Angående min webshop

Många av er har mailat och frågat om min webshop så jag tänkte skriva ett inlägg om detta. Nej, jag har inte startat min webshop än. Till veckan kommer jag att få den och kommer ligga i att fixa den som fan, hah. Jag vill ju såklart ha den klart så fort som möjligt. 

Jag kommer att sälja tjejkläder, assss snygga! Jag lovar. ;) Sedan funderar jag även på att börja sälja löshår. Det kom i tankarna för någon dag sedan, dock tar jag det senare isf. Vi får se, men vad tror ni om det? 

Och till frågan som alla ställer; Jag kommer att avslöja hemsidan tids nog. ;)

Bild från i vintras. Är jag dum som längtar till vinter?

Mitt företag går bra!

Hej babes! Vad gör ni? Själv sitter jag här, och har suttit här ett bra tag och spelat detta spel. Man tillagar tacos och säljer till kunder, sjukt kul faktiskt! Tss, jag och tacos alltså - får inte nog! Klicka här för att spela du med. ;)

Ah, jag blir så arg! Har en massa inköp och andra fina saker att visa er. Men jag får vänta tills jag får tillbaka min dator, I guess..

Dark

Kollade igenom lite bilder som jag har lagt upp på bloggen. Denna hittade jag och vad jag vet har jag inte lagt upp den i bloggen utan bara i "mina bilder", hah. Anledningen till att den inte är uppe på bloggen var för att jag skulle ha denna som header, men jag var inte tillräckligt nöjd, så det blev aldrig av.
Hah, lite roligt ändå..


Kanske blir min nästa header - till vintern? ;)

TACO

Hej babes! Jag har fortfarande ingen dator, lite tråkigt. Har ju inga bilder att lägga in, hah. Aja, min kusin, hennes kille, mamma, moster och lilla My kom och hälsade på, mysigt. Knäppte en massa bilder på söta My men jag har ju ingen dator som jag kan lägga in de på, så ni får se de en annan dag helt enkelt.


Nu ska jag och baby göra tacos, underbart gott! Vad gör ni denna söndag? ♥

Devil

Hej sötnosar! Jag tänkte tipsa om en thriller som jag, mamma och pappa hyrde på Hemmakväll igår. Det kan ju vara passande att se denna en lördagskväll som denna, eller hur? Den var riktigt bra faktiskt. Den var verkligen jättespännande!


"Fem till synes vanliga människor fastnar i hissen i en skyskrapa. Var och en bär på en mörk hemlighet från det förflutna. Allt tycks vara som det ska, tills lamporna slocknar – och skrikandet börjar."




Dagens Make

Såhär ser dagens sminkning ut. Vädret är så fult och tråkigt så då kändes det fel att ha en färgglad sminkning. Det fick bli en mörk sminkning, men det är de sminkningarna jag gillar mest. Dock är det riktigt snyggt med VÄLDIGT färgglada sminkningar till en hel-svart outfit, jag älskar det!

Att spara pengar

Brukar ni spara pengar? Eller rinner era pengar som sand genom fingrarna? Jag och baby sparar på småpengar. Vi har tagit en colaflaska som vi lägger alla småpengar i. Vet ni hur fort det går att spara? Man tänker inte på det, men småpengar blir väldigt mycket tillslut. Jag räknade hur mycket vi sparat hittills (i två veckor) och jag kom fram till 397 kr! Det är inte dåligt, så spara på alla småpengar ni har där hemma - det blir mycket tillslut!

STÄD

Hej bloggen! Sorry för sämsta uppdateringen, men jag har ju som sagt ingen dator, hah. Sitter vid baby's dator nu, men han har Google Chrome, jag gillar inte det! Jag vill ha gamla vanliga Internet Explorer eller Mozilla. Aja, idag ska jag bara städa och stryka gardiner, hah. Vi får stor besök imorgon, hoh. ;)
Gammal bild.

New in!


Kolla vilka två små skönheter jag har skaffat mig. Det är såklart plånböcker, eller börsar som man säger här uppe, hah. Är ni också såna som måste köpa saker i flera färger för att ni inte kan bestämma er? Hah, jag kunde inte bestämma mig för vilken av dessa som var snyggast, så det fick bli båda. Vilken gillar ni mest?

