Sömnproblem


Godmorgon! Har faktiskt varit vaken ett tag redan. Konstigt med tanke på att jag inte somnade förrän 3 inatt, hade jättesvårt för att sova. Eftersom jag har järnbrist så har jag sjukt ont i huvudet varje dag, så det är väl en av orsakerna till att jag inte kunde sova.

Aja, har fått ett recept utskrivit med starkare tabletter så nu jäklar hoppas jag på det bästa!


Natti

Hej babyyys!

Tänkte bara slänga in ett inlägg här så att ni vet att jag lever. Eller ah, lever och lever. Är mest som en zombie hela dagarna. Åkte ju till vårdcentralen förra tisdagen och tog nya prover, och det har såklart inte blivit bättre.

Btw, börjar tro att de på vårdcentralen är utbildade eller inte, hah. Över en vecka sedan jag var där och jag har FORTFARANDE ont i armen, de stack nålen fel tydligen. Är det meningen att man knappt kan använda armen för att det gör så ont nu en vecka efter? Eller ska jag stämma skiten ur dom ;) ?

Men är iallafall glad för att jag KAN, jag säger KAN, ha ett sjukt bra samarbete med en annaaaan! ;) Nu ska jag sluta babbla, natti. ♥



Gullunge


Shop Shop


Jag har ju redan den gula av dessa spetstoppar, och den vita av magtröjan (?), och jag älskar dom! Så jag var tvungen att springa in på Gina och köpa en svart och vit spetströja och en rosa magtröja, love it! Vill ha sommar nu.....

Militärjacka

Dog lite när jag såg Kenza's militärjacka från Urban Outfitters så jag var tvuuuungen att beställa en från deras hemsida. Jag tog, som henne en i storlek M/L för att få den lite större. Åh, vad jag längtar tills den kommer!



Urban Outfitters, lite mer än 600 kr med frakt.

Hundhjälpen

Jag har bloggat om Hundhjälpen förr men jag känner att det inte kan bli för mycket så jag gör det igen.

Hundhjälpen är en förening som hjälper hundar i Rumänien som far illa. Tack vare Hundhjälpen får ett stort antal f.d. rumänska gatuhundar egna, permanenta hem i Sverige.

Jag tycker att detta är så himla fint! Jag brukar kolla på deras hemsida ganska ofta och tycker att dessa människor är så fruktansvärt betydelsefulla.

Man kan skänka en gåva till deras plusgiro 355425-0 100 kr räcker till mat för en hund i en månad!

Man kan också donera pengar till flygbiljetter till Sverige till en (eller flera) hund/ar. Jag donerade precis en summa pengar för att lilla Ruby ska få komma till Sverige.


Ruby, som snart får komma till Sverige - Välkommen!


FAN VAD ARG JAG ÄR!

*SKRIKER ALLA JÄVLA ÄCKLIGA BALL ORD JAG KAN*

Tattoo



Nu är min tattoo läkt och fin som jag gjorde för cirka två veckor sedan, älskar den! ;)
Ni ska få en bättre bild sen och där jag skriver vart jag gjorde den osv. :)


"Everything happens for a reason"

Finaste


Hej hopp! Var ju hos veterinären igår, gick väl bra. Hihi, hon hittade inte direkt någon anledning till varför han var svullen, men ah. Jag sa att han kanske har fått mer fett på benen, hah. Han är ju inte direkt känd för att vara smal. Men ah, han vägde för 1 månad sedan 59,7 kg och nu väger han 57,8 kg så lite har jag lyckats banta ner honom. Bara 17,8 kg kvar....


En fin bild som jag tog alldeles nyss på baby..

Sunshine



Buhu, jag är så ledsen. De senaste dagarna har mitt hjärta haltat och haft svårt att ställa sig upp. Sen såg jag att ena foten är SVULLEN! Jag blev så ledsen. :( Mamma ringde veterinären så vi har en tid idag klockan 14.00, hoppas att det går bra.................

