The wild one


Godnatt ♥

America Horror Story

Minns ni förut när jag tipsade om denna serie, America Horror Story? Den är så sjukt jäkla bra, längtar tills säsong 2 kommer ut! 

Det jag ville tipsa er om nu, är att denna serie börjar sändas på tv11, på söndag klockan 22.25 alltså efter Big Brother. Missa för fan inte! Detta är en av de bästa serierna jag sett, bäst efter Gossip Girl. ;)




"Serien handlar om familjen Harmon - Ben, Vivien och deras dotter Violet - som flyttar från Boston till Los Angeles efter att Vivien haft ett missfall och Ben haft en affär. De flyttar in i en restaurerad herrgård, ovetande om att den är hemsökt."

Ovanlig shopping

Det känns som att det enda jag gör just nu är att shoppa. Ska göra ett inlägg sedan med mina nyaste inköp. ;) Men idag blev det lite ovanlig shopping, woop;



Jag ska ta tag i träningen på riktigt! Vem vet, detta kanske blir en träningsblogg? ;)

My new lips


Feel free dude



Hej hopp! Jag ska försöka ta tag i bloggandet igen. Tänkte lägga ner bloggen för jag hade verkligen ingen lust att skriva här, men ah, ska göra ett nytt försök. Aja, nu ska jag alldeles strax iväg till stan och göra lite ärenden, hörs när jag är hemma igen. Ha en fin dag mina vänner! ♥

Shop shop



Köpte detta på Gina Tricot här i Örnsköldsvik för några dagar sedan. Älskar det verkligen, såå snyggt! Jag vet inte vad det är, men nu har jag fått en fling på gult. ;) Jag tycker det är så snyggt på sommaren! Detta kommer jag att ha till ett par ljusa jeansshorts, hot. ;)

4 bästa anledningarna till att vara egenföretagare

  • Att kunna säga, när en kompis frågar när vi ska ta en fika på stan "Bestäm du, jag kan när som helst."
  • Att vakna på morgonen, titta på klockan och snooza någon timme till.
  • Att jag kan gå till gymmet och träna mitt på dagen. Sen att jag aldrig gör det är en annan femma. ;)
  • Att jag kan köpa en dator, kamera etc och dra av hela rasket på företaget.



    Vill ni att jag ska göra en "sämsta anledningarna" också? 



Dream on


Hej babes!

Nu har jag inte bloggat på fem dagar och känner att det börjar klia i fingrarna. Jag har haft fullt upp de senaste dagarna, så jag har liksom inte haft tid att uppdatera er. ;) 

Åkte nyss till Kvantum och hämtade ut min externa hårddisk, så nu jäklar ska jag samla allting på ett ställe. Mitt skrivbort var FULLT. Men nu börjar det se bättre ut i allafall. Aja, ska forsätta nu, hugs. ♥



Moroccanoil

Nu slänger jag min Orofluido oil i väggen! När jag klippte mig sist använde hon denna Moroccanoil i mitt hår, och jag älskar den! Tydligen ska den ha tagit hela USA med storm också. Aja, den är superbra och jag var tvungen att köpa den idag när jag var på stan. 339 kr och jag köpte min på Attityd. :)


Bingo och Lotto

Hej bloggen!
Gårkvällen var riktigt trevligt måste jag säga. :) Idag sov jag lite längre än jag brukar, skönt! Dock har jag en massa jobb att ta itu med idag eftersom jag tog ledigt igår, hääärligt!

Aja, nyss spelade jag Bingo på Svenskaspel.se och vann *håll i er* 130 kr! Woooho, så nu ska jag spela en massa bingo, haha. Spelade på lotto tidigare också, hoppas jag vinner!
Kolla detta; en i Örnsköldsvik har vunnit 2,3 miljoner utan att veta om det! Jobbigt läge.... Måste kolla om jag har någon lottorad som jag inte löst in än. Haha, tänk om det är jag då? ;)

Den som inför förra lördagen hade lämnat in en lottokupong med de här numren ikryssade har drygt 2,3 miljoner kronor att hämta ut.

Den som inför förra lördagen hade lämnat in en lottokupong med de här numren ikryssade har drygt 2,3 miljoner kronor att hämta ut.


Fezt

Ikväll blir det fezt, cool_tjej_91. Därför blir det dålig uppdatering! Puwssar och kjamizzar!!!!!!!!!

Matkoma



Jag och syrran gick lös på affären och köpte en massa engångsgrillar. Så idag har vi haft ett jäkla grillparty för oss själva, mmhm. Det blev ju matkoma kan jag loooova, men vad gör det om 100 år? Woop woop!

Now when you're young, free like a bird i'd like to sing welcome to this world.


21 år idag!


Dole ananas

Hej blokken, hah!

Hoppas att allting är bra med er, här är det sådär. Jag vet inte, har känt mig lite deppig de senaste dagarna, men det går väl över det också!

Minns ni när jag käkade minst en burk ananas om dagen? Då hade jag verkligen ett lyster i min hy. Så nu har jag burkat upp med en massa ananas burkar! Ska kolla om det var det som fick huden att stråla. ;)


JAAAAAAAAAAAAAAA!