Q/A

Fråga: Accepterar du läsare på facebook? 

Svar: Nej, det gör jag inte. Jag gjorde det förut men då var det jättemånga som ville att jag skulle länka deras bloggar så då ville jag inte acceptera fler. Dock accepterar jag läsare som kommer ifrån Örnsköldsvik - samma stad som mig. Kram!


Fråga: kostar det pengar att starta ett företag?? Visst ska du ha en webshop?? Jag har länge velat starta en webshop men jag vet inte hur man gör och kostar det något?? din blogg är bäst. <3

Svar: Japp, det kostar 1000 kr att registrera ett företag. Jag ska ha en webbshop, dock kommer jag inte att skriva vilken det är förrän jag kommit igång helt. Det finns olika sidor tillexempel e-handel.se, jetshop.se där du kan hyra din butik. Det kostar såklart. Jag betalade cirka 4000 kr för ett år. Hoppas du fick svar på dina frågor, kram!
Giltiga sedlar

Fråga: Hur stor var din blogg som störst? kram :)


Svar: Min blogg var som störst när jag hade 5000-6000 besökare om dagen, då hade jag Sveriges 50;e största blogg, hur sjukt är inte det?! Sedan blev jag tillsammans med baby igen och då bloggade jag sämre = tappade läsare. Kram, sötnos!




Fråga: Vilken är det bästa erbjudandet du fått genom bloggen?? kan du ge lite tips på hur man får bra erbjudanden??

Svar: Det bästa erbjudandet jag fått är att åka till Sthlm och fotas av Bingo, dock tackade jag nej. Dumt? Kanske, men jag tror på ödet, och det var inte meningen att jag skulle åka dit. När det gäller erbjudanden har jag faktiskt inget tips eftersom jag får alla erbjudanden av företag, jag tar inte kontakt med företagen själv. Så tyvärr. Men du kan ju maila/ringa företagen och fråga om ett samarbete?

File:Bingo Bussines bok 7925004.jpg

Inspiration utav bara fan!

1.                                                                             2.
3.                                                                              4.
5.                                                                             6.
Snygga va? Jag gillar varenda en! Men om jag skulle välja ut de absolut snyggaste så skulle jag välja nummer 1 och 6. Vilken tycker ni var snyggast? Och vilken av dessa ögonsminkningar vill ni att jag ska göra min egna tolkning på? Kanske en tutorial? Vem vet. Kommentera vilken ni tycker isåfall! Jag kanske överraskar er med en tutorial på den som får flest röster, men då måste ni rööösta!

Så typiskt.

Igår och idag har jag varit så himla ledsen. Anledningen till det är att min dator har craschat totalt. Jag har använt babys dator idag och igår. Varför ska det hända just nu? Varför inte för en vecka sedan? Precis nu när jag startat företag och behöver dator mer än allt ska detta hända. Aja, ska åka med mamma och pappa till Microshop och hitta en lösning på skiten. Jag har seriöst gråtit ett dygn, hah. Igår åkte jag till Hemmakväll och köpte godis som jag tröståt, a lot!

Just nu:

Just nu sitter jag på ett företagsmöte med Monica i Arken här i Örnsköldsvik. Hoppas att det går bra, hah. Men det tror jag, det kan ju inte direkt gå dåligt. Jag älskar det jag gör så det kan inte bli fel. Min leverantör av hemsidan har beställt hemsidan åt mig också, så den är nog klar på fredag, wie!

Hett tips!

Tänkte tipsa mina fina läsare om detta set som finns att köpa på Lyko.se. Loreal Absolut Repair Cellular Shampoo (500 ml) och Absolut repair intensiv kur (500 ml) för endast 359 kr! Jag har testat detta förr och tycker att de är riktigt bra, så därför ska jag beställa det igen! ;)

Dagens Makeup


Såhär ser dagens sminkning ut. Inget märkvärdigt alls, men jag tycker inte man ska ha mycket smink på sommaren. En enkel sminkning på sommaren är helt klart bäst, eller vad tycker ni?

