Upptagen hela kvällen/natten

Hej babes! Jag hinner inte lägga upp tutorialen än.. Jag har varit hos mamma hela kvällen och ligger EFTER med åtta beställningar. Alltså gud, hah. Jag tycker detta är så kul, men när man inte får en ledig kväll på grund av jobb så blir man lite småsur. Tur att jag har baby som hjälper mig, inte kul att fara på Kvantum med 8 stora paket med skor, hah. Aja, jag får vara nöjd med att jag gjort mer pengar på två dagar än vad många gör på en månad, så det lönar sig - i hope!

Hej fredag!

Hallå där! Hoppas att allting är bra med er, här är det asbra. Jag är hur pigg och glad som helst, så det kan inte bli bättre. Idag fyller min kära mamma 45 år, grattis gumman! Idag ska jag fira henne så jag blir borta hela långa dagen. 

Medan jag firar mamma kan ni kolla på min beige/svart/rosa sminkning som jag har på mig idag. Visst blev det bra? Vill ni se en tutorial på den?

Working late

Jag hann få några ordrar till, puh. Alltså jag är helt jäkla slut. HAR JOBBAT FRÅN KLOCKAN TIO TILL NU! Är inte det helt sjukt? Någon i Övik som jag kan anställa? Hah, seriöst.. Nu ska jag sova, det förtjänar jag.

Sjukaste jag varit med om!

Alltså aah. Detta är det sjukaste men roligaste jag varit med om! Jag tog bort beställningarna från idag (som jag skickat såklart). Sedan gick jag och min syster på en promenad och när jag kom hem såg jag detta. Jag har alltså fått 5 beställningar på den lilla stunden vi var ute, hur sjukt?! Jag ångrar inte en sekund att jag startade mitt älskade företag. Man måste satsa för att vinna! ♥

Dagens make

Woop woop! Här är dagens make som jag lovade. Lila och silver. Otroligt sällan jag använder lila ögonskugga, så det var på tiden! Jag gillar faktiskt lila otroligt mycket, men jag tycker inte att jag passar så bra i det, hah.

Trött tjej

Hej babes! Hur mår ni idag? Jag satt uppe till ett inatt och jobbade, för att vakna klockan 10 och jobbat tills nu. Dock tog det stopp nu då jag fick slut på papper i skrivaren, riktigt irriterande. Måste åka iväg och köpa meeera! Dagens make kommer upp senare.

Gladaste tjejen på jorden!

Hah, jag ser ut som en pedofil på bilden men den bjuder jag på! Har varit hos mamma och pappa hela kvällen. Käkade kycklingrullar på Il Ramanos, kuung! Just nu är jag den gladaste tjejen på jorden, heh. Önskar att jag kunde berätta ALLT, men denna dag har varit STOR för mitt företag. Hah, ni ska se min segergest varje gång jag får in en beställning, döööör.

Sminkning på Sandra

Wiho! Sandra kom som sagt till mig för ett tag sedan och ville ha en festlig sminkning eftersom hon ska på Insparken på Harrys ikväll. Ha så kul! ;) Någon mer som vill komma och bli sminkad? Jag är villig, hah. ;)

Maraca


Woop woop

Hej babes! Gjorde nyss ett inlägg som jag tog bort lika fort, hoppas ingen hann läsa det, hah. Aja, vaknade inte allt för sent idag. Har precis duschat och nu ska jag sminka mig, see ya.

Vackert!

Detta är en av mina favorit sminkningar. Jag älskar kombinationen av lila och rosa! Jag har blivit så dålig på att sminka mig för jag går ju fan aldrig utanför dörren, hah. Men imorgon ska jag i allafall sminka en söt liten tjej som ska på insparken på Harrys, då får ni se nya sminkningar av mig. ;)

Slapp

Vilken riktig slappdag detta varit, men det är skönt det också! Hah, jag har börjat spela RollerCoaster Tycoon igen, så jäkla kul. Sitter och nördar det typ 23,5 timmar om dygnet, askul! ;) Aja, senare ikväll ska jag och min kära syster ta en powerwalk. :)

Postpaket


Jag är as glad för att jag har fått hem en massa saker som jag väntat på, hih. Fan vad ful jag är! Jag kollar ut genom fönstret och ser att postbilen kommer, då tänker jag; "Åhh, vem i trapphuset ska få paket?" Sedan ställer jag mig och kollar i nyckelhålet, tror ni inte paketet är till mig?! Hon som kom med paketet måste ha fattat att jag redan stod vid dörren eftersom jag öppnade 0,5 sekund efter hon plingat på... ;)

Tips kanske?


