Två snygga sminkningar


Glad Cissi

Tumblr_lme41uxe641qf1kxdo1_500_large
Hej babes! Hur mår ni idag? Jag är så glad idag eftersom jag har hittat en leverantör från Tyskland som säljer assss snygga kläder. Jag dog lite. Så nu är det fixat och ett gäng klänningar är påväg till mig. Jag har varit lite tyst om mitt företag på sistonde eftersom jag har en smink och skönhetsblogg, hah. Men vill ni att jag ska skriva mer om företaget, visa kläder osv?

PS3

Denna underbara lilla grejen kom till oss igår. Den första som svarade rätt var anonym, så vinnaren fick istället bli denna tjej. Lite roligt att vi kommer ifrån samma lilla by också. ;) 

Nu är jag upptagen hela kvällen med Army Of Two, någon som spelat det?

Baka kladdkaka

För någon dag sedan bakade jag en kladdkaka till mig och baby. Hör här, jag älskar att laga mat och för det mesta blir det as gott. Men baka, det suger jag på. Totalt. Men när jag bakade denna kladdkaka så blev den helt underbar, jag har aldrig lyckas så bra med att baka, nöjd tjej! Jag ville bara säga det, typ. (Mandarinerna är till för att det ska se nyttigare ut).

Dålig uppdatering

Hej babes! Sorry för dålig uppdatering igår. Jag mådde så fruktansvärt dåligt, överallt. Så jag orkade inte sitta vid datan för fem öre. Idag mår jag bättre! Ska alldeles strax fixa frukost sedan ska jag iväg och skicka lite paket. Ja, ni läste rätt - hemsidan är igång!

Rabattkod

Inte nog med att jag lottar ut två presentkort ifrån Zweet's så får ni här en rabattkod! Om ni uppger "Cecilia" i kassan får ni 20 % rabatt, bra va? Klicka här för att kolla in alla snygga smycken.

Beautynet.se

Minns ni att jag köpte dessa produkter för endast 199 kr från Attityd? Jag såg nu att beautynet.se också hade detta super-pris. Ord. pris är 507 kr!

Klicka här för att komma direkt till produkten.

Q/A

hej!
jag är på jakt efter en ny bra mascara, tänkte fråga om du har någon bra eller tips :)

Svar: Jag gillar Max Factors mascaror, speciellt False Lash Effect Mascara. Jag tycker att den är jättebra, så det är mitt tips! :)

Max Factor False Lash Effect Mascara


Är smink från Elf bra ? :)
funderat och ahndla där många ggr men aldrig vågat.

Svar: Vissa produkter är bra, vissa produkter är mindre bra. T.ex. deras pincett sög, totalt. Den ska du inte köpa. Ögonbrynskittet är superbra, den kommer jag absolut att köpa igen.




Vad tycker du om kissie, paow, dessie, tyra, kenza?? 

Svar: Hah, värst vad många frågar detta, jag kan göra ett inlägg om det någon dag. :)

Dagens Makeup

Vilket tråkigt väder vi har här i västernorrland idag. Det fick bli en mörk sminkning denna lördag, jag gillar de bäst. Vet dock inte vad det är för färg eftersom jag är lite färgblind, jag skulle nog säga att den är blå, eller grå, eller svart.. Äh, en mörk sminkning är det i allafall. Vad tycker ni om den chicas?

Winter Makeup


Jag har alltid velat göra en kall vinter sminkning. Jag tycker att det är så grymt coolt, men jag har aldrig tagit mig tid att göra en. Någon dag ska jag ta tummen ut arslet och faktiskt göra en vinter sminkning, det kommer att bli så kul!

Myströja

Hej babes! Hur mår ni idag? Jag mår sådär, vaknade på fel sida tror jag. Men såna dagar måste man ha någon gång också, eller? Tänkte passa på att visa er min nya myströja. Den är så otroligt skön så att jag skulle kunna bo i den hela hösten/vintern. Snyggt är den också, gillar den väldigt mycket.

Lanza Hair Repair Reconstructor

Gick på stan en sväng och kom hem med nya hårprodukter som jag köpte på Attityd. Dessa tre för endast 199 kr, sjukt billigt. Vad jag har läst ska dessa vara riktigt bra. De har fått 4,5/5 och 93 % skulle köpa den igen, det verkar i allafall lovande. ;)

Har någon av mina läsare testat Lanza's hair repair reconstructor? Isåfall, vad tyckte du om den?

