Hur rengör man sminkborstar?

Jag tänkte ta upp detta igen eftersom att det är några som har frågat om det. Såhär rengör jag alltså mina sminkborstar;

1. Ta borsten och skölj i vatten, håll borsten neråt!

2. Ta lite shampoo och schamponera in borsten, men var försiktig!


3. Skölj av borsten noggrant. (Tänk på att hålla borsten neråt så att det inte kommer in vatten till skaftet, då kan borsten förstöras!)


4. Låt borsten torka under natten. Rulla handduken på ena sidan och lägg penslarna som jag gjort på bilden. Då rinner vattnet ner på handduken och inte till skaftet. Lycka till!




Såhär såg vattnet ut efter att jag rengört rougeborsten, bakteriebomb!

Fickparkering

Jag - "Ska jag fickparkera här?"
Syrran - "Klarar du det då?" 
Jag - "Jaa, jag är bäst på att fickparkera!"



Duktig tjej

Hej bloggen!

Vaknade klockan nio idag och gick lite runt Höglandssjön, sedan åkte jag till Vintergatan och kollade på en bostadsrätt, wie. Jag vill inte hyra lägenhet, vill köpa en. Trivs inte alls såhär centralt som jag bor nu, gillar inte grannarna heller för den delen, hah. 

Aja, nog om det. Sedan tog jag en promenad, shoppade lite osv. Nu är jag hemma och ska göra tacos, för att sedan ta en promenad till. Nyttighetsveckan gick bokstavligt talat åt helvete förra veckan. Så jag kör på den nu i veckan istället, med lite hjälp... ;)

Bilder tagna med mobilkameran, fina ändå - eller hur?

Jag avslöjar en hemlighet

Hej babes! Det är två "hemligheter" som jag inte har skrivit om här i bloggen, spännande! En hemlighet håller jag på ett tag till, men den ena ska jag faktiskt skriva här och nu: 

I Januari var jag på en arbetsintervju (min första) på ComHem, och i början av februari ringde de och sa att de ville anställa mig, wie! Hur grymt är inte det? Så i maj kommer jag att börja jobba på ComHem, glad chey! Gratta mig! ;)



Mina 2 favoriter i Mello 2012

Alltså, detta är sjukt. Dessa två låtar är helt klart de jag tycker är bäst i Melodifestivalen 2012. Det är inte alls min typ av musik någonstans, men faaaan vad de är bra! Kanske jag ska bli en hårdrocks brud? ;)



Suddigt

Vaknar upp och ser helt plötsligt suddigt, vad fan?

Jag har ingen kontroll


Min nya älskling!


Tips på festsminkningar!

Jag är hur glad som helst idag! Inte ens en nitlott på triss kunde få mig på dåligt humör. Idag är det fredag = helg = fest (för många, inte för mig) så jag tänkte visa tre olika festsminkningar för att ni ska få lite inspo. ;)



Jetshop

Tänkte slänga in ett litet tips här. Innan jag startade mitt företag så hade jag en "gratis-shop" där man får lära sig olika funktioner osv. När man registrerar sig skapas butiken direkt, så du kan alltså prova på att ha en e-butik - hur bra är inte det?

Ni kan gå in här för att skapa en gratisbutik eller för att läsa mer om det.


Till något heeeelt annat, ska äta tacos idag, mmhm! ;)

Boom, you're dead

Tänk att det alltid är någon/något som förstör mina dagar. Jag blir så jävla less. Minsta lilla grej blir jag irriterad på. Jag minns fan inte senast jag var glad en hel dag. Jag vill sova bort hela dagen, och det kommer jag att göra.

Vill mysa mig dig, finaste.

Ibland blir det inte som man tänkt sig

Hej babes!
Hoppas att allting är bra med er. Jag är trött. Jag tror att jag har fått tillbaka det jag tog blodprover för. Tabletterna som jag fick vill tydligen inte fungera. Aja, skit samma - jag är glad att jag fick må bra i en månad. :)

I allafall, idag hade jag tänkt att inte göra någonting. Bara ligga i sängen och vila. Men där hade jag fel. Om 25 minuter kommer det en leverans med ett gäng skor till mig, så det ser ut som att det blir jobb för min del resten av kvällen. Någon som vill hjälpa mig? Jag bjuder på pizza, just det jag skulle vara nyttig. ;)


Pink and gold

Här kommer dagens sminkning. Jag börjar sminka mig mer och mer i guld, gillar det faktiskt! Har fått några frågor förr om man kan få bli sminkad av mig, och ja - det kan du. Maila mig på [email protected] eller skicka iväg ett mail på facebook (Cecilia Viklund) så fixar vi det! Dock måste du bo i Övik eller närheten. 