Nu ska jag tvinga med mig baby till arken där jag ska ha ett möte imorgon klockan nio - jag vet inte vart jag ska någonstans så jag måste kolla innan, hah!

Ah, Holy Jesus.


Hej babes! Jag hann inte blogga innan jag drog iväg imorse. Jag har varit vaken sedan klockan tio (!) imorse, rekord, hah. Vad har jag gjort då? Jo, jag har varit på möte osv. jag känner mig jättestressad, hatar det! Försöker att få tag i en tjej som heter Monica, men hon svarar inte, sedan kom jag även på att jag har tvättid klockan två, suck! Aja, ni ser hur less jag är på ena bilden, höh.

!!!!!!!!


Man lär sig

Nu när jag ska bli egen företagare så ser man en hel del saker. Jag vet vart de flesta köper in sina kläder. Jag trodde aldrig att jag skulle kunna få reda på sådant. Men jag vet vart Nelly, Novaqueen, Melba mm. köper in sina kläder/skor. Lite coolt tycker jag, hah.

Nu ska jag iväg till mamma och pappa och göra lite saker, tell you later! ♥

(Ps. Bloglovin fungerar nu igen för er som följer mig där!)

bloglovin
bloglovin 

Jag flyger högt över molnen


Har suttit och gjort ett collage med en massa snygga skor, jag är helt kär! Vilken är din favorit? Jag gillar mest skorna lägst upp till vänter eftersom jag gillar "maffiga" skor, hah. Jag måste även skaffa mig ett par stilrena, svarta pumps. Jag tänkte efter när jag gjorde detta collage, alla mina svarta pumps har någon liten detalj. Så nästa skoköp blir ett par vanliga, svarta pumps. ♥

Godmorgon


The Blair Witch Project



Filmen handlar om tre ungdomar som ska göra en dokumentär om "Blair-häxan". Dom har med sig kamerautrusting och bandspelare och ger sig ut på en campingtur i Black Hills Forest, där dom senare försvinner.
Ett år senare hittas deras kamerautrustning...



Jag och baby såg denna film för några dagar sedan, och den var verkligen superbra! Grymt äcklig och spännande film, en av de bästa jag sett på länge. Nu såg jag att det tydligen finns en 2;a också. Måste kolla vidare på det! Men jag ville bara tipsa mina läsare om denna film ( om ni gillar skräck dvs).

Disney Makeup




Sminkningen var faktiskt inte lika snygg på bild som den är i verkligheten. Om jag skulle göra om denna sminkning igen skulle jag ta bort den orangea skuggan och istället använda en rosa ögonskugga. Det skulle bli mycket snyggare! Men nu ville jag ha en liten ovanlig sminkning, så den var fin ändå - På sitt sätt.

Klirr i kassan!

På något himla konstigt sätt har jag lyckas fått pengar överförda från någon vänlig människa. Hah, nej men seriöst jag kan inte förstå vem det är! Det är dessutom på mitt e-sparkonto, vem överför dit liksom? Väldigt skumt. Aja, nog om det.

Jag tänkte sätta mig ner och låta penseln röra sig över mina ögonlock, hah. Nej nu ska jag sluta tönta mig. Jag ska sätta mig ner och göra en sminkning, jag fick en massa inspiration från.. *trumvirvel* DISNEY! Kika in här lite senare babes.


Fullt upp


Hej sötnosar! Jag sov till två och vaknade av att mamma och pappa kom och hälsade på, hah. Jag som är så sur på "morgonen", det blev ett maxmål till frukost/lunch/middag, mums. As länge sedan jag åt på MAX så det var supergott. Nu har jag och baby fullt upp här hemma med en massa saker, så - later!

Övikare - kolla hit!


Jag älskar att läsa bloggar som kommer ifrån samma stad som mig. Trots att den enda öviks-bloggen jag läser just nu är Kakans, hah. Men det är inte så lätt att hitta bra öviksbloggar. Så tipsa mig om bloggare som kommer ifrån Örnsköldsvik! Det blir mycket personligare och roligare att läsa när man vet vilken ställen/saker personen skriver om. Tycker inte ni också det? Tipsa mig så är ni jättegulliga!