Dagens Makeup


Guess what?

Godmorgon babes! Jag har varit vaken sedan klockan nio, skönt. Gick med min man på stan och kollade efter lite saker som vi ska ha till en sak som vi beställde igår, hah mycket saker där. 

Någon som kan gissa vad vi beställde? Rätt svar får såklart en länk när paketet kommit! ;)
Ledtråden! Gissa på nu, hoppas att jag inte gjort det för lätt för er. ;)

Årets sämsta

Okej, detta måste vara årets sämsta uppdatering från min sida. Jag åkte till mamma och pappa över dagen och hjälpte de att måla huset, det blir så fint. Påvägen hem dunkade jag skiten ur min baslåda, hah. Dessa låtar dunkade jag sönder;




Jag kan inte få nog av Pitbull, han misslyckas aldrig! ♥

Eyebrow Kit från E.L.F

Jag köpte detta ögonbrynskit när jag beställde från E.L.F. Jag tycker att den är riktigt bra faktiskt. Jag använde den igår och efter jag tagit bort sminket var mina ögonbryn fortfarande mörka, denna produkt sitter verkligen hela dagen! 

Jag köpte färgen "Medium" och kostar cirka 35 kr. Klicka här för att komma direkt till produkten. Jag kommer absolut att köpa denna flera gånger, rekommenderas starkt! 4,5/5 ger jag den.

Smink

Ögonbrynskit och en ögonbrynsplockare, den sistnämnda var en besvikelse. Ögonbrynskittet ska jag berätta mer om senare, love it. ;)

Fyra nya sminkborstar, ser fram emot att testa dessa och se hur de är. Återkommer om de senare.

Längst till vänster är ett puder, de två andra rouger. Jag älskar rouge, det är nog min favorit inom sminket, hah.

Fyra läppglans, en läppenna och ett rött läppstift. Läppglansen smakar gooodis.

Tre stycken nagellack. Älskar färgen i mitten, mörklila - en riktigt höstfärg.

Allting är från elf.se och kostade lite under 300 kronor med frakt (de hade 33 % rabatt på ALLT). Grymt billigt! :)

E.L.F

Hej igen mina tisdags-läsare! ;) Nu är jag hemma igen. Så skönt att få en promenad och träffa min pärla igen, heh. Mitt E.L.F paket har kommit som jag beställde förra veckan, wie. Ska kolla in allting sedan visar jag er. :)

En liten runda

Hej babes! Hur mår ni idag? Jag mår bara bra faktiskt, dock psykar grannen mig. Alltså han/hon går ut och in typ 200 gånger om dagen (!), jag skojar inte. Undra vad de håller på med?

Aja, ska alldeles strax gå och möta Kakan, vi ska nämligen gå runt Höglandssjön,  woho.
Hörs när jag är hemma igen! ♥

Loreal Absolut Repair Intensivkur

Produktbeskrivning:

Intensiv kur som reparerar på djupet och ger vitalitet åt försvagade hårfibrer. Håret blir återuppbyggt, mjukt och glänsande, reparerar på djupet och ger näring till försvagade hårfibrer.


Jag har testat denna produkt förr och den är verkligen underbar. Jag har sett/läst att väldigt många gillar denna produkt och den är verkligen en superprodukt. Loreal absolut repair intensivkur rekommenderas starkt av mig!

Världens godaste glass!

Okej, att jag skulle vara nyttig höll i ungefär en timme. Hah, åkte på Coop och såg att det fanns en massa smaker av denna glass. Jag valde den som jag trodde var godast, såklart. Åh min gud! Ni anar inte hur god den är, jag har aldrig smakat någon godare glass, och då menar jag faktiskt aldrig. Det fanns en smak med citron och lakrits också, måste köpa den nästa gång. Denna glass gjorde mitt år!