Nu ska jag baaaaka, kom igen nu; ge mig tips på vad FAN jag ska baka. Har typ ingen idé förutom kladdis....

När min ögon är öppna ser jag dig och när de är stängda ser jag dig och mig.


Beige Lace Shoes

Hej mina älsklingar! Hur mår ni idag? Jag mår helt okej. Ska strax ut och göra lite ärenden, heh. På mina fötter har jag mina nya, älskade skor "Beige Lace Shoes" från Nahla.se. Love, love, love!

Spike!

Hej babes! Har varit hos mamma och pappa hela morgonen/dagen/kvällen så därför har det blivit fattigt med inlägg, hah. Jag tog iallafall med mig Spike nu när jag åkte till stan, mys. Han ska sova här inatt. ♥ Det är bara tre månader till julafton, sjukt!

Dagens make

Hej babes! Idag har jag tvättat och städat hela jävla dagen, så jobbigt. Okej, jag jobbade lite där emellan också, men det är ju bara kul! Måste beställa mer post emballage det börjar minska här hemma, hah. Aja, här ovan ser ni fredagens make. Jag ska inte göra någonting speciellt idag utan bara kolla film med min man. Kärlek! ♥

Paket!

Godmorgon babes! Hur mår ni idag? Jag mår as bra! Inatt drömde jag att jag skulle få paket, sedan vaknade jag av att en postkille plingade på dörren. Så ja, jag fick paket! Coolt va?! ;)

Bästa

Hah, väldigt gammal bild på mig och Kakan! Aja, ikväll har jag varit med bäästis. Vi skulle kolla på en grej, men det blev aldrig av. Hah, vi gjorde så mycket annat, som att äta gooodis från Hemmakväll och snacka skit som vanligt. Älskar att vara med Kakan, hon gör mig så glad. ♥

Sweet

Kolla vilken fin bild på min vovve! Jag tror faktiskt att detta är den finaste bilden på älsklingen, underbar! Funderar på att förstora upp den (assss stor) och göra en tavla av den. Visst skulle det bli bra? ;)

Jag ska måla hela världen..

Hej mina skönheter! Idag har jag varit hos mamma och pappa och målat hela dagen, vilket jobb! Aja, det är faktiskt så gott som klart, lite småfix här och där. Resultatet ser ni här ovan, fett eller hur? :D

The human centipede

Jag antar att de flesta av er sett eller hört talats om den här filmen. The human centipede. Vi såg den för någon dag sedan. Den var äcklig, vidrig och bara allmänt sjuk. Jag sa flera gånger under filmen "Ska vi sluta se den?" "Ska vi verkligen se klart hela?". Jag vet inte vad det var med mig, men jag brukar aldrig bli rädd för filmer. Sen när jag skulle sova var jag värsta nojig hela tiden, trodde psykot stod bakom gardiner osv. Hah, det är sant! Jag har aldrig blivit så efter att jag sett en film, konstigt.



Hot!

Hittade typ världens snyggaste frisyr som funkar asbra till både fest och vardags.
Gosh, vad Cissi gillar!

Everest

Är det bara jag som börjat med vinterjacka? Hah, jag började använda den typ för 3 veckor sedan ;). Hatar att frysa och det börjar faktiskt bli riktigt kallt nu, så det är lika bra att plocka fram vinterjackan :D. Aja, har tvättid nu så måste kiiila! ;)

Buhu!

En sjuk Cissi bakom skärmen, balle.