24-åriga Rodney Da Silva. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

But I know I want you to stay


Nya, fina


Dagens Makeup


Klippte mig igår

Igår blev jag klippt av en tjej som heter Ida som jobbar på Rinse (gågatan) hon är så duktig! Dom två senaste gångerna är det hon som har klippt mig. Jag är verkligen supernöjd när jag går därifrån. Så ett litet tips till alla Öviksbor. ;)

Hälsofil

Igår hade jag så jävla ont i huvudet, ni förstår inte! Jag satt och grät, så ont gjorde det. Idag känns det lite bättre, men det är fortfarande tungt på något sätt. Aja, det ska inte få dra ner mitt fredagshumör, älskar fredagar!

Tänkte bara tipsa om Verum's hälsofil som jag äter varje morgon. Jag har bara provat Hallon, Passion och vanilj, den är så underbart god, testa!



Så jävla snygg



Gossip Girl's fanpage på facebook la upp denna bild (as snygg) kolla hur många som gillar/delat/kommenterat efter en minut! Haha, så sjukt! ♥

99 Problems

Hej hopp!
Jisses vilka besökare jag hade på bloggen igår, vart kom ni ifrån egentligen? Jag har märkt att besökarna stiger på onsdagar, fredagar och lördagar, hah. Kan det bero på att det är sminkningar ni letar? ;)

Min fina vän Andrea såg att om man googlar på "smink tutorial" så kommer min blogg upp först, lite kul (hur många testade att googla det nu? Haha!). ;) Då kanske jag måste börja med fler steg för steg sminkningar, har varit lite lat med det. 


My man


Stay



Här är då Norges bidrag i Eurovision Song Contest. Jag älskar den! Har redan lyssnat på den fem gånger, hah. Musiken är så jävla skön, denna kommer att spelas på dansgolven, mmhm. ;) Det kommer säkert att gå bra för Norge iår.

Vem tror ni kommer att reprensentera Sverige?

Finns ingen bättre..

..serie! I allafall, nu har kanal5 satt ett datum när Gossip Girl drar igång igen. Den 1 April klockan 18.00, jag kommer att sitta fastklistrad framför teven. Dock har jag ju sett kanske de fem första avsnitten som inte har visats här i Sverige, men jag får inte nog - jag kan kolla om och om igen! ;)

En fråga bara, har "Jenny" lagt av med serien? Någon som vet?

Missbruk

Herregud vad löjlig jag kommer att vara nu, men jag måste. Ni som följt min blogg kan ha lagt märke till mina missbruk. Ibland har jag en period med ananas, kycklingrullar, kinapuffar, toffifee, dumle-snacks, sheriffstjärnor, honungsmelon, mars, gröt och Japp bara för att nämna några. Jag är så konstig. Det ligger i mitt stjärntecken att jag har lätt för missbruk av olika slag, haha. 

Aja, det jag skulle komma fram till från första början - Välkomna mitt nya missbruk:



Jag har hittat världens snyggaste skor


Fina människor

Jag blir så rörd när jag kollar på denna hemsida. Att det finns så många fina människor som hjälper utsatta hundar, så fint! ♥

Nu har jag suttit här och kollar på bilder på hundar som kommit från Rumänien till Sverige. Och man ser på bilderna att den mår tusen gånger bättre på bilderna som är från Sverige, det är så jäkla fint att se! Kolla här till exempel:


Här är han i Rumänien...


... och Sverige! Haha, sååå söt!


Rumänien...


Sverige!



Rumänien..


.. Sverige!


Visst är det underbart att se? Jag älskar det! Tycker att dessa människor gör så otroligt fint och bra jobb. Respekt till dom! ♥


Ny vecka

Godmorgon!
Här har jag suttit nu ett tag och letat runt efter lite saker. För vet ni vad? Jag funderar på att starta ett till företag! Men, det tråkiga är att jag har kört fast riktigt mycket. Men någongång hittar jag nog det jag söker. ;)

Nu blir det frukost sedan en promenad! ♥

Sevärd

Idag var jag som sagt på 3D bio och såg denna film. Jag tycker att den var hur bra som helst. Älskar verkligen såna här filmer, äventyr - love it. Så jag säger helt klart att den är sevärd! Åh, nu vill jag bara ut i världen och upptäcka en massa saker! Någon som är på?

FrilanZaren

Såg precis på Youtube att FrilanZaren är inspelad här i Örnsköldsvik. Hah, verkar faktiskt sjukt rolig. Kolla på dessa klipp;





JOURNEY TO THE MYSTERIOUS ISLAND

Nu ska jag alldeles strax ut för att ta en promenad, mys. Jag har faktiskt blivit riktigt duktig på det där med promenader, hah. Förra veckan gick jag 4 promenader (den kortaste ca 30 min) både tisdag och onsdag, plus poäng till mig. 

Aja, slut babblat. Lite senare blir det 3D bio här i Örnsköldsvik. Första gången jag ser 3D på bio, så det blir kul. Denna ska vi se;



Detta gör mig förbannad



Alltså guuud, jag blir