Absolut repair

Hah, det är inte meningen att jag ska vara duktig. Jag skulle ju promenera till Kvantum, när jag ska gå ut ur lägenheten ser jag att det spöregnar ute. Så typiskt, så jag var tvungen att ta bilen, hih. Aja, detta låg i paketet från Lyko.se, verkligen behövligt! Ska använda den nu på en gång faktiskt.
99 kr kostade den bara, passa på! Puss ♥

Lyko.se

Godmorgon babes! Idag vaknade jag av att Posten skickade ett sms till mig där det stod att ett paket väntar på mig på Kvantum här i Örnsköldsvik. Hmm, undra vad det kan vara? ;) Jag har tänkt att ha en nyttig vecka, det var alldeles för längesedan, hah. Så jag tänkte faktiskt promenera till Kvantum, men först - frukost!

Trust

"Will och Lynn Cameron har alltid känt sig säkra i sitt hem. När deras 14-åriga dotter Annie träffar en ny vän på internet, den 16-åriga Charlie, tänkte inte Will och Lynn något speciellt. Men när Annie och Charlie bestämmer sig för att träffas, kommer de kommande 24 timmarna att förändra hela deras familj. Charlie är egentligen en 40 år seriepedofil och när Annies våldtäkt uppdagas blir Will besatt av att hitta den som gjort det. Samtidigt lämnas Lynn ensam att försöka hålla ihop familjen."




Jag blir så irriterad och äcklad av såna här filmer men jag kan inte låta bli att kolla på de. I allafall denna var riktigt jäkla bra, jag fällde många tårar när jag såg den. Watch it!

Söndags sminkning

Såhär ser söndagens sminkning ut. Ingenting speciellt alls, det är ju söndag. Enkelt men ändå snyggt, en perfekt vardagssminkning. Jag älskar att sminka mig såhär till vardags! Ljus ögonskugga i innervrån och en mörkare ögonskugga i globlinjen, så snyggt!


Jag har använt:
Beige ögonskugga - Loréal (älskar den!)
Brun ögonskugga - 120 paletten
Svart cake eyeliner - MUS
2000 Calorie Mascara - Max Factor

En av de mest besökta


Hej babes! Vaknade ni på rätt sida idag? Mitt internet har krånglat hela morgonen så jag har varit lite småsur! Men, då fick jag ett mail av en söt läsare som skrev att jag hade varit med på mest besökta ett tag! Det var lite kul sådär. Tack för att ni kikar in här varje dag fina läsare, ni är bäst. ♥

Ison & Fille



Wiho, Ison & Fille är med i Sommarkrysset ikväll. Missa inte dååå!

C4 Protection Curl Activator

C4 Curl Activator framhäver naturliga lockar samt låter "lockat" hår behålla sin spänst längre. Skyddar mot UV-strålning, värme från stylingverktyg och skadlig miljöpåverkan. Använd i fuktigt eller torrt hår före styling.

-Ger ett komplett värmeskydd.
-Värmeskydd finns i alla C4-produkter.
-Motverkar statiskt/flygigt hår.
-Hjälper till att bibehålla färgpigment.

Här är en före och en efterbild då jag använt C4 Curl Activator. Jag vill att den ska funka, hah. Dock tror jag inte att det blev en sån stor skillnad, eller vad tycker ni?

Nostalgi

Hah jag måste bara visa er, jag kollade alltid på dessa killar förut, så jäkla roliga! Riktig Cissi-humor. ;) Dock är den här filmen roligare men den gick inte att lägga in, hah. Älskar killen i baksätet på den videon. ;)

Vem sa att det var lätt att vara egen företagare?

Godkväll fina läsare! Är det några vakna där ute? Jag har i allafall jobbat med företaget, blev klar nu. Det är så otroligt mycket att göra innan man kan köra igång allting men det tänker man inte på. Man tror att allting är så enkelt, men det är det verkligen inte. Aja, nu ska jag sova. Vi hörs imorgon, lovar er en massa roliga inlägg! ♥

Fyra festsminkningar

Eftersom det är fredag och många ska ut och festa så tänkte jag visa er lite snygga festsminkningar. Mina favoriter är helt klart de längst upp, otroligt snygga. 

Nu ska jag iväg till mina föräldrar och blir kvar där hela kvällen. Ha en fin fredagskväll kära läsare. Skaka rumpa åt mig med. ♥

Är ni sugna på en tävling?