Operation

nyttighetsvecka! Efter 10 år av onyttigheter och lathet så ska jag faktiskt börja ta tag i mitt liv. Bättre sent än aldrig eller hur? Haha, nej men jag har faktiskt tagit en promenad imorse och ska snart ut igen, mys! För första gången i mitt liv kan jag faktiskt säga att det var otroligt skönt att få komma ut och bara gå, gå, gå. Nu blir det inget mera MAX, thaimat, godis och allt vad det är. PUNKT.


Promenad imorse

BB 2012

Jag, som alla andra kollade på Big Brother igår. Jag är en sån som älskar Big Brother, räknade ner för varje minut som gick, från klockan 20.30. Deltagarna tycker jag ser sjukt tråkiga ut, MEN - det gör de faktiskt alltid innan man "lär känna dom". Visst är det så? Jag minns förra året tyckte jag också att de såg tråkiga ut, men det var dom ju inte.

Aja, Hanna Widerstedt, jag gillar faktiskt henne! Underhållande.



Förövrigt tycker jag att Gry är den bästa programledaren.

Bless me father, for I have sinned


Trind Nail Repair

Igår gick jag på stan för att köpa Trind's Nail Repair nagellack. Jag har läst både gott och ont om denna produkt så jag blev lite nyfiken och ska nu kolla om den är en hiss eller diss. Så efter cirka 2 veckor så kommer jag att recensera denna produkt. Någon av mina läsare som har testat den?

Beskrivning av Trind Nail Repair;

"En effektiv nagelförstärkare som ger starka, flexibla naglar. Den unika sammansättning har en sammanbindande effekt på proteinmolekylerna. Nageln blir mer kompakt vilket gör att nageln blir starkare och tåligare utan att bli så hård att den lätt bryts vid slag.

Används varje dag i två veckor på rengjord nagel, därefter räcker det med ett nytt lager i veckan."

Den finns i olika färger eller som genomskinlig, finns att köpa på Kicks, Åhléns mm. 129 kr ♥

Dagens make


Mordet i Örnsköldsvik

Nu känner jag bara att jag måste få skriva av mig lite. Kollade nyss på Efterlyst på tv3 (älskar det programmet!) där de tog upp Örnsköldsviks mordet på Staffan. Jag tycker att det är så sjukt att sånt kan hända i lilla Övik. Men nu hände det, för fem år sedan och det är självklart jättehemskt. 

Såg ni inslaget på Efterlyst? Jag tror som Staffans son sa; att det inte handlade om inbrott utan att han åkte till sin affär riktigt tidigt på morgonen för att träffa någon. Frågan är ju bara vem? 

Vet du något? Ring 08-702 00 90 - Jag önskar att jag visste något så att jag kan hjälpa familjen. Tänk vad hemskt att gå runt varje dag och undra vad som egentligen hände den morgonen..


Bildkälla

Varför jag?

Hej hopp! Detta är så typiskt mig. Jag lämnade in min mobil på lagning för 3 veckor sedan och nu är den klar. Jippie, tänkte jag.. Tills jag märker att mitt "servicebilag" är borta. Vad händer nu? Ska jag åka dit och flörta till mig MIN mobil, eller är det kört? Någon som vet?



Alla ♥ dag


Ville bara kika in här och önska er alla en fin alla ♥ dag. Ta hand om er!

Winter Makeup



Ni som har läst min blogg förut vet att jag alltid har velat göra en "vinter sminkning". Det är ju inte varje dag man går runt i en sådan sminkning, så det har liksom aldrig blivit av. Men nu så! För några dagar sedan då jag och en vän fotade lite ute så gjorde jag en vintersminkning. Det är ju inte så många ögonskuggor som verkligen är vita, så ett tips är att ta en vit kajal under ögonskuggan, så fick jag min fina, vita färg.♥

Festade till det lite med lösögonfransar med strasstenar.

