Byter!



Välkommen till min nya blogg - Cviklund.devote.se, här kommer ni att kunna följa mig framöver.
Jag har saknat er grymt mycket kära läsare. ♥


Jag slutar


Först vill jag tacka er alla som följt min blogg. Jag vill tacka för alla fina kommentarer, mail och idolbilder som ni skickat till mig. Ni är bäst. ♥

Jag har bestämt mig för att sluta blogga. Jag har tappat gnistan totalt, jag känner inte att det är kul längre. Så det jag ska syssla med nu är att satsa 110 % på försäljningen. Den 1:a Juli flyttar jag och baby tillsammans och det kommer att bli hur underbart som helst. Till hösten hoppas jag att jag kommer in på civilekonomprogrammet för att i framtiden börja jobba på en bank.

Det kan hända att jag kommer tillbaka en dag, men just nu lägger jag detta åt sidan.
Tack för mig. ♥

Edit: Fyfan vilket dåligt samvete jag får nu när ni skriver så fina kommentarer. :( Men ge mig några dagar att tänka. Jag kommer inte stanna på blogg.se iallafall. Följ mig på bloglovin här för att kolla när jag uppdaterar igen. Tro mig, jag vill få tillbaka glöden igen.


Bad day


Dagen började dåligt och kommer att sluta ännu dåligare.
Nu tar jag en lååååång promenad för att rensa tankarna.
Inga fler uppdateringar idag.


Gossip Girl


Jag hade helt missat att Gossip Girl hade säsongsstart i söndags. Hur kunde jag? Det är min absoluta favoritserie, hmm.. Jaja, nu ska jag kolla på det på Kanal 5 Play, tur att det finns!
Godmorgon förresten! ♥


Dom ska vara tillsammans! Håller ni med?

Gör en portömning hemma! ♥



♥ OBS! Gör inte portömning samma eller dagen innan du t.ex. ska festa. Enstaka blåmärken och/eller rodnad kan uppstå. ♥


  • Det första du ska göra är att rengöra huden ordentligt från smuts och smink. Använd bra produkter och peela gärna så att din hy är riktigt ren och fräsch.
    Jag använder Neutrogenas produkter.
  • Värm upp vatten så det blir kokhett och häll det sedan i en plastskål. Sätt dig bekvämt, med ansiktet över ångan och ha gärna en handduk över dig. Så ska du sitta i ungefär 20-30 minuter. Detta gör man för att öppna porerna så att det sen blir lättare att massera ut pormaskarna.
    OBS! Din hud ska bli riktigt varm, det ska rinna om ansiktet!
  • Här är det viktigt att du är ren om händerna, nu är det dags att tömma porerna! Du ska inte "ta i", utan ångbadet har gjort så att det ska vara lättare att massera ut pormaskarna. Men kläm/massera på sättet som funkar bäst för dig. Töm porerna helt så att du får ut all smuts som samlats, annars är det ingen idé att du gör detta.
  • Efter portömningen måste du låta huden vila. Skölj ansiktet med kallt vatten och använd sedan en mild fuktkräm. (Stryk inte på fuktkrämen utan "klappa" in den, detta ökar cirkulationen och piggar upp). Vänta med sol, krämer och produkter tills nästa dag.
    Gör inte en portömning ofta, högst en gång i månaden.

Om du känner dig osäker tipsar jag dig om att gå till en hudterapeut första gången.
Det behöver inte vara dyrt att få en portömning av en utbildad.

http://fash4girls.com/wp-content/uploads/2010/12/Healthy-Skins02.jpg


I'm working on a dream



Tjeeeena!

Jag kom hem från matten för några timmar sedan. Jag har suttit och jobbat lite här hemma, herregud vad jag längtar tills kläderna kommer, det är det enda jag tänker på! ;)

Anyway, vilket otroligt härligt väder det är ute, kanske man ska ta en promenad? :)


I'm yours


Hej hopp!

Har ni sovit gott? Jag har sovit hur bra som helst, skönt. Jag har precis fixat mig och ska alldeles strax åka in till stan för att plugga lite matte. Hoppas att jag får sällskap av Linn också, det skulle vara trevligt! ;)
Ha en fin dag kära läsare! ♥


Jag är förälskad


Kycklingsallad


Gud vilken underbar dag det har varit idag, jag har hunnit med så mycket! Jag åkte en sväng till stan, gick ut på en promenad idag igen, (damn, vilken träningsvärk jag har i röven sen igår) sen har jag även hunnit med att skicka iväg en ny leverans! Den största jag någonsin gjort med cirka 30 plagg, kul!