Godmorgon sötnosar! Jag tänkte börja denna dagen med att tipsa om en tävling på E.l.f's blogg där du kan vinna det som visas på bilden. Kul va? Det är bara 5 enkla frågor som du ska svara på så har du chans att vinna detta fina sminkkit. Vad väntar du på? Klicka här och tävla du också! Puss ♥

Jag har bestämt mig

När jag fyller 21 år ska jag ta körkortet för tung motorcykel. Kan ni förstå hur mycket jag längtar?! Jag har velat fram och tillbaka hela tiden, men nu har jag bestämt mig. Så nästa år kommer jag att ta kortet. Sedan ska jag köpa en sportmotorcykel och be pappa lacka den rosa, hur grymt?!

Bling Bling

Jag dör! Kolla vilka snygga skor som har kommit hem till mig idag. Dom är inte här för att hälsa på, utan de ska bo på mina fötter. Jag älskar dom, absolut mina nya favoritskor!

Nu ska jag och syrran gå och käka på Sibylla. ;)

Orofluido

OROFLUIDO SHINE SPRAY
Igår, efter att jag hade klippt mig använde frisören denna i mitt hår. Jag skrev i min förra blogg om det var någon som visste hur Orofluido produkterna var, men nu fick jag testa den själv. Oh my god! Jag är helt fast i den. Det är typ som jag och Smashbox, hah. Alltså vissa produkter kan man verkligen inte släppa, denna produkt är en sådan.

Hon använde en spray. Hon sa att om man använder en olja som man ger i handflatorna så blir all olja på samma ställe i håret. Och hur den luktade; helt jävla underbart.

Min dag!

Käkade glass med Kakan på UH, mums. OBS! Ta inte pistagé glassen, as äcklig!

Hot chick, häh. Visst blev håret fräscht? Emelie hette hon som klippte mig, hah. ;)

Sötaste Kakan!

Provade kläder på Gina Tricot som såg ut som tält, bara för att jag kan. 

MUMS! Jag och Kakan fläskade oss hemma hos mig i typ fem timmar. Jag tror faktiskt att vi åt för 6 personer..

Klippning!

Idag har jag klipptid, ah! Hatar ju att gå till frisörer för jag har aldrig blivit nöjd, men men. Kakan ska följa med mig och hålla mig i handen, hah! Önska mig lycka till. ;)

Men först - Thaimat!

Hjälp, tack!



Är du eller någon du känner duktig på att göra hemsidor? Kommentera här eller maila mig på [email protected]

Dagens enkla

Sådärja! Dagens sminkning ser ut såhär, väldigt enkelt men snyggt. Det är ju ändå så tråkigt väder ute så vem orkar festa till det? ;) Ögonskuggan är från Loréal och jag är helt kär i den, så snygg!

E.L.F

Vet ni vad? Jag skulle beställa smink för några dagar sedan från E.L.F. men då fanns inte en produkt som jag ville ha, så jag struntade i det. Men nu såg jag detta och shopping-Cissi är i farten! 


Alternativ 1:
FRI FRAKT och ett lipgloss på köpet! 
KOD: SUMMERGIFTEU
Gäller på beställningar på minst £10 (motsvarar ca 111 sek)

Alternativ 2: Sommarrea där du får hela 33% rabatt på din beställning!
KOD: SUMMER33UK
Gäller på beställningar på minst £15 (motsvarar ca 166 sek)

10 saker att göra när det regnar

Regnar det hos er också? Här öser det verkligen ner, så jag passade på att skriva en lista på vad man kan göra när det är tråkigt väder ute. Kom gärna med egna förslag. ;)


- Kolla på en skräckfilm och äta en massa godis!

- Surfa runt på Youtube.

- Spela tvspel, kort, sällskapsspel.

- Läsa en riktigt bra bok.

- Lyssna på en ljudbok.

- Internetshoppa!

- Städa. Tråkigt, huh?

- Mysa med någon man tycker om.

- Blogga om vad man kan göra när det regnar, hah.

- Ta på regnkläder och hoppa i vattenpölarna! ;)

Il Ramanos

Två bilder på familjen Flodman och en bild på min nya pojkvän.

Igår var vi som sagt och åt på Il Ramanos, kärlek. De har absolut dom godaste kycklingrullarna, utan tvekan. Efter det åkte jag hem till mamma och pappa och kollade på världens äckligaste film, mer om den sen.

Sov där inatt och nu är jag hemma i lägenheten igen, mys. Bokade tvättid på en gång, så klockan 14.00-18.00 har jag det jag gör, hah.