Syster Sol & General Knas



Först gillade jag inte denna alls. Men nu lyssnar jag på den minst 10 gånger per dag, helt fast. Ni måste lyssna på den!

Rehab

Hej alla fina!
Min hjärna är på rehab, därför är uppdateringen sämst, hah. Uppdaterar när jag är hemma med hjärnan igen. ;)


Läsarfråga

Fråga: Hej har du ngn bild på hur din hårfärg såg ut innan du la i pärlblond?
Skit snygg hårfärg..
va va de för pärldblond vilket märke på hårfärgs paketet?"

Svar: Hej! Jag använde mig av denna hårfärg;

Tycker att den är hur snygg som helst! 





Min hårfärg innan färgning...


.. och efter!

Tutorial - Gold, Black, Pink

1. Börja med att lägga en primer över hela ögonlocket och upp till ögonbrynet. Ta sedan en guldig ögonskugga (min ser typ vit ut, men den är guld - lovar ;) ) och lägg den längs in vid ögonvrån och en bit ut som jag gjort på bilden. Ta sedan en svart ögonskugga och lägg den en bit in på det guldiga och resterande av ögonlocket. Ta en pensel och "skugga ihop" den guldiga och svarta ögonskuggan. Ps. Ta lite svart i taget så att det inte blir alldeles för mycket.

2. Tona ut det svarta uppåt mot ögonbrynet.
3. Ta sedan en rosa ögonskugga och lägg den ovanför den svarta ögonskuggan. Tona det rosa mot brynet.

4. Ta en snedskuren pensel och lägg svart och rosa ögonskugga på nedre fransraden, 50/50 som jag gjort på bilden. Tona ut båda, tona även "övergången" från svart till rosa. Måla en snygg eyeliner och applicera mascara så blir resultatet såhär; 


Produkter jag använt: 

Guld, rosa och svart ögonskugga - 120 paletten
Eyeliner - Cake eyeliner - Make Up Store
Mascara - False Lash Effect Mascara - MaxFactor

Lycka till!

Blir less på mig själv

Kollade mig i spegeln och tänkte "Fan vad lång lugg jag har fått", den räcker en bra bit nedanför hakan. Och det var ju det jag ville, jag ville att luggen skulle vara jämn med resten av håret. Men vet ni vad? Så är det inte nu! Nu vill jag klippa lugg, sjukt att man aldrig blir nöjd. Men jag tänker inte göra det, men jag blir så jäkla sugen!



Lost

Hej babes!
Med handen på hjärtat kan jag säga att jag älskar att sova. Sova är ungefär det bästa jag vet! Har sovit över tolv timmar idag och skulle lätt kunna sova ännu mer. Och jag vet, det är inte normalt blablabla. Men så länge man är trött måste man ju sova!

Aja, skit i det nu. Jag tänkte ladda upp med en sminktutorial som ni inte har sett, känner att det var alldeles för längesedan jag gjorde en sån, eller vad tycker ni? Detta är ju trots allt en sminkblogg - tro det eller ej! ;)
Denna tänkte jag visa er hur man gör, gillar ni den?

Ge mig sommar

Tumblr_lrjjly7lmy1qmp2hpo1_500_large

Jag har en son som jag inte visste fanns!

.. skämt o sido. Hah, måste berätta om en sak som hände mig för någon dag sedan. Jag satt på en soffa då ett litet barn försöker klättra upp bredvid mig. Jag tyckte så synd om han eftersom han inte kom upp själv, så jag hjälpte honom upp på soffan bredvid mig. Sen börjar han ba "Mamma!" Jag tänkte; gud vad pinsamt.. Sedan sa han det kanske 4 gånger till! Haha, alla i rummet skrattade, så mobbat! 



Black And White

Fotades ute en kväll för någon dag sedan. Så jävla kallt. Tog en massa bilder när jag satt i snön också, inte att leka med. Trodde att jag skulle frysa ihjäl ett tag, men det gjorde jag inte. ;)

RSS 2.0