Nu ska jag käka kycklingsallad! ♥


Frågor&Svar



Fråga: hur ska vi kunna köpa av ditt företag när vi inte ens får veta vad det heter?

Svar: Jag kommer att berätta allt när företaget är seriöst, troligen EFTER sommaren. :)



Fråga: Vars köper man detta? :)

Svar: Kosttillskottet "Hårkontroll" finns lite överallt, men jag tänker beställa från Elevens hemsida. Klicka här för att komma direkt till produkten. :)





Fråga: jätte fint!
jag köpte ett läppstift som jag trodde skulle se ut typ så, men det gav ingen färg.
Har du något tips på var man kan hitta bra läppstift som ger sån färg som på bilderna ovanför?

Svar: Jag vet att det kan vara jättesvårt att hitta hudfärgade läppstift. Men jag har hittat två snygga läppstift från Viva La Diva som är hudfärgade. Finns att köpa på Åhléns för 60 kronor. Dock tror jag att de är slutsålda i Örnsköldsvik, så jag hoppas att du bor i en annan stad. ;)

http://4.bp.blogspot.com/_bEYUDy84O80/S6JRQkDJShI/AAAAAAAAGNA/kSYW4R0kLs4/s320/logo_banner_black.png

Ge mig en spanjor


Jag måste ha blivit galen. Jag kan inte sluta lyssna på denna låt. Jag lyssnar på den i bilen, när jag sitter vid datorn - överallt. Jag tror jag har fått en flipp i huvudet.

Sen kan jag inte förstå hur folk kan tro att detta är en tjej, (om man kollar kommentarerna på youtube) skojar dom eller?


Come alive again


Godkväll snyggingar!

Sorry för dålig uppdatering. Men minns ni tjejen jag skrev om i onsdags, Linn? Min barndomsvän som jag var mycket med när jag var mindre. Vi gick en promenad tillsammans, en halv mil. Duktiga tjejer! Sedan åkte vi hem till mig och käkade tacos och kollade film. Otroligt trevligt att umgås med henne igen. ♥

Nu är jag jättetrött så jag ska alldeles strax sova. Jag såg att jag hade fått endel frågor som jag ska svara på i ett inlägg imorgon. Så om du undrar något eller vill att jag ska skriva om något speciellt, kommentera detta inlägg. Godnatt! ♥


Haha, det var översvämning! Ni skulle sett hur vi tog oss över, höhö. :D

Work it girl


Todilooo!

Typiskt mig att sitta här och äta Estrellas lökringar och Cheddarpopcorn (måste jag nämna OLW's Chili Cheez Doodles?) innan jag ska ta en långpromenad med en fin vän. Well, that's me. Jag behöver inte svälta mig själv i allafall. ;) Hörrni, nu måste väl ändå våren vara här? Otroligt fint väder ute idag!
Hur är vädret i övriga Sverige?


I'm walking on sunshine, woooah and don't it feel good!

Hårkontroll


Jag tänker prova kosttillskottet "hårkontroll" eftersom det är väldigt många som sagt att den ska göra mirakel för håret. Har du provat det får du gärna skriva vad du tycker om det. :)



"Den hårfina skillnaden! Är ditt hår tunt och risigt? Är färgen utan glans? Hårkontroll är ett kosttillskott komponerat för att ge hår och naglar bästa möjliga näring i form av vitaminer, mineraler, aminosyror och spårämnen. Helt enkelt viktiga byggstenar för hår och naglar. Hårkontroll är effektivt, eftersom näringen kommer inifrån själva hårroten. Det är sedan länge ett av Sveriges mest beprövade näringstillskott för hår och naglar."



Dagens sminkning

 

Hej bloggen!

 

Jag har precis gjort mig fin inför ikväll då jag ska vara med min man. Mysigt. Nu vet jag inte alls vad jag ska göra. Vilket fullspäckat liv jag har. Kanske man ska göra lite middag? Tacos, låter det bra? Perfekt.


Vad tycker ni om sminkningen förresten?

