Ny familjemedlem!


Ny TV!

Jag åkte iväg imorse för att köpa ett soffbord men kom hem med en TV istället. Bra där Cissi. Någon som vet vart det finns snygga soffbord? För jag hittade då fan inga..


Min nya leksak!


Jag måste sluta

Hmm.. Detta har blivit en dålig vana, tredje dagen i rad - men gott är det!


ATF

Måste bara älska ATF! Jag är supertrött idag så jag sökte ATF från klockan 12, och fick det! Så idag slutar jag klockan tolv och ska hämta ut mitt paket då, längtar! ;) Haha lägger upp en bild på älsklingen då vi vandrade i skogen..


Mera paket!

Fick precis en avi på sms att jag har ett paket att hämta ut och här sitter jag fortfarande på jobbet så att jag inte hinner hämta ut paketet, ledsen tjej. Haha jag ska visa imorgon vad jag beställt, ni kommer tycka att jag är sjuk i huvudet. Någon som vågar gissa vad jag beställt? Rätt svar får 1000 kr - på riktigt!


At work

Hej snyggingar! Sitter just nu på jobbet men har rast så då passar jag på att uppdatera här lite. Tänkte visa er ett paket som jag fick igår från Lyko.se ! Jag köper alltid mina hårvårdsprodukter på Lyko.se , snabb leverans och de har riktigt bra priser. :)


Lunch!


Ledig dag!

Godmorgon! Har varit vaken sedan klockan 8 trots att jag är ledig idag, jag har redan varit i stan en sväng men är faktiskt på väg till stan igen. Ska kolla på lite saker, hihi! En ledig dag behövs känner jag. :)


Blickar framåt

Påväg hem från en minst sagt pissdag. Vill ta lagen i egna händer men det kan man ju inte göra. Istället blickar jag framåt mot morgondagen då det händer en del spännande saker, hej hopp!


Hemligt projekt!


Balle!

En liten arg Cissi som mobilbloggar här. As less för att jag med familj satsade 800 kr på trav och det blev ingen vinst.... Aha, hoppas på bättre tur nästa helg. Här är min lilla, fina häst;


Bergsklättring


Iphone


Kunde. Inte. Hålla. Mig.

Jag skulle egentligen vänta tills Iphone 5 kommer ut. Men mamma köpte en Iphone förra veckan och jag har inte kunnat släppa den på hela veckan, hah. Det kliade så mycket i fingrarna så att jag inte kunde hålla mig.

Så ja, nu är jag också en Iphone ägare, som alla andra, typ.


Skit dag


Jag klantade mig lite imorse, och tänkte på en gång; denna dag kommer att gå åt helvete. Mycket riktigt. Den har gått rakt åt helvete. Nästan ingenting har gått som jag vill, men ah. Det är väl bara att bita ihop. Jag tänkte avsluta denna dagen snart, så slipper jag sura mera. ;)


Två bilder

 
Ville bara visa er två snygga bilder som jag har tagit med min mobilkamera faktiskt. Bilderna togs för några dagar sedan, från bilen då jag har påväg hem vid 4 tiden på natten, himlen är som finast då. :)


500 Miles

 

Haj haj! Hur har ni det idag? Här är det faktiskt superbra! Kom hem för ett tag sedan och tog en liten kvällsgrillning, gott. Måste bara lägga upp min favoritlåt just nu, så jäkla bra. Jag lyssnar på den om och om och om igen, mhm.

Nu ska jag och John sova, hah! Natti.. ♥


Perfect day.


Hellu! För ovanlighetens skull har jag inte tillbringat denna dag till jobb! Det känns som att jag inte gör annat än att jobba, men men. Idag har det faktiskt varit en riktigt härlig dag. Imorse var jag med syrran i skogen för lite äventyr. Sedan åkte jag med tjejerna till stan och käkade middag på UH, vi satt i flera timmar och bara snackade, riktigt mysigt. Kvällen avslutar jag med detta;
 

Ingen tid för uppdatering


Hej Babes! Har ni saknat mig? Jag har knappt tid att sitta vid datan överhuvudtaget, jätte tråkigt! Det enda jag gör är att jobba, sova och äta - det är faktiskt sant. Mycket mer hinner jag tyvärr inte. Så ja, jag har inte så mycket att uppdatera er om. Men jag ska försöka att bli bättre, nästa månad kommer det att bli som vanligt. ;)

Här kommer en bättre bild på mitt nya hår, love love love it!
 
 

Jaada


Columbus Circle

Tänkte tipsa om denna filmen. Jag såg den i lördags och tycker faktiskt att den var riktigt grym. Inte en sån film där man vet vad som kommer att hända. Utan denna vart riktigt, riktigt bra tycker jag. Hett tips!


"En arvtagerska, som hållt sig instängd i sin lägenhet i flera år, tvingas
konfrontera sin rädsla efter att hennes granne i lägenheten mitt emot har
mördats och en detektiv anländer för att påbörja utredningen. När så ett par
flyttar in i lägenheten blir hennes isolerade liv exponerat."

FAIL

Så typiskt mig att missa säsongens sista avsnitt av Gossip Girl! Hmm, jag hade väl viktigare saker för mig, hah. Aja, kom precis hem och försöker att hitta när reprisen går? Någon som vet? Och kom inte med Kanal5 Play och blabla, jag vill se på TV:n, någon som vet?!


RSS 2.0