DÖD


Jag är helt död efter jobbet, nästan. Jag lever, men det är fan på håret, hah. Är så otroligt trött, men jag tycker om att jobba helg. Lagomt med folk som ringer och lagomt med arbetskamrater. :)

Aja, nu ska jag kolla på en film. Kommer nog att somna, men vad gör det?


Trött och seg

 
Hellu hellu hellu! Hoppas att det är superbra med er. Här är det sådär. Superseg och supertrött. Nu blev det supermycket superord här, hah. Superknas. Okej, jag ska ge mig. Jobbar hela helgen gör jag också, tänkte gå och sova snart tror jag, så att jag orkar upp imorgon. Money money money.
 
 

Jag just precis nu. Hej hej!

Nytt hår!

Hej hopp!

Kom precis hem från stan. Shoppade lite basplagg bara, bland annat den som ni ser här under på bild. Men det var inte det jag vill visa! Utan, jag ville visa er mitt nya hår, wie. Jag verkar inte kunna vara utan löshår, hah. Aja, denna gång är det slingor som har satts i mitt hår med vax. ;)

Kanske lite halv kassa bilder, men jag ska fixa bättre - lovar!

Grattis på 25 års dagen babe


So if you want peace, always be prepared for war.


Mmm


Sen middag

Har precis käkat sen middag, box 2 såklart, mm paradis! Idag har det varit en helt okej dag på jobbet, tiden går så fort när man pratar med kunder hela dagarna. Aja, imorgon börjar jag 11, härligt med en sovmorgon. Tror dock att jag ska jobba övertid, men har inte bestämt mig än. Det kan ju bli nice. ;)
 

Mot jobbet!


Godmorgon babes! Har ni sovit gott? Inte jag! Jag hade hur svårt som helst att sova, och när jag väl somnade så blev jag väckt hela tiden. Inte kul alls. Aja, skulle till stan tidigt idag för att göra den där polisanmälan, men jag kommer inte att hinna. Så jag får ta det imorgon eller på onsdag istället.

Idag slutar jag klockan 17.30 måste åka till Revisorn efter det, helst innan. Men kommer varken att hinna nu eller på lunchen, aja. Vi får se hur det blir. Måste kila nu, pussis.


Sex bilder från igår

Gårdagen spenderades med mina absoluta favorit tjejer. Vi spelade kort, drack vin, åt gott och snackade bara en massa skit. Väldigt trevligt med andra ord. Dessa sex bilder beskriver kvällen väldigt bra, eller något. ;)
 
 

Midsommar Outfit

Såhär såg jag ut i fredags! En riktigt härlig sommarklänning, vit och rosa med spets - precis som jag vill ha det! Jag hade en riktigt trevlig midsommar med mycket grillning och andra godsaker. Det blev även en lite tripp upp till Berget för att kolla den härliga utsikten, perfekt.


Hejdå 45 miljoner

Nu är jag arg på grund av 2 saker.
 
1. Det går inte att lägga upp bilder på Blogg.se - Varför skulle de ändra allting, nu funkar ju ingenting?
2. Jag sitter bänkad framför Tv4, travet. Nej, jag har inte slutat spela det än, beroende! Första loppet har gått och mina hästar kom 2:a och 3:a, balligt!

Vackraste

Glad midsommar kära läsare, hoppas att ni kommer att få en superfin dag! Det ska jag ha. Vi ska grilla och bara mysa, min favorit Kaka kommer förbi också! ♥ Just nu lekar jag proffs fotograf, går faktiskt bra!




Off to Work

Sista jobbdagen denna vecka. Jag är ledig fredag, lördag, söndag. Långhelg för min del alltså! Nu ska jag bara ta en promenad med pojkarna sedan ska jag börja dra mig mot den stora staden, hah. Jag ska svänga förbi min kära syster på hennes kontor också, treeevligt!

Bloggar när jag är på Hemmaplan igen, kisses!

Snart helg!


Godmorgon Babes!

Jag drömde kanske världens konstigaste dröm. Vill inte gå in på detaljer men det handlade om en storbloggare, haha okej... Aja, fick min första LÖN från ComHem idag, wie! Så glad! Idag jobbar jag samma tid som igår, 12.45 - 21.15, och jag gillar det! Tycker att det är supermysigt att jobba på kvällen. Ska fixa mig nu, Later! ♥

Nya Blogg.se

Nej! Ser att Blogg.se har gjort om, fan. Jag som hatar att lära mig nya saker, hah. Aja, hoppas att det inte är allt för svårt att förstå sig på det nya. Nu ska jag ta en promenad # 2 och sedan blir det jobb till 21.15! Puss på er!

Blodprov


Tummen ner för blodprov! Hon sa när jag kom dit "Du kanske är van nu". Nej, jag kommer aldrig att bli van, hatar verkligen allting som har med nålar att göra. Trodde jag skulle dö, typ. Men nu är det gjort, och jag antar att jag måste tillbaka om 2 månader, blir galen! Aja, nu ska jag ta en promenad, börjar 12.45 idag, häärligt!