 


Jag trodde aldrig att jag skulle säga det


Jag gillar Rodney! Först tyckte jag att han var hur dryg och hur äcklig som helst, men nu gillar jag faktiskt honom. Knäppt eller hur? Jag tycker att han är jätterolig! Jag trodde aldrig att jag skulle säga det själv, men det är faktiskt sant, konstigt nog. Helt otroligt vad man kan ändra sig. :)

Vad tycker du om Rodney i Big Brother?

http://pics.nattstad.se/pics2/members/blogs_pres/201146292917_679466_608.jpg

Bra start på dagen!



Nutella


Hellu!

Jag tror att jag vet vart jag ska flytta bloggen, men det gör jag efter den 25;e då cashen rullat in. ;) Well, jag åkte och handlade med mamma och pappa. Jag såg världens största Nutella-burk som jag var tvungen att köpa. Min kväll är räddad..


KÖÖÖÖP MIG CISSI!

Sluta blogga på blogg.se?


Herregud, jag är så otroligt less på blogg.se. Det bara krånglar för mig hela tiden. Förut älskade jag blogg.se men nu på slutet gillar jag det mindre och mindre. Någon som känner igen sig?

Myshowroom ville att jag skulle blogga för de. De erbjöd mig en massa bra erbjudanden. Dumt av mig att tacka nej kanske? Nej det tycker jag inte, för jag anser att de bara är pengakåta.

Då har jag uteslutit två bloggplattformar. ;) Har ni tips på en bra bloggplattform? Tipsa gärna!



Promenad i det fina vädret


Godmorgon!

Idag skulle jag egentligen gå på en promenad med en fin vän här i Moliden, men det sprack när vi såg vädret. Regnet öser verkligen ner, så det var tråkigt. Vi får ta den promenaden en annan dag helt enkelt.

Så vad ska man hitta på istället då?


Dagens enkla men snygga sminkning med endast mascara och eyeliner. :)

Inspiration


Good day


Idag hade jag matte som vanligt på onsdagar, jag fick sällskap av en ursöt vän som jag umgicks mycket med förr. Alltid kul att prata minnen! ;) Hon läser matte D, (duktig eller vad?!) efter matten skjutsade jag henne till Friskis&Svettis.

Jag var hur trött som helst så jag åkte hem till baby och sov hos han ett tag, höhö. Nu är jag hemma i allafall och ska precis fixa lite käk, uppdaterar senare! ♥


En gammal bild på jag och min barndomsvän Linn. ♥

Jag dör av garv!


Min sega tisdag


Såhär ser min tisdag ut. Jag var otroligt sugen på godis så jag åkte iväg till Hemmakväll och köpte med mig en påse hem, mmm. Kanske inte så dum tisdag ändå ;)?

Det tråkiga är att det aldrig är något bra på teven, så jag slår nog på en film istället.
Ha en fin kväll, det ska jag ha! ♥


Takers


Det känns som att jag bara tipsar er om filmer hela tiden, men denna var verkligen hur bra som helst!
Vi såg den igår och jag funderar starkt på om jag ska se den igen, höhö. En riktig Cissi-film. ;)



"En ökänd grupp professionella brottslingar har kommit undan med en serie briljant planerade bankrån. Nu ger de sig på en sista stöt - deras livs chans, med 25 miljoner dollar i potten. Det enda hindret är en polis som är fast besluten att göra vad som krävs för att lösa fallet och stoppa dem."

Paket till Cissi


Hej bloggen!

För ett tag sedan ringde ett nummer till mig (som jag inte hade inlagt). Såklart var det posten som frågade om jag var hemma så att jag kunde skriva på att jag fått paketet! Oh, jag är så glad. :D

Nu måste jag ta tag i att städa bilen, den ser förjävlig ut inuti!
Nu slog det mig att jag haft min pärla i ett år, love ya! ♥


Some favorites


Här är några av mina senaste sminkningar som jag gillar extremt mycket. Helt olika ögonfärger blev det också. ;) Skriv gärna vad ni tycker sötnosar. Vilken gillar du mest, 1, 2 eller 3? ♥


Jag har fått en fling - Leopard



wholesale Fashion Leopard Grain High Heels Shoes Blackwholesale Fashion Zip Sides Autumn Wedges Leopard

wholesale Super Sexy Pub Queen Hang Neck Backless Leopard Dresswholesale Sexy Leopard Slim Tube Dress



There's a thousands you's but only one of me


Hej på er mina måndagsgäster!