Just nu:

Ska alldeles kila iväg till syrran. Vi ska ha lite pizzatimes på Helenas. Jajajaja, tror jag gjort Castello klart, så nu växlar jag till Helenas. Om pizzorna där är goda? Tror nog att de har godaste pizzorna i Övik, eller?

Loverdose

Var på stan för någon dag sedan och luktade på denna. Just Loverdose har ju varit riktigt aktiv hos "storbloggarna", så ni kanske känner igen den? Aja, för att komma till saken. Jag tycker att den luktade riktigt, riktigt gott. Ni vet en sådan parfym man måste lukta på igen, och igen, och lite till.

Varit med en Kaka

Var som sagt med Kakan idag, det blev ingen promenad. Hah, vi hade det så mycket roligare på stan. Jag testade pannband, såg dock att det verkar vara inne, så jag köpte inget. Åh, hatar att alla ska härmas hela tiden, suck. 

Och vad fanns i Kakans väska? En bomb?

TITTUT! Lilla söta Texas såklart. Kakans lilla vovve, visst är den sööt?

Prommis

Gooodmorgon! Hur mår ni idag? Jag mår superbra, det är ju fredag! Dock är jag asss hungrig, så ska fixa gröt nu, hih. Sedan ska jag och Kakan gå runt höglandssjön igen, duktigt va? ;) Vi är så hurtiga!

Galen tjej

Köpte lite mascaror så det räcker och blir över. Hah, störd jag är! Behöver nog inte köpa på ett tag. ;) Aja, såklart är det Max Factor's False Lash Effect Mascara. Älskar den mascara, absolut bästa! Vilken mascaran använder du? :D

Glass

Hej igen! Mötet gick som vanligt superbra. Monica är så snäll och söt. Jag var lite tidig till mötet så jag satte mig på ett fik i närheten och åt glass, mums. Polkaglass och såklart saltlakrits, höh. Vilka är era favoritsmaker?

Möte

Godmorgon sötnosar! Hur mår ni idag? Med mig är det sååådär. Aja, ska alldeles strax iväg på ett möte hos Monica. Om ni funderar på att starta ett eget företag så tycker jag absolut att ni ska ta kontakt med Nyföretagarcentrum, det är gratis rådgivning - superbra när man har en massa frågor som ploppar upp. Vi hörs när jag är hemma igen, puss! ♥

Love


Förresten, någon som vet när GG börjar igen?

Update: Jag såg nu på en GG blogg att det är den 9;e oktober klockan 18.00, fysatan vad jag längtar!

Vilken tönt jag är!

Kolla vad jag hittade! En sida där man kan köpa polkagrisar, klubbor och mycket mer gott! ;) Hah, jag har faktiskt ingen aning hur jag hittade sidan men jag är glad att jag gjorde det. Jag ÄLSKAR polkagrisar och här har dom alla smaker, mums! Http://Polkapojkarna.se

Final Destination 5

Har någon av mina läsare sett Final Destination filmerna? Jag har nog sett alla de filmerna och jag tycker att dom är otroligt bra! Så sjukt äcklig död vissa får, blä. Aja, ville bara tipsa er som inte sett dom filmerna, rekommenderas varmt! 



JAA!

Godkväll! Har ni haft en bra dag? Min har varit superbra. Jag var som sagt till Marita som ska sköta min bokföring, woop woop! Sedan har jag varit hos mamma och pappa hela kvällen och kollat på teve. Jag är hur glad som helst för att när jag kom hem igen hade jag fått ett mail som gjorde mig APglad. Vad det var? Det kan jag inte säga, men det har med företaget att göra såklart, heh.

Revisor

Godmorgon babes! Hur mår ni idag? Jag är lite småsur för saker vill inte fungera, hah. Jaja, det löser sig alltid. Ringde nyss min revisor så jag ska åka till henne nu, ska bara slänga i mig lite frukost sedan åker jag mot Bjästa, heh. Hörs sen!