Sängen


Nu säger jag godnatt till alla fina läsare. Hoppas ni kommer att sova som små prinsessor, det ska jag. ♥ Imorgon ska jag upp tidigt för att stickas i armen, aj. Önska mig lycka till!

Guudis


Nu är vår utbildning över som har varit i två dagar. Jag har varit supertrött båda dagarna, plus att idag hade jag min dåliga dag. Aja, jag blev på lite bättre humör när utbildaren bjöd på godis. Hoppas att morgondagen blir bättre men det tror jag knappast, eftersom jag ska ta blodproven, hmm.

Kriga


Godmorgon! Här är det i allafall inte en "god" morgon. Jag är hur trött som helst, jag förstår inte hur jag ska ta mig igenom denna dag. Bara att kriga I guess..

Solen tittar fram just nu, men sedan har jag sett att det ska bli regn hela dagen. Jag vet inte varför, men jag gillar regn.


Tabletter

Herregud vad dåligt jag mår nu. Eller dåligt mår jag väl inte, men man kan säga att jag har dåligt samvete. Typ jag är besviken på mig själv, ah men något i den stilen. Jag trodde verkligen inte att jag var såhär slarvig!  På onsdag ska jag till läkaren och ta blodprov igen. Det är väl klart att jag hoppas på en förbättring. MEN. Det kommer inte att vara en förbättring. Bilden här under ser ni mina tabletter som ska vara slut på onsdag.

Jag tog faktiskt tabletterna varje dag ett bra tag och det hjälpte inte, så varför ska jag fortsätta med något som inte fungerar? Alltså, när fan ska jag komma tillbaks till mitt gamla jag egentligen?






Fin dag

Godmorgon kära läsare!

Det ser faktiskt ut att bli en riktigt härlig dag idag, hoppas att det håller i sig! Jag börjar klockan 8.45 idag, dock ska jag in till stan redan nu, jag har lite grejer att ta itu med om man säger så. ;) Hmm, vad finns det att göra i stan såhär tidigt liksom? ;) Aja, måste kila nu så att jag hinner innan jag börjar jobba, kiss. ♥


Veckans höjdpunkt!

Är helt klart Gossip Girl, vad annars? Jag dog lite nu när jag kollade på dagens avsnitt, helt sjukt. Jag tänker inte alls skriva någonting här ifall någon av er inte har sett det, tänker inte förstöra liksom. ;)

Aja, det var faktiskt riktigt bra, längtar till nästa avsnitt!


Trevligheter med jobbet

Hej skönheter! Hur har ni det idag? Här är det sådär, lite halvsur på en tjej från Södra Sverige som blåst mig på pengar, hah. Men ah, det kommer att lösa sig, i värsta fall får jag göra en polisanmälan.

Anyway, igår åkte vi, Jobbteamet på Asia Thai Palace och käkade, hur gott som helst. Sedan åkte vi och discobowlade, det gick väl inte allt för bra för mig. ;)


Movie

Nu ska jag kolla på film hela kvällen faktiskt, så ingen mer uppdatering från min sida. Nog för att uppdateringen har varit sämst idag ändå, but still hah. Aja, bloggar imorgon istället. Nu ska jag käka glassss och nutella, mums!

Ta hand om er ikväll, sikta inte om du ändå inte ska skjuta.. eller något. ♥


Grattis alla studenter!

Bilder från när jag tog studenten 2010, åhh vilka minnen! Jag ville bara hoppa upp på flaket idag när jag såg alla studenter!


Fan vad du är fin


Skakis

Tjeeena, Cissi här! Vem annars liksom? Idag efter jobbet så gick jag på stan en sväng med Kaka och Therese, trevligt. Dock var jag så himla skakis och så är det fortfarande, inte kul. Jag har mina aningar om att det är för att jag glömt att tagit min medicin sedan jag började jobba. Inte bra alls, jag måste bli bättre på det, speciellt när jag ska dit till veckan och ta nya prover. Det kommer att gå åt helvete, det vet jag redan..


En av de bästa låtarna som gjorts


Ojj, gick lös..


Matkoma

Efter jobbet åkte jag direkt till Il Ramanos och på parkeringen väntade min underbara fina älsklings KAKA! Jag har inte träffat henne på 5 (!) månader, en underbar känsla att få krama om henne igen. ♥


Gammal bild.


Vi TACK  - (Therese, Andrea, Cecilia, Karin) satt i typ 3 + timmar och käkade förrätt, varmrätt och efterrätt. Hmm, behöver jag säga att jag har matkoma? Håller på att spricka, på riktigt! Aja, vi snackade om allt mellan huvud och fötter. Imorgon ska vi ses en sväng igen, pussss.


Några som var sugna på min glass?


Lite gladare, fast lite argare

Okej, sockerkakan blev SJUKT god, och då menar jag verkligen god. Jag har lyckats fått den lika god endast en gång förut, så denna kaaaka delade första platsen. Alltså, dagens plus.

Nu till dagens minus, ber om ursäkt från början... Men FYFAN.............