Klädkod


Sådär ja! Nu har vi varit och handlat lite frukt och sådant som behövs för en fräsch hud, hah. Såhär ser jag ut idag när jag knallar runt. Jag kommer bo i mina nya svarta jeansleggings, älskar dom! Nu ska vi fixa lite käk så vi bli mätta i magen, dock sover baby på soffan bredvid mig. Så jag kanske överraskar honom med en god middag? Vem vet..

Btw, vinnaren av ringen som jag hade på min förra blogg (devote) är utsedd! Denna gång blev det Emma som vann den fina, lila ringen. Ett stort grattis till dig (kolla din mail) och tack till alla fina som deltog. ♥

Opps..



Det blev visst mycket shopping idag. Jag shoppade lite mer än vad jag trodde att jag skulle göra, hah. Men allting var så snyggt så jag kunde inte hålla mig! Aja, huvudsaken man har råd, då är det inga problem, eller hur? Många undrar säkert hur jag har råd med hyra, internet, el, mat osv. och ändå shoppa som jag gör, men det får vi ta en annan gång, hah.

Nu ska jag och baby göra någon lunch, jag dör snart av hunger.
Sedan ska jag dra med mig han ut och kolla runt lite, mys.

Internetshopping


Hej babes! Har varit vaken i en timme snart men jag har fullt upp med att internetshoppa, hah. Bland annat skorna här ovan + ett par svarta, tycker att dom var riktigt snygga! Sedan ska jag beställa en kappa till hösten (deprimerande), men det behövs. Nu ska jag fortsätta, puss påer!


Flowers


Jag har skaffat mig en blommig tunika, topp, whatever. Dock vet jag inte om jag tycker om den eller hatar den. Hah, jag tycker den är.. typ snyggful. Aja, den får hänga kvar här, den kan ju alltid komma till användning någon dag säkert, hih.

Idag är det tydligen tivoli i stan, jag hatar karuseller. Det är det absolut värsta jag vet, men det kan ju vara kul att bara kolla läget så jag och baby åker nog ner dit efter tio typ. Perfekt.

R.I.P


Ingen har väl missat det som hänt i Norge? Riktigt, riktigt hemskt. Vart är världen påväg egentligen?
Hörde även att Amy Winehouse har avlidit. Vila i frid alla! ♥

Gårdagen!


Hej babes! Igår åkte jag till mamma och pappa och var där hela kvällen. Bilderna ovan beskriver min kväll bra, hah. Jag satt även med bokföring ett tag, och gissa vad?! Jag fattar allting, så det är superbra. Nu har jag skrivit till Kristofer på AF och frågat om jag kan få ett möte ang. starta företag.

Nu ska jag fortsätta att städa här hemma, later!

Ni bestämmer


Tänkte höra med er läsare vad ni vill att jag ska blogga om, så nu får ni chansen att hjälpa bloggen att bli bättre. Helt enkelt, vad vill ni se mer av i bloggen, men även mindre av? Kom med förslag och idéer vad ni vill läsa om, alla tips uppskattas! Och var inte tråkiga och skriv "den är bra som den är", allting kan bli bättre. ;)
Don't be a pussy, kommentera eller maila!

RIVSTART


Jag är så glad, titta vad som kommit! Nu jäklar ska jag läsa ut denna bok fort som fan, "bara" 316 sidor. Jag som läst ut typ två böcker i hela mitt liv, hur ska detta gå? Haha, nej men jag ska ta mig igenom hela boken, från start till slut. Sedan ska jag starta upp skiten! SATAN, vad kul detta kommer att bli!

Game Of Thrones


Game Of Thrones - Jag har bara sett två avsnitt av den här serien, men den är faktiskt rätt bra hittills, spännande slut varje gång så att man måste se nästa avsnitt!

PIZZA


Idag bestämde baby att vi skulle äta pizza, igen. Hah, så vi gick på Castello som alltid. Nu håller vi på att kolla på en ny serie som faktiskt är rätt bra hittills. Sedan ska jag sova så att jag kommer upp i tid imorgon. Få se om jag ens kan sova då jag klev upp tre idag, hmm. Godnatt! ♥

Dagens Makeup


Hej igen! Jag och Baby var nyss på stan och köpte en router, kablar och massa skit. Såhär ser dagens sminkning ut, älskar det. Grå och rosa är så fint tillsammans, jag älskar verkligen den kombinationen! Aja, nu ska jag städa.
Ps. Kommentera gärna vad ni tycker om sminkningen!