Nu är jag hemma igen, idag har jag pluggat matte. Duktig tjej! ;) Nu ska jag fortsätta med företaget
(herregud vad tråkig jag är) sedan kommer baby över till mig, cozy. Om ni saknar mina uppdateringar allt för mycket idag så vet ni vad jag gör. Höhö, jag ska försöka publicera lite roliga inlägg åt er, så kika in lite senare! ♥


Puss på er babes!

VISIBLY CLEAR - OIL-FREE FACIAL WASH


Jag tänkte berätta om mitt senaste tillskott från Neutrogena serien. Jag har använt denna ett tag nu och tycker att den funkar superbra. Men det är ju ingen nyhet då jag älskar alla Neutrogenas produkter. ;)


Apoteket - Cirka 60 kronor ♥


  • Tar bort smuts, olja och orenheter som kan täppa till porerna.
  • Innehåller salicylsyra som effektivt bekämpar oren hy och hjälper till att ta bort döda hudceller och förebygga orenheter.
  • Med regelbunden användning blir hyn fräschare och renare.
  • Är mild nog att användas varje dag. Fri från tvål och alkohol.



Busy


Hej alla där ute!

Jag har suttit hela dagen och valt ut grejer som jag ska köpa in till företaget. Det kliar så förbannat i fingrarna efter att få klicka hem, men jag ska vänta tills jag har fått hem min första beställning som kommer på tisdag eller onsdag! Kul va?

Nu ska jag fortsätta, hoppas ni har en underbar söndag!


Jag skulle kunna döda för tacos just nu, geee mig!!

9 år!


Hej hopp!

Idag är det ingen vanlig dag - för det är Spikes födelsedag, HURRA, HURRA, HURRA!. Min sötnos fyller hela nio år. Stort grattis till dig gubben. Jag vill gärna göra en tårta åt dig men då blir inte veterinärerna glada eftersom du måste gå ner i vikt. ;)


Mucka med Cissi, mucka med Spike. Höhö! ;)

Summer eyeshadows


Titta vilka fina ögonskuggor jag hittade när jag kikade runt lite på Elevens hemsida. Detta är en grym ögonskuggspalett med 120 stycken somriga färger. Jag gillar verkligen färgerna och de skulle bli riktigt häftiga till sommaren. Håller ni inte med mig?

Klicka här för att komma direkt till produkten.



Eleven.se, 319 kr ♥


Season of the witch


Igår kollade vi på filmen Season of the witch, och den var grym! Både jag och J tycker att den var jättebra, och vi skulle utan problem kunna se den igen. Någon som sett den? Vad tyckte du om den? ♥

"Lavey, en modig riddare under 1300-talets pestdrabbade Europa har fått i uppdrag att transportera en flicka som anklagats att ha startat pestepidemin till sin rättegång. Lavey tror att hon är oskyldig och tillsammans med en försiktig grupp med anhängare slår de sig fram genom mystiska och förrädiska landskap för att komma till en helig plats där hennes oskuld kan bevisas och Europas förbannelse kan hävas."



Saturday i love you like gold




Imorse såg jag att en idolbild hade trillat ner i mailen. Tack så mycket söta Angelicajakobsen.blogg.se!
Idolbilder skickas till [email protected]!

Tack till er


Jag vill bara säga ett stort TACK till er läsare. Jag vet inte vilka alla ni är som klickar in på min blogg varje dag, men jag vill bara säga att jag uppskattar alla fina kommentarer och mail som jag får från läsare.
Ni har varit duktiga på att påpeka min dåliga uppdatering. ;) Och ja, jag vet att jag har varit kass på att uppdaterat de senaste dagarna, det ska bli en bättring på det också. Puss på er babes! ♥



1 April 2011

Hej bloggen!

Idag är det första april och jag har redan hunnit med några aprilskämt, höhö. Jag och baby har precis gjort lunch - ris och kyckling. Om ett tag ska vi åka till hans mormor och morfar och fika. :)

Just nu håller baby J på att borsta mitt hår, aj. Jag tror att jag kommer ha tre hårstrån kvar efter att detta är över, satan vad ont det gör.


Ops! Råkade få med mig lite saker från Make Up Store igår. :)

RSS 2.0