Helt slut!

Hej igen babes! Herregud vad trött jag är i mina ben nu. Detta har jag hunnit med;

- Ansökt om momsregistrering, fick sitta och vänta på min tur i en timme på Skatteverket. Dog, typ.
- Beställt klipptid (onsdag klockan 13.00, sådär, då kommer jag ihåg det, hah).
- Handlat mat. Tacos för ett år, mhm!
- Öppnat ett företagskonto.
- Shoppat.

Nu ska jag åka iväg och äta middag med mamma, syrran och familjen Flodman, mums.

Bilder från i fredags!

Linn som ska flytta till Växsjö, blä. Kommer sakna dig!

Största tönten, heh.

Finasten Kakan. ♥

Tessan. ♥

Lollo. ♥

Sådär ja! Där var bilderna som jag lovade, heh. Linn ska börja skola nere i Växsjö (!) så vi hade en flyttfest hos henne sedan åkte vi till krogen, hah. Aja, nu ska jag ner på stan och fixa en massa företagssaker, see ya!

Goodiebag

Åh gud vad Blogg.se har krånglat för mig idag. Aja, när jag beställde från Eleven.se så handlade jag för över 200 kr, då fick jag en liten goodiebag med test-produkter, (ansiktsmasken till vänster fick jag inte med, den kom bara med på bilden, hah). Jag fick bland annat ett serum till ansiktet och body lotion. Produkten i mitten har jag inte lyckas komma på vad det är ännu, men det kommer, det kommer. ;)

Make Up Store

Make Up Store Pencil Lip
Ett tips till alla som är ute efter en bra läppenna. Denna kommer ifrån Make Up Store och finns i massa färger. Den kostar 135 kr, men på Kicks kan ni köpa den för 67,50 kr (gäller utvalda färger). 
Du sparar alltså 50 %, inte illa va? Klicka här för att komma direkt till produkten.


En läppenna används för att få en snygg markerad läppkontur och ett hållbart resultat. Applicera över hela läppen för absolut bästa hållbarhet. Pennan har en skön lättarbetad konsistens, varken för mjuk eller för hård. Tona läppennan med en snedskuren pensel, applicera därefter läppstift och/eller läppglans.

Trade

Nu kommer det ett litet filmtips igen. Bra till en lördagskväll, visst? ;) Jag såg denna för några dagar sedan och tyckte att den var riktigt bra! Jag älskar filmer som handlar om trafficking. Jag blir så irriterad när jag ser såna filmer, men kan inte låta bli att kolla på de. Tänk att det faktiskt sker över hela världen, just nu. Usch, äckligt.


"En polis från texas får reda på att han kan ha en dotter, som fördes bort och såldes för några år sedan. Under sin utredning, möter han en ung pojke, från Mexico City, vars trettonåriga syster har blivit kidnappad. De tar sig an att rädda flickan."




Örfila och Tequila

Jag hade jättetrevligt med mina tjejer igår. Dock vände det hela när vi kom till Harrys, hah. Pallar inte skriva vad som hände men jag är fortfarande så förbannad för en kille var elak med min vän. Aja, nu ska vi inte vara sura! Jag lämnade kameran hos Linn igår så jag måste hämta den lite senare så att det blir några bilder här i bloggen, hah.

Aja nu ska jag göra frukost, hörs!

Kvällens Makeup!

Hah, gillar näst sista bilden. Fråga mig inte vad jag gör, för jag har ingen aning. ;) Såhär ser kvällens makeup ut i allafall, gillar ni det? Jag gillar det mycket, det är ju en mörk sminkning. Nu ska jag bara hitta något att ha på mig, sedan bär det av till Backe, heh. Vi får se vart kvällen tar oss.
Ha en fin kväll kära ni! ♥

Detox Express

Detta låg i Eleven-paketet! Detox Express som ska rensa kroppen på 7 dagar. Jag tog ett rör nu imorse. Fyfan säger jag bara. Gud vad äckligt det var, hah! Jag tvingade baby att peppa mig så det gick bra tillslut, men usch. Hur ska jag överleva 7 dagar?

Tre bilder


Nu är jag hemma från mötet! Det gick superbra, jag gillar verkligen Monica - en jättesnäll tjej. Nu ska jag äta lunch, tacos som vanligt. Sedan ska jag raka bena osv tills ikväll då det är tjejmiddag. Nej, tacos var det!