Twinkle twinkle little star


Grattis på 20-års dagen världens bästa Kaka. Hoppas du får en underbar dag, hih. Du är den bästa, love you! ♥
Gå in på hennes blogg här och gratta henne! ;)

Bora Bora


Jag dör. Jag har hittat ett ställe jag vill åka till, hah. Bora Bora. Just nu googlar jag på en massa bilder, jag vill typ gråta. Sååå jäkla fint, jag vill åka nu på en gång! Kostar ju typ bara 40 laxar för en person..


Solbrun


Har någon av mina söta läsare provat dessa? Jag har två paket hemma och funderar på att börja använda de.


  • Solbrun Tan Optimizer innehåller naturligt betakaroten som bidrar till att din hud blir fräsch och gyllenbrun.
  • Skyddar din hud inifrån när du solar och minskar risken för rodnad.

  • I love you always forever


    Kan ni hinna undan mina hundar?


    Åkte till mami och papi en sväng, mys. Känns som att jag suttit och kollat när hundarna badar i poolen i flera timmar, hah. Jag älskar att kolla vad hundarna gör, hur dom tänker, så smarta djur. Helt otroligt! Ne, nu ska jag hjälpa mamma med maten, later!

    Hiss/Diss?

    Hej babes! Gud vad konstigt det kändes att logga in på blogg.se idag, hah. Är ju som sagt van med Devote, hih. Hiss eller Diss att jag bloggar på blogg.se igen?






    Hur ser DU mig?

    Är ni också en som tänker mycket på kvällar/nätter? Jag är det, verkligen. Mina tankar går i högvarv. Jag funderar över en sak som kom på tal idag (igen). Att en tjej hade sagt till en annan förut "Cissi får allt hon pekar på, och om hon inte får det skriker hon tills hon får det". Anledningen till att hon sa detta var för att jag hällde ut ett mjölkpaket som var gammalt, hah. Aja, det var inte det jag ville komma fram till.

    Jag vet att många som inte känner mig tror att jag är en bortskämd snorunge, bitch osv. Jag är inte bortskämd, jag uppskattar varenda liten sak mina föräldrar gör för mig. Varför tror man så om någon man inte känner? Jag har otroligt snälla föräldrar som tydligen gillar att ge mig saker, men det är inte saker jag bett om. Det är inte så att jag går till min pappa och säger "Du, pappa, kan jag få en Audi av dig?".

    Nu tar vi exemplet med bilen. Min syster fick en bil när hon tog körkortet och det var inte hon som bad om det, utan det var pappa själv som lovade oss en varsin bil. Vore det inte fel om hon fick en bil och inte jag? Det som gör mig förbannad är folk som snackar om saker som de inte vet någonting om. Är JAG en bortskämd snorunge som får allt jag pekar på när det är mina föräldrar som ger mig saker?! Det är väl klart att jag tackar och tar emot. Vem hade tackat nej till t.ex. en bil? Inte jag i allafall..

    Vi kör en fråga - hur ser DU på mig?

    Q/A

    lalalla om Tutorial - Mörkbrun sminkning:
    Ojojoj älskar dina sminkningar, en massa inspirerade och perfekt nu när man börjar ettan på gymnasiet:D Har du lust att visa hur man gör eyelinern fin och en sån vinge ut ifrån ögat? :)


    Tack sötnos, det värmer verkligen! Jag har gjort ett sånt inlägg, och det hittar du HÄR. Kram!


    Underbara tisdag


    Glass på UH med underbara Linn.


    Dagens outfit. Köpte nya, älskade svarta jeansleggings idag - får inte nog!



    Hoh! Nu är jag tillbaka på blogg.se och det känns faktiskt bra. Hmm, än hur många gånger jag ändrar bloggportal kommer jag alltid tillbaka till blogg.se. Hoppas inte att det krånglar som det gjorde då jag bloggade här. Aja, ska fixa med designen, maila företag som måste hjälpa mig osv.

    RSS 2.0