Tutorial - Brun/Svart sminkning

Woho, Cissi är tillbaka med tutorials! Denna ögonsminkning som jag tänker dela med mig av gjorde jag för några dagar sedan, tycker att den blev riktigt snygga faktiskt. Just det, ignorera mina oplockade ögonbryn, hittar inte nopparen, hah! Såhär gör du för att göra denna ögonsminkning;


1. Börja med att lägga en primer på hela ögonlocket, ända upp till ögonbrynet. Ta sedan en liten pensel och lägg en guldig ögonskugga i inre ögonvrån, cirka 1/3 av ögat.

2. Ta sedan en ljusbrun ögonskugga och lägg den på resterande av ögonlocket, dock inte hela vägen ut. Lämna en liten bit till..

3. .. den mörkbruna ögonskuggan! Skugga ihop övergångarna som blivit så att det smälter ihop på ett fint sätt.

4. Skugga den mörkbruna ögonskuggan upp mot brynet, använd mer färg om det behövs.

5. Ta en svart ögonskugga och lägg den längst globlinjet, skugga in den i det mörkbruna. Applicera eyeliner och mascara - klart! 





Vackra du!

Jag älskar dig! ♥

Min dag

Hellu! Här är några bilder som beskriver min dag rätt bra. Gick som sagt runt höglandssjön med Kakan och Sheraton, sedan gick vi tre till UH och käkade glass. Hon i kassan var väldigt noga med att säga att man inte fick ha hundar inne, hah. Aja, det löste sig tillslut. Åkte sedan hem till mamma och pappa, käkade tacos, godis från Hemmakväll osv. Bra avslut på veckan!

Sheraton är här!

Världens finaste rottweiler! Idag ska jag och Kakan gå runt höglandssjön, wie. Sheraton kommer att följa med, heh. Får se om världens lataste rottweiler pallar de "hurtiga" tjejernas tempo, hah. Nej men visst är han fin?

Löshår


Nu när det är höst blir jag sååå sugen på att skaffa löshår igen, so Cissi style! Kom ni ihåg att jag skrev för ett tag sedan att jag skulle börja sälja löshår på min hemsida? Jag har hittat en leverantör nu som jag tror är riktigt grym. Så nu ska jag göra en beställning och kolla hur håret är, det kommer att bli riktigt spännande! Gratis löshår till Cissi, lalala..

Lasagne

Lasagne måste vara den godaste maträtten och tacos såklart, heh. Gårdagens och dagens middag bestod av just lasagne, mums. Nu ska jag fixa mig lite sedan ut och träffa Sofia en sväng, pusshej! Ps, missa inte Gurkan i fångarna på fortet ikväll!

Multikvinna

Hej babes! Jag vaknade typ nu, sjukt va? Det spelar ingen roll hur tidigt jag går och lägger mig jag vaknar ändå så otroligt sent, riktigt irriterande. Jag tror att jag har någon vitaminbrist, så igår var jag på stan och köpte två rör av Multikvinna. Någon som testat dessa brustabletter?



En brustablett innehåller:

Vitamin A, µg 200
Vitamin D, µg 7,5
Vitamin E, mg 6
Vitamin K, µg 37,5
Vitamin C, mg 160
Vitamin B1, mg 0,6
Vitamin B2, mg 0,7
Niacin, mg 8
Vitamin B6, mg 0,6
Folsyra, µg 400
Vitamin B12, µg 1,25
Biotin, µg 25
Pantotensyra, mg 3
Kalcium, mg 200
Järn, mg 15
Magnesium, mg 92
Zink, mg 5,0
Jod, µg 75
Koppar, mg 0,5
Mangan, mg 1,0
Selen, µg 55
Molybden, µg 25
Krom, µg 20

Slut på det roliga

Heeeeej! Vet ni vad? Vi har klarat ut vårat roligaste spel på Ps3, ledsen tjej. Vi funderar på att börja om spelet från början, hah. I allafall, det jag ville komma fram till - då kanske jag har mer tid för bloggen! ;)

Världens sämsta bloggare


Hej sötnosar! Jag vet jag är otroligt oaktiv i mitt bloggande nuförtiden. Men jag har helt ärligt inte lust att blogga. Jag har tappat suget igen! Men jag ska försöka att kladda ner något inlägg om dagen tills mitt sug kommer tillbaka. Förövrigt har jag haft sug efter choklad i flera dagar. Hah, så jag springer ner till kiosken där vi bor och köper choklad hela tiden, bakar kladdkaka osv. ;)

Alldeles för sent

Godkväll! Nej, jag har inte suttit och spelat tvspel tills nu. Jag har jobbat, fick lite beställningar såhär på kvällen så jag har suttit och gjort fakturor. Imorgon ska jag upp tidigt och skicka iväg paket. Så nu måste jag gå och lägga mig så att jag kommer upp just tidigt imorgon, suck. Men så är det att vara egenföretagare I guess..