Eleven.se

Godmorgon babes! Vilket fint väder vi har ute. Jag tog på mig min nya, fina blommiga klänning och ett par kilklackar. Jag ska nämligen springa ner på ett möte klockan 11.00 på arken, spännande va? ;) Här ovan ser ni eleven.se-paketet jag fick hem igår faktiskt, heh. Jag ska visa lite senare vad som låg i paketet. Nu måste jag fräscha till mig, puss.

Några avsnitt på detta så..

Tog ett bad för någon timme sedan och applicerade min älskade ansiktsmask, känner mig så fräsch nu! Nu ska vi kolla på några avsnitt av Weeds och käka lite popcorn till, hih. Sedan ska jag sova så att jag kommer upp i tid imorgon. Godnatt babes! ♥

Höstkappor

Gud vad jag känner att det blir mycket "höst" inlägg idag, hah. Aja, här är två nya fina kappor som jag ska ha nu när det börjar bli lite kallare ute. Har ni kännt vad kallt det är på kvällarna? Sjukt! Än en gång kunde jag inte bestämma färg, hah. Det fick bli en svart och en grå. Ska på Kvantum och inviga den svarta nu, hah! ;)

Två höstsminkningar

Jag kan inte låta bli att längta till hösten. På sommaren är det fint med liiiite smink, men nu när vi börjar gå mot mörkare tider ska färgpaletten fram! Aja, här är två snygga höstsminkningar. En med fokus på läpparna och den andra med fokus på ögonen. Åh vad jag gillar dessa två mucho.

Fashionpash.com

Jag fick en fråga om vart jag hade köpt mina svarta och bruna monster-skor, hah.
Klicka här så kommer ni direkt till skorna. (Öppnas i ett nytt fönster).

Nu ska jag sova, godnatt babes! ♥

Vinnetta

Har ni smakat Vinnettas glass? Ni har säkert smakat någon av dessa smaker, annars har ni missat något. Jag älskar vaniljsmaken! Dock hade jag aldrig smakat chokladsmaken förrän jag köpte dessa, men den var faktiskt helt okej den med. Men den slog inte vaniljglassen, bara så ni vet! ;)

Drama

Hej babes! Idag har jag varit med mamma och pappa på stan. Pappa skulle köpa begravningskläder till på fredag och en massa grejer till huset på Byggmax. Ni skulle sett när vi skulle koppla släpvagnen till bilen på Byggmax, jag har inte skrattat så mycket på jättelänge!


Mamma skulle dirigera hur pappa skulle backa och det gick ju tydligen åt helvete, hah. Aja, nog om det. Jag skulle på stan och kolla om det fanns någon akuttid hos någon frisör. Måste klippa mig, men jag orkade inte, hah. Så jag får gå imorgon eller så. Har även en idé som jag ska göra med mitt hår, spännande! ;)

GO KISSIE!



Håller helt klart med Kissie om att det är inne med att starta företag, heh. För mig rullar det på; har ett möte klockan elva på fredag, måste fixa bankgiro och "porto betalt" nu i veckan, troligen imorgon. Åh, detta kommer att bli så spännande! ALLT KÄNNS SÅ BRA!

Mina bebisar

Say hello to mr and mrs beautiful! Jag fick hem dessa idag på posten, wie. Behöver jag säga att jag älskar dom? Perfekta, rakt igenom. Jag kunde inte bestämma mig för vilken färg så det fick bli ett par bruna och ett par svarta. Vilken färg gillar ni mest?

Gårdagens Makeup

Ops, jag glömde visst att visa gårdagens sminkning, så jag visar den nu istället. Jag ber om ursäkt för de dåliga närbilderna, i allafall den längst upp. Jag har nämligen lånat ut min systemkamera och efter att ha knäppt med den i över ett år vet jag inte ens hur man startar en digitalkamera (okej, där överdrev jag).

Show Girl

Den 6 september har Make Up Store sin storslagna Show Girl event! Biljetterna finns att köpa på utvalda Make Up Store butiker den 15 augusti. Biljetten kostar endast 100 kronor. Du kan också betala vid entrén, då kostar det 150 kr.

