken sedan 9-10 tiden, brukar ju i annars vakna den här tiden, hah. Men det känns skönt att vara vaken tidigt och ta vara på hela dagen. Jag sitter här i min ensamhet och väntar på att Therese ska knalla in genom dörren. Hon är 25 minuter sen, men vad gör det om 100 år? Vi ska göra en förändring på mig, en förändring som jag längtat till - tillbaka till gymnasiet lixåm.

Gold And Black


Här en är sminkning som jag gjorde för några dagar sedan. Älskar guld och svart tillsammans! Snyggade till sminkningen med lite strasstenar för en festligare look. ;)

Vad tycker ni om den?

Blir galen!

Det blir ingen läkare på fredag, hoho. Jag var tvungen att avboka den tiden på grund av en annan sak som jag inte tänker skriva här. Men det är i allafall en mycket roligare sak! ;) I allafall, läkaren skulle ringa mig på torsdag så ska vi ha telefonkontakt istället. ;)


Glad tjej!

Att använda kameran

Hej babes! 

Efter 2 år med systemkamera vill jag faktiskt lära mig att ta snygga bilder, hah. Så just nu håller jag på att kolla på Josefs fotoskola, hur bra som helst ju! http://thisisjosef.com/


Jag har en Canon Eos 450D om någon ville veta. ;)

America Horror Story



Tänkte bara slänga in ett tips här i bloggen. Nämligen denna serie - America Horror Story. Jag och J kollade klart hela första säsongen på bara några dagar. En jättebra och spännande serie, älskar den! 


"Serien handlar om familjen Harmon - Ben, Vivien och deras dotter Violet - som flyttar från Boston till Los Angeles efter att Vivien haft ett missfall och Ben haft en affär. De flyttar in i en restaurerad herrgård, ovetande om att den är hemsökt."


Typiskt mig

Fan vad irriterad jag blir! Mitt körkort är helt jävla borta, har letat som en galning överallt (till och med i väskor jag inte använt på 1000 år). Sist jag kom ihåg att jag hade det var när Andrea gav mig det på Port 9 eftersom jag glömt kortet i hennes väska dagen innan, typ 2 veckor sedan. Sen är det helt svart, har ingen aning om vart det är så nu ska jag ringa spågumma och kolla om hon kan hjälpa mig, hah. 



Helt OK dag

Godkväll snyggingar! Hur mår ni idag? Jag mår helt okej, har i allafall orkat kliva upp från sängen, hah. Nej, nu ska jag inte vara sån. Men jag orkar verkligen ingenting, hah. Längtar tills jag ska till vårdcentralen den 13 januari, nu känns det som att jag typ väntar in döden. Pallar nästan ingenting. Aja, har i allafall orkat diska idag, plus poäng. Nu ska jag sluta gnälla och sova istället, poss. 



Finaste Kaka

Åh vad jag saknar min söta Kaka. Det har bara gått några dagar sedan jag såg dig och du ska vara borta i FEM månader?! Hur ska jag överleva? Kommer att gå runt som en zombie tills du är här igen. ♥ Jag vet inte vad det är, men jag och Kakan har alltid haft någonting speciellt. Hon och jag, jag och hon. Det har alltid varit så. Ville inte släppa taget om Kakan när hon skulle ta bussen ifrån oss.
Nej usch, gråter bara jag tänker på det. Finaste du. ♥


Bara gamla bilder, men orka bry.

En av de bästa



Ingen kan ha missat denna låten. Enligt mig är denna låt en av de bästa som har gjorts, kan aldrig få nog av den. Helt underbar på alla sätt och vis. :) Vilken låt tycker ni är en av de bästa?

Skyddsängel

Jag och Sandra hade en skyddsängel med oss i bilen idag. Vi var påväg ifrån Själevad till stan (jag körde den krokiga vägen, lillbacken (?)) Vi får världens sladd och med mötande bilar emot oss på vänster sida och ett dike på andra sidan. Vilken sida väljer man?

Jag körde in i en stolpe (?) som sticker upp ur marken och får kontroll på bilen. Jag vågade inte gå ur bilen och kolla skadorna, så Sandra fick göra det. Nu till det sjuka - inte en enda liten skada på bilen! Hur sjukt är inte det?

Dagens lärdom; kör inte lillbacke-vägen, jättehalt!



Dagens sminkning


Guld/Svart, love it.

Work it!

Idag har jag och Sandra varit på Friskis&Svettis! Ja, ni läste rätt. ;) Vi blev helt svettiga efter 3 minuter på springbanden (?). Det är sant! Men vi var i allafall där i ungefär två timmar, så sjukt. Tiden gick jättefort! ;)


Nu ska vi dansa Zumba, ja ni läste rätt.. igen.

Hallå i stugan!

Hej babes! Har inte bloggat på fyra dagar, som ni nog märkt. Haft fullt upp, eller vad säger man? Firade nyår med världens finaste tjejer, hade hur kul som helst. Vissa saker vi gjort stannar i mitt vardagsrum, hahaha. Idag var jag med tjejerna på UH och käkade tacotallrik och efter det chillade vi bara hemma hos mig. Tog nyss hejdå av Kakan som åker till Asien i fem månader, behöver jag säga att jag mår piss?



RSS 2.0