Edit: Var tvungen att radera dagens minus, hah. Kokar över. Men nu har jag mailat --------- så nu hoppas jag att det löser sig... Förlåt om jag gör er nyfikna, men ni hade ändå inte brytt er om detta, hah.


Glädjespridaren!

Skrattar ihjäl mig!


Trött


Hade en liten sovmorgon imorse, men ändå är jag dödstrött just nu. Helt slut. Tänker gå och lägga mig tidigt idag, det är ändå ingenting bra alls på teven eftersom DH är slut, suck. Men innan jag ska sova så blir det att baka en liiiiten kaka, later!

Nya älsklingar


Ny vecka, ny start

Godmorgon snyggingar! Har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock, tror inte att jag vaknade en enda gång. Har precis ätit frukost ute i solen, så jä-la härligt, nu är sommaren här för att stanna! Peppar peppar.

Spike, vovven 58 kg, hoppar och jagar getingar, om ni ville veta alltså.


Nu blir det jobb!


MUMS


Jag och syrran hade det riktigt mysigt idag. Vi tyckte att vi förtjänade god mat och såklart godis från Candy Corner. Vi beställde kycklingrullar med currysaaaas från Il Ramanos, absolut bästa stället. Jag är alltid lika nöjd när jag köper mat därifrån, så ett hett tips sådär. På Sjögatan här i Örnsköldsvik.

Till det kollade vi på "En gång i Phuket", även den rekommenderas varmt, riktig rolig!

Galet

Igår blev det lite festligheter, kanske lite för mycket till och med. Aja, gårdagens diss går helt klart till taxibolaget 77 000 . Alltså jag har aldrig varit med om dåligare service, galet. Herregud, kom inte ens ihåg all skit jag sa till de, som sagt riktigt dåligt av dom!

Aja, lite bilder från gårdagen;


Klarade provet

Imorse hade vi prov, och det känns som att jag var den enda som inte hade pluggat någonting hemma, utan bara på jobbet. Men vet ni vad? Jag klarade det på första försöket, så glad. Gränsen man skulle ha var 70 % och jag hade 86 %, jag klarade alla delprov! Riktigt nöjd är/var jag! Blev ännu gladare när jag såg att skattepengarna har kommit in på kontot, några laxar rikare, woop. :)



Härlig morgonbild jag tog påväg till jobbet.

Ny topp!



Hade på mig en ny vit topp idag som jag har blivit lite småförälskad i. Dock ser inte ni den så bra, men alla som sett mig live idag såg den garanterat. ;) Har köpt en marinblå också som jag tänkte ge till min kära syster.

Nu blir det tacos tills jag hamnar i matkoma!

Grillad tjej

Gårdagen var mycket trevligt. Grillade hela kvällen, typ. Jag fick mig ett riktigt gott skratt senare mot natten, hah. Det var otroligt länge sedan jag skrattade så mycket - tur att jag fick med det hela på film! ♥

Idag är det faktiskt också grillning som står på schemat, yei. Imorgon börjar jag att jobba klockan nio, så en liten sovmorgon blir det allt, härligt.


Sanningen sved, du fucka ur.



LEDIG IMORGON!! Hur skönt är inte det? Jag har varit helt slut idag, tror inte att det bara var jag, hah. ;) I allafall, det ska bli sjukt härligt att sova ut. Ikväll blir det grillning och annat mys. Btw, missa inte sista DH avsnittet ikväll tjejer och killar!

Neutrogena

Hej hopp! Hoppas att allting är bra med er, jag är supertrött. Det har varit en lång dag på både jobb 1 och 2. Jag ska faktiskt gå och sova snart, innan nio har jag sagt. ;)

Aja, kolla vad jag har köpt. Klagade ju på att den inte fanns här i Övik. Tillslut hittade jag en (!) kvar på apoteket i Oscargallerian - glad tjej! Nu ska jag testa den ett tag så återkommer jag om hur den var. :)


Brown

Godmorgon skönheter! Hur har ni det idag? Här är det helt okej faktiskt. Jag sov riktigt länge idag så det var ju mindre kul, men nu är jag uppe i allafall. Jag behövde väl sömnen antar jag. ;)

Här kommer dagens sminkning:


Klickat hem lite..

Håller på att internetshoppa lite, älskar det! Gör inte ni också det kära läsare? Jag är lite småsur idag, så detta får mig iallafall lite gladare. :)

Har klickat hem bland annat de här snyggingarna, resten får ni se till veckan när jag får min beställning!

Western Style Polish Vamp Frosting Pump Black i933224

Min nya beeebis, grymt nöjd!

Hej Hopp! Nu är jag hemma igen. Bloggar ifrån min nya dator nu, wie. Älskar den redan, helt jäkla underbar. Så nu kommer det att bli mycket bloggning framöver, jag lovar er. ;)


Jag har förresten fått en fling på vitt nu, haha allting ska vara vitt!

VILL HEM!

MIN DATOR VÄNTAR PÅ MIG HEMMA!!!! VILL HEM NUUUU JU!!! ♥

RSS 2.0