Ska någon av mina läsare gå på visningen? Jag skulle jättegärna vilja gå på detta event. Jag hade gått om jag bodde i Stockholm, eller i allafall i närheten!

Till mina läsare i Örnsköldsvik; biljetterna kommer inte att säljas i vår lilla stad. Surprise surprise. ;)

Fan så kallt..

Det är as kallt i lägenheten, eller så är det jag som börjar bli sjuk - inte okej! Nu har jag tagit på mig en skön hoodietröja och hoppas på att bli varmare, hih. Ska kanske möta upp en kompis på stan om ett tag, jag hoppas på det. Visar bättre bilder på dagens sminkning lite senare, sneak peak här ovan i allafall. Ser det lovande ut? ;)

Ny vecka!

Nu kommer jag lättare ihåg vad jag ska göra hela veckan, hah. Dock ser jag nu att jag glömt en hel del, men det får jag skriva upp på en lapp istället! ;) Blev väckt för ett bra tag sedan, känns bra att vara uppe i tid för en gångs skull. Idag har jag tänkt att klämma in en promenad mellan samtalen, hah. Men vart fan ska man gå här i stan? Jag vågar inte gå runt Höglandssjön själv, hah!

ACO Spotless Blemish Treating Moisturiser

69 kr - Apoteket ♥

Jag gillar denna produkt från ACO's spotless serie väldigt mycket. Har haft denna i några månader nu och den är hur bra som helst. Jag fick verkligen en aha-upplevelse! Jag har precis köpt min andra flaska och jag kommer fortsätta att köpa denna tills min hud blir van och den slutar fungera.

Eleven.se

eleven.seeleven.se

Hej igen! Nu har jag beställt lite grejer från Eleven.se. Vet ni vad? Jag såg nu att de hade ett helgerbjudande med 10 % på hela beställningen, så det var kul. Vad jag har beställt får ni se när det kommer, höh.

A man apart

Jag känner att jag har hamnat utanför min bloggkategori. Denna blogg börjar bli lite mer av en filmblogg, hah. Men jag ska ta tag i min smink och skönhetsblogg till veckan, jag lovar!
Måste bara hitta lite inspo...

Aja, denna film såg vi igår, den var jättebra. En film med Vin Diesel kan väl inte bli dålig? Så den tycker jag att ni ska se om ni är ute efter en bra actionfilm. :) 

Nu ska jag kila iväg till mina föräldrar, later! PS. Jag vann på lotto igår, wie! Nybörjartur?

Sommarkrysset

Vi åkte och köpte thaiboxar istället för pizza, heh. Men FAN vilken tid det tog, typ en halvtimme, suck. Aja, nu har vi precis käkat de goda boxarna. Nu ska vi äta godis och kolla på Sommarkrysset men framförallt lottodragningen, ja jag spelade! ;)

Weeds


Denna serie har jag börjat kolla på! Jag tycker den är superbra och rolig, hah. Avsnitten är cirka 30 minuter vilken jag tycker är lagomt eftersom jag blev less på Games Of Thrones avsnitt som var i en timme! Aja, denna serie rekommenderar jag verkligen, jättebra!




Serien kretsar kring hemmafrun och änkan Nancy Botwin, som bor i den fina förorten Agrestic i Kalifornien. Hon är mor till Shane Botwin och Silas Botwin. För att få ekonomin att gå ihop langar hon marijuana, därav seriens namn.

Jag ORKAR inte!

Hah, jag har så tråkigt. Baby sitter och spelar något töntigt spel på datan och jag sitter här och... gör INGENTING! Här ovan ser ni en bild på pizzan jag åt igår, intressant va? Baby sa nyss; idag blir det ingenting annat än en pizza igen. Hah, jisses jag kommer dö av tråkighet och fetma.
Life's just great..

Trist


Hej babes! Vilken otroligt tråkigt väder vi har idag också. Man blir så trött och slö, i allafall jag. Blir ni också det? Jag och baby har suttit hela morgonen och kollat på en "ny" serie, hah. Berättar mer om den senare! Nu funderar jag på att springa ner till Renens SpeloMat och lägga in några lottorader. ;)

Världens sötaste My

Två bilder från idag. Visst är mitt kusinbarn My söt? Jag kan inte sluta att pussa på henne, en sån söt liten tjej! När jag kom hem igen åkte jag och baby och handlade och gick på Castello och köpte pizza, hah. Ovanligt, men det är ju fredag, right? ;) Nu sitter jag här och fixar med hemsidan, fattar typ noll, hah..

