Kall blond

Såja, då är man blond igen! Saknat mig? ;)


Bra att jag vet vilken sida man ska köra på!


Ps3

Tjääääna!

Idag har jag hunnit med en hel del faktiskt. Imorse åkte jag till gymmet och tränade, sedan hem och tvätta 100kg tvätt, typ. Köpte ett ps3 i fredags och såklart har jag hunnit med att spela lite, haha. Jag har blivit världens speltönt! Aja, nu ska jag laga en massa mat, hörs!


Nattpromenad


We rule the world

Hellu babes!

Äntligen har jag tagit tummen ur och rensat min dator. Så mycket skit man samlar på sig. Aja, idag är det söndag. Tråkiga söndag som vanligt, men man kan ju göra den till något bra - eller hur?

Vad ska ni hitta på idag?


Jag, jag, jag. Bara jag.
 
 

Tidig morgon

Godmorgon! Ligger i sängen och stirrar ut i mörkret haha. Orkar inte gå upp! Jag tänkte pallra mig till gymmet, men st sova känns mer lockande. Jag ska fan ta mig i kragen och ta mig till det där jäkla gymet, vilka tror på mig? Inte jag i allafall, hah.


Vi flyger

Åhhhhh blir galen. Någonting som fattas...


I wanna hurt you just to hear you screaming my name

Trots att jag var dödstrött igår så drog jag ut med tjejerna. Var lite halvseg men sedan då vi gick ut och dansade blev se bättre! Först skulle vi på Harrys där det var typ 10 pers. Istället for vi på Olles där det var studentfest, haha. Vi visade 94or hur man rockar dansgolvet. ;)


Chillar

Hej flickor och pojkar!

Ligger i soffan helt utslagen och kollar lite halvt på tv. Jag är svin trött hela tiden, det tar död på mig! Orkar inte detta.…

Aja, två inköp från igår;


Coca cola är din vän

Godmorgon! Vaknade precis och börjar dagen med en cola, hmm. Måste verkligen dra ner på det, inte bra alls. Annars då? Vad hittar man på idag? Tänkte snart gå ner och träna sedan får jag se vad som händer, kanske hänga med en vän? Det låter bra.


Åh så underbart

Det känns som att det var år och dar sedan jag satt vid min dator. Sitter ju vid en dator hela dagarna, men MIN dator var det ett bra tag sedan jag satt vid. Har precis städat och lagat mat, vilken hemmafru man är. På tal om hemmafru, idag är det "Så blev vi Svenska Hollywoodfruar", kan bli underhållning.

Förövrigt hade jag världens sämsta morgon idag, jag kan inte ens skriva här vad jag fantiserade om, ouff. Jag håller tankarna där de ska vara, i mitt huvud.


Ett nytt beroende igen.


Lördag innebär jobb

Hej babes! Jobbat hela dagen, härligt. After work gick jag och Andrea till La Casa Mia och käkade mat + efterrätt! Det var vi värda, hehe. Ligger nu i sängen och läser skvallertidningar, vad har hänt? Jag läsa? Det är mysigt faktiskt. Vad gör ni ikväll?


Glad tjej!

Väntar på ett spännande mejl om en dröm som jag haft de senaste åren, nyfiken och rastlös tjej just nu.


Fin dag

Godmorgon babes!

Jag vaknade alldeles precis faktiskt, det blev sent inatt då jag satt med några och kollade 8 avsnitt av The Walking Dead. Har ni sett den? Så jäkla bra! Nu har jag sett alla avsnitt som kommit ut och längtar till tusen då det kommer nya avsnitt!


Smashbox o-glow

Ni vet ju att jag gillar Smashbox. Jag ville testa en ny produkt, nämligen denna o-glow. Detta är alltså ett rouge i gel form. Denna produkt ger exakt samma nyans som huden får då du rodnar, häftigt va?

Självklart kan man ha denna på till exempel läpparna också, grymt!


Nyårsafton

Det blev nyktert för mig igår, och jäklar vad bra jag mår idag! Vill inte börja det nya året med att ligga bakis. Hoppade i säng vid klockan 4 inatt och klev upp imorse klockan 8 för jobb. Trodde jag skulle vara dödens, men jag är faktiskt jättepigg. Allting känns bra idag, love life - bra start på det nya året!

Hade ni en bra nyårsafton?


Gott nytt år mina vänner!


RSS 2.0