Playstation 3 spel

På Ps3 kan man köpa spel direkt via konsolen. Vi valde ett fett spel imorse som vi köpte och har suttit och spelat det hela dagen. Spelet heter Dungeon Hunter Alliance, det påminner jättemycket om ett spel som jag spelade då jag var mindre, det måste vara samma människor som skapat det här spelet.

Baby är på thaiboxningsträning nu men när han kommer hem igen då jäklar ska vi fortsätta!

Just Go With It

Tänkte bara tipsa er om en jättebra film som jag och Therese såg i fredags. Med Adam Sandler i huvudrollen kan inte filmer bli dålig, håller ni med? Jag älskar han! I allafall, denna film var faktiskt riktigt rolig. Jag och Tess finns många skratt i soffan, så den rekommenderas! 



Vinnarna av presentkorten!

Egentligen skulle vinnarna upp igår, men jag hade så otroligt mycket att göra då, så det gick inte. Nu är vinnarna utsedda och de som vann presentkorten hos Zweet's är de här tjejerna:


VINNAREN NUMMER 1 - PRESENTKORT MED 500 KR!

VINNAREN NUMMER 2 - PRESENTKORT MED 250 KR!


Grattis till er tjejer, tack alla som deltog. Fler chanser kommer någon annan dag. ♥

Över 70% rabatt!

Jag gillar Lyko.se, där beställde jag bla. min hårinpackning. De har väldigt bra priser och snabb leverans! Kolla in dessa fantastiska priser de har på de här produkterna: 

SACHAJUAN SPF KIT Shampoo + Conditioner + Mousse 79:- - Lyko.se
Perfect Nail Polish 19.50:- - Lyko.seGrazette 1000 ml 149:- - Lyko.seKérastase Duo-boxar 445:- - Lyko.seWella color touch 99:- - Lyko.se

Gårdagens Makeup

Såhär såg gårdagens sminkning ut, älskar det! Jag har använt guld, lila, svart och rosa ögonskugga. Cake eyeliner, mascara och vit kajalpenna. Ta det lugnt med den vita kajalpennan, alldeles för många missbrukar den och det ser bara konstigt ut!

Gårdagen

Såhär såg gårdagen ut! Käkade pizza på Castello och var med Therese hela kvällen lång. Vi kollade på film, åt, snackade en massa, åt, körde runt och kollade läget i stan och åt lite mera. En riktigt mysig kväll hade vi, det måste vi göra om. ♥

Städar!

Hej solstrålar! Vad gör ni? Jag håller på att städa HELA lägenheten, hah. Ringde på baby som var i skolan och skällde lite på han. Hah, fan vad killar är äckliga, lämnar grejer överallt osv, suck. Aja, nu ska jag fortsätta att städa, det väntas finbesök ikväll. ♥

Påminnelse - Tävling: Vinn presentkort!





Klicka på bilden för att komma till Zweet's butik!


Tre härliga

Tre härliga ögonskuggor som funkar perfekt till hösten. Alla kommer ifrån Make Up Store och kostar 140 kronor. Dessa tre färger heter Xocoatl, Forrest och Diva.

Trött


Godmorgon världens bästa läsare! Visst är jag uppe tidigt, huh? ;) Jag kan inte ens minnas när jag var uppe såhär tidigt sist, hah. Aja, jag ska i allafall på ett möte nu på morgonen. Efter det ska jag tvätta hela dagen, typ. Sedan får vi se vad som händer. Hörs hej!

RSS 2.0