My läser min blogg!


Mot Bjästa!

Hej bloggen! Jag håller på att fixa mig för fullt här hemma. Jag har precis sminkat mig klart, idag fick det bli en blå sminkning som pryder mina ögonlock. Jag har aldrig det, men jag ville liva upp det tråkiga vädret med lite färger, heh. Nu ska jag bara fixa håret sedan åker jag iväg till moster och lilla My, skriver senare!

Ps. min hemsida har kommit, wie!

It's thursday, I'm in love

Okej, jag vet att låten går "It's friday, I'm in love", men idag är det torsdag och jag är käääär.
Kolla vilken snygg klänning jag hittade! Svart of course, häh. Kärlek vid första (sista) ögonkastet.
Den kostar baaaara 1295 kr, jippie - som hittat!

En dag med Kakan

Några bilder som beskriver min dag väldigt bra. Idag har jag varit på stan med världens bästa Kaka. Vi käkade lunch på Subway och efterrätt på UH (glass), hah. Sista bilden ser ni mina inköp. Mina gamla solglasögon gick sönder (adhd;n) så jag var tvungen att köpa ett par nya. Sedan lite ansiktsprodukter, måste ju ta hand om huden! :)

Möta bästis

Hej babes! Har precis kommit ut ur duschen och ska nu fixa mig. Idag ska jag nämligen till stan och luncha med bästis, mysigt. Hörs när jag är hemma igen, pussss! ♥

Trött chey

Hej babes! Vaknade precis, jag somnade till när jag myste med älsklingen i sängen. Jag är grymt trött och har sjukt ont i armarna! Jag bar en massa plankor idag, hah. Cissi nästa;



Hah, nejdå. Så osexigt. Idag fick jag även hem 150 stycken brev som jag ska ha till företaget, jippie! Aja, nu ska jag göra lite mat innan jag blir alltför grinig.

NEW

Min nya, fina älskling! Jag har alldeles för lite väskor, typ en vit, en svart och en brun. Jag kände att det är dags att fylla på väskgarderoben, hah. Vad tycker ni om den? 

Nu ska jag åka till mamma och pappa igen, hörs senare! ♥

Händelserik dag

Hej bloggen! Dagen började med att Internet inte fungerade, så det blev ingen uppdatering på morgonen. Imorse hade jag ett möte igen, denna gång klockan tio. Det gick superbra, glad chey! Sedan åkte jag till mamma och pappa och hjälpte de, hela huset ska göras om..

Nu är jag hemma igen. Jag och baby ska ha världens myskväll så uppdatering imorgon! Pussis. ♥

Flowers

Här är en ny, fin klänning som jag inte hunnit visa er! En väldigt somrig klänning, annars har jag typ bara svarta, hah. Så denna var väldigt behövlig för min garderob! Vad tycker ni? Jag gillar den väldigt mycket! Hoppas att jag hinner använda den innan hösten smyger sig fram. ;)

Två bilder

Hör och häpna! Min dator är fixad, wie. Nu kommer jag att blogga som aldrig förr, hah! Aja, här är två bilder från igår när My, moster, mamma, Oscar och Pernilla kom och hälsade på. Visst är My söt?! Otroligt söt snorunge, man får lust att käka upp hon. ♥

Dagens Make

Såhär ser dagens sminkning ut. Cremeögonskugga + en lila ögonskugga, vit kajal, cake-eyeliner och mascara. Ingenting speciellt alls, men jag gillar det väldigt mycket. Till hösten blir det att sminka sig i mörkare färger, jag längtar!

Vad tycker du är snyggast, mörka eller ljusa sminkningar? ♥

Tragiskt

När min dator craschade fick jag meddelanden hela tiden om att personerna som gjort detta kunde ta alla mina lösenord och bankuppgifter. Tror ni jag höll på att bryta ihop eller?! Det blev inte bättre nu när jag loggade in på min mail och såg att de försöker komma in på min bank. Vilka idioter!! Har ni också fått ett sådant mail, eller är det bara jag?

Sen ett par skor som jag beställde är slut i min storlek. LESS JAG BLIR!

RSS 2.0