Min nya fina

Var bara tvungen att köpa en digitalkamera. Jag hade ju bara min systemkamera innan, och den är ju så klumpig! Bara jobbigt att ta med den på fest, stan osv. Hajjar ni? Så detta var verkligen nödvändigt! ;)

Ny färg

Idag när jag och Sandra var på stan köpte jag en ny hårfärg som jag aldrig provat. Pärlblond hette färgen. Jag hade en väldigt "dassig" färg innan, (enligt mig själv) så jag var tvungen att färga det nu innan nyår. Såhär blev resultatet:


Såg nu att det ser ljusare ut än vad det egentligen är! Men nu är man iallafall redo för nyår, hih. Kolla vad långt hår jag fått, helt sjukt! Men imorgon ska de slitna topparna bort! :)

Shopping!

Hej bebisar! Idag har jag varit på stan hela dagen med Sandra, trevligt. Vi shoppade en hel del, visar senare. :) Sedan körde vi en drive-in på MAX, mumms. Än en gång inte bra för blodvärdet. Igår åt jag Subway, det borde väl ändå inte vara så dåligt? Eller?



Appar?

Nu när jag har en ny mobiltelefon så måste ni tipsa mig om bra appar! Så kom igen nu, känd som okänd - kommentera!



Jag igår

Hej babes! Sorry för kass uppdatering! Min dator kraschade igår så jag fick fara och köpa en grej på elgiganten så nu funkar den igen, perfekt! ;) Igår blev det som sagt fest. Har inte så mycket att säga om kvällen, minnet sviker mig, hah. Såhär såg jag ut igår;



Jobb dag

Hej babes! Hoppas att ni hade en fin julafton, det hade jag! Underbar dag med fina julklappar, god mat och underbart sällskap, helt perfekt alltså. Nu blir det inga fler lata dagar. Har 50 % rabatt på min hemsida så nu blir det till att packa paket. :) Någon som vet om Kvantum i Örnsköldsvik har öppet förresten?

God jul alla fina!



Gästsminkning - Sandra

Sminkade Sandra för någon dag sedan, dock blev det inte så bra bilder - men denna får duga. Älskar strasstenar! Det piffar upp vilken sminkning som helst, så snyggt till fest. Ska absolut göra mer sminkningar med stenar. :)

Black Dress


Denna klänningen ska jag ha den 26;e istället. Hihi, ville matcha Andrea och vara svart. Nej men, jag föll för denna på en gång, så den ska jag ha! Den är as snygg i ryggen också, men det visar jag en annan gång för nu ska jag sova, natti!

Dagens lila

Känner mig sjukt stressad, så jag slängde bara ihop någonting på ögonlocken, hah. Det fick i allafall bli lila idag, inte ofta jag har det alls faktiskt. Nu ska jag på stan med kära Linn igen, sedan ikväll ska jag visa vilken klänning jag ska ha den 26;e, jag har ångrat mig totalt, hah.

Happy Face!

Har precis beställt en ny mobil, yei! Kan verkligen inte vara utan mobil, skit tråkigt ju! Hoppas att den kommer innan jul. ♥

Förövrigt har jag 3 rätt av 5 rätt på travet just nu. Så det verkar ganska kört, fyfan vad skönt - ännu mer happy face! :D


Hoppas jag inte vinner!

Jag skulle spela på travet ikväll, men jag hann inte! Och vet ni vad? Det värsta är att jag redan har valt ut hästarna som jag tror kommer att vinna. Tänk om alla hästar slår in? Då kommer jag dra något gammalt över mig och inte visa mig ute förrän nästa år (1½ vecka ;)) 

Nej men seriöst. Kan ni förstå hur arg jag kommer att vara om jag kommer att vinna nu när jag inte har lämnat in spelraden? Fyfan, bara att hoppas på en förlust nu då. Eller ska jag inte ens kolla resultatet? Tss, jag som är så nyfiken kommer inte kunna låta bli.



Min nya - Någon som testat den?

ACO SPOTLESS 2 in 1 Mud Cleanser/Mask är en effektiv ler- och scrubtvätt som också kan användas som djuprengörande mask. Den tar effektivt bort smuts, rengör porerna på djupet och verkar milt exfolierande. Förebygger orenheter.

Vid daglig rengöring; massera på fuktat ansikte och skölj av. Som veckomask: applicera ett tunt lager på rent, torrt ansikte. Låt sitta 5 minuter och skölj av med vatten. Undvik kontakt med ögonen.
Oparfymerad


Vaknade av musik

Godmorgon! Jag har ingen mobil som jag kan ställa alarm på (säger varför längre ner i detta inlägg). Så jag vaknade nu. Tack min granne som väckte mig, jag hatar nämligen att sova för länge. Jag vaknade av assss skön musik. Trodde att jag var i himlen en sekund. 


Varför min mobil inte fungerar? Jo för någon vecka sedan tappade jag den i toan, hah. Dock fungerade den dagen efter. Men nu verkar den ha gått i ide. Den vill inte samarbeta med mig i allafall. Så jag måste köpa en ny NU! Känner mig så naken utan mobil!



Linn & Jag

Var med Linn idag och käkade en tacotallrik på UH, love it. Sedan gick vi bara runt och kollade på julklappar till hennes familj. Jag köpte lite hudvårdsprodukter också, hih. Jag visar senare vilken ansiktsrengöring jag köpte. Jag har aldrig provat den förr så det blir spännande! ;)

Bild på Linn&Jag från i somras. ♥

The Human Centipede 2

Har någon av er sett The Human Centipede 2? Jag och J gjorde det igår. Ja, vad ska man säga? Jag som tyckte att 1:an var äcklig, men denna var tusen gånger snuskigare. Jag vet inte hur många gånger jag var tvungen att titta bort. Jag har aldrig sett J avvika från en film, men till och med han gjorde det.