Sommarlåt

Denna är min favoritlåt just nu sedan en vecka tillbaka. Åh, vad jag älskar den här låten! Denna kommer verkligen att spelas mycket i sommar, läääängtar! Fan ta er om ni inte lyssnar på den, ni kommer att ångra er! ;)



Min sminkning i fredags

Såhär såg min ögonsminkning ut i fredags då jag festade loss på Harrys, hah. Svart och guldsminkning, so hot! ;) Alla ögonskuggor är från 120 paletten. Finns hos eleven.se, tradera.se osv osv.



Just some boring shit


Jag tror att jag är lite av en samlare, hah. När jag har använt upp en bläckpatron köper jag typ 10 stycken nya, hah. Jag kan ju nästan starta en bläckpatronsbutik!







Annars då? Jag måste fixa 500 visitkort till ett bloggevent, någon som vet vart man kan fixa det i Örnsköldsvik? Jag vill inte göra det på Internet för att jag vill verkligen visa hur jag vill att mina visitkort ska se ut. Såååå.. Någon som vet?

AJAJAJ


Men tjenare!! Hur mår ni? Jag var tvungen att fasta några timmar så nu håller jag på att frossa i mig mat, hah. Nej men, läkaren sa att jag inte fick äta under XX antal timmar eftersom vi skulle ta en massa prover imorse klockan 8.15.

Aja, det gick kasst! Jag har ju som ni flesta vet fobi för nålar. Och med min vanliga tur så var läkaren tvungen att sticka om i BÅDA armarna. Jag höll faktiskt på att börja gråta. :(



Bilder från i fredags!


Black Beauty



Hej babes! Ikväll glider jag runt i min snygga, nya klänning. Älskar den verkligen, spets på magen, så snyggt! ;) Ska bege mig till Linn nu sedan åker vi till stan för förfest, sedan får vi se vart vi hamnar. Harrys kryllade ju av 94 och 93or förra helgen såååå, vi får se om det blir Olles kanske? :) Imorgon ska jag visa er kvällens sminkning osv, assss snyggt!

Ps. där ser ni lite av tatueringen jag gjorde i onsdags ;)

Ha en fin kväll, puss! ♥

Halllllo

Hej babes! Jag vet att min uppdatering suger balle, men jag hatar verkligen min dator. DEN om någon suger balle. Nej men seriöst, jag tror att min dator börjar lägga av snart, den går HUR segt som helst. Jag som trodde att det skulle bli bättre när jag la in allting på en extern hårdisk, men den blev fan värre. 

Mhmm, nu vet ni det iallafall, ska försöka att bli bättre på att blogga. Pusssss.



Bildbomb från senaste dagarna!


Hej hopp!

Denna vecka har jag verkligen haft fullt upp. I tisdags gick jag på stan med Andy och Tess, vi käkade tacotallrik på UH och shoppade, mysigt! Jag varnar er att detta inlägg kommer att bestå av mycket mat, hah!

Tacotallrik på UH, mums!

Onsdag-Torsdag var jag i Sundsvall. Kan beskriva det som smärtsam, men mysig. Hah, vad tror ni att jag gjorde där egentligen? ;) Påväg hem gick vi lös totalt på IKEA, vill inte veta hur många tusenlappar jag spenderat på dessa två dagar..


Vilse på Sundsvalls gator, hah.



2012-04-04

Hej alla!

Nu är jag äntligen på hotellet i Sundsvall! 1,5 timme kvar.....

Behöver någons hjälp!

Okej, nu hoppas jag verkligen att jag har någon läsare som kan tipsa mig! Jag ska till Sundsvall på onsdag till torsdag och har då tänkt att göra en tatuering när jag ändå är där. Så min fråga är om någon fin själ där ute vet en bra tatueringsstudio i Sundsvall som helst har drop in?

Tacksam för svar / Desperat tjej_91 ;)

I fly like paper, get high like planes.


Hoho

Tumblr_m1cklqpyr01rne0gfo1_500_large

RSS 2.0