I need some help over here!


Vilken är snyggast, rosa eller turkos? Jag ska ha någon av dessa den 26, då det är fest! Jag kan inte bestämma mig! Help me..

Slut med det roliga

En liten del av veckan som varit. Imorgon; Ny vecka - Nya mål!

Min dag är förstörd

Åt precis den äckligaste Subway mackan jag någonsin har smakat i hela mitt jävla liv.. Jag skulle för första gången variera lite och ta curry istället för vitlöksdressing. HON DROPPADE BARA LITE CURRY PÅ MACKAN. Typ ingenting alls. Fick hämta förstoringsglaset för att se om det ens var någon dressing på den, jag trodde att hon hade glömt det..



Zumba

Hej sötnosar! Hur mår ni idag? Jag är helt slut efter att ha dansat Zumba. Eftersom jag har så dåligt blodvärde blir jag anfådd efter att ha sprungit från köket till vardagsrummet (det är sant, J jagade mig den biten så det är bevisat!) så efter att ha dansat Zumba så dog jag, typ.


Vet någon om jag är mångmiljonär?

Hallå där ute! Jag är typ skitglad, men jag vet inte om jag borde vara det. Jag behöver er hjälp ännu en gång. Nu handlar det om trav!

Jag fick 5 rätt på v75 idag. När jag klickar på "resultat" på atg.se så står det att fem rätt ger JACKPOT! Vad menast med det? Alltså, är jag typ mångmiljonär? Hjälp någon? :D



I love you


Gamla gubbar och trav

Hej snyggingar! Idag vaknade jag lite väl sent, halv 1 var klockan då jag slog upp ögonen. Fick dåligt samvete.. En annan grej jag har dåligt samvete för är att jag spelar så mycket trav! Seriöst - från att spelat 0 gånger i veckan, till 3+? 

Jag funderar på att ringa spellinjen, hah. Sedan att det står i mitt stjärntecken att man har lätt för att bli alkohol, narkotika eller spelmissbrukare gör inte saken bättre.. 



Så hjälp mig kära läsare! Påminn mig måndag, tisdag, onsdag, torsdag och lördag att inte spela! Gör ni det? Bra!

Kunniga läsare

Eftersom jag har så kunniga läsare så behöver jag ställa en fråga till er, heh. Jag tog ju blodprov två gånger för två veckor sedan, torsdag och fredag. Nu såhär efter åt har jag värsta ont i armen! Alltså inte om jag bara är "vanlig" men när jag sträcker ut armen gör det ont där hon har stuckit. Någon som vet varför?! Kommer jag dö?!



V86

Godmorgon! Spelade trav igår igen. Jag köpte en andel och fick 5 rätt, suck. Man måste ha minst 6 rätt för att det ska ge vinst, aja. Ringde mamma nyss och såhär lät det ungefär;

Jag - Jag provade ett par skor som jag fick hem för ett tag sedan, de är as-snygga så jag funderar på att behålla ett par själv.
Mamma - Men hur många skor har du inte då?
Jag - Ja men jag har inga fina, de här skorna är jag kär i!
Mamma - Du har ju så många skor som du inte använder redan...
Jag - Men om jag slänger ett gammalt par då, så behåller jag de här?
Mamma - Ja men gör så då.

Haha så typiskt mig! Jag måste alltid ha någon annan som tar beslut åt mig, hahah. Visar skorna senare. ;)

Att ta hand om sina kunder

Är ni klara med alla julklappar? Det är jag! Dock tycker jag att det är så kul att slå in och göra paketen fina så jag slår in alla beställningar jag får på hemsidan också, hah. Sött va? Tänk vad glad dom kommer att bli! ;)

Behövdes

Hej babes! Sorry för att jag stängde bloggen utan förvarningar, hah. Men jag tror att jag behövde det. Vad har hänt sen sist? Jag gör typ ingenting eftersom jag inte har ork till det. Jag har fått svar från blodprovet och jag har järn och blodbrist. De ville att jag skulle boka ännu en tid för vidare utredning, typ. Så jag har gjort det och fick tiden 13 januari?! Hur långt är inte det liksom?



Lördag, älskar det!

Hellu! Idag är det lördag vilket innebär - TRAV! Jag spelar ju på trav 2 gånger i veckan typ, v75 och v64! Woop woop. Kan meddela att jag fick min första vinst på v75 i lördags, gött. Idag har jag drömt om trav hela natten, jag skojar inte! 

Jag har drömt rader om vilka hästar som kommer att vinna. Bland annat;

7
1
2
12
Kom ej ihåg
Kom ej ihåg
8

Aja, ska tippa nu, puss! 


Johnny Takter och Björn Goop är mina favoriter. ;)


Blodprov nummer 2

Hej babes! Åkte till Vårdcentralen klockan 8 imorse, trodde att jag skulle dö. Har ju inte klivit upp så tidigt på år och dar. Idag gjorde blodprovet AS ont, jag som inte klarar av nålar osv. :( Aja, nu är det gjort i allafall, väntar svar inom en vecka. 

Nu ska jag fixa mig lite för att dra på Coop och handla med mami och papi. ♥



Blodprov

Kom precis hem från Vårdcentralen. Läkaren tog blodprov och jag hade kasst blodvärde. Så imorgon ska jag dit igen för att ta 5-6 prover, buhu. Annars då? Jag lever och ler, hah. Ska städa nu osv. Pöss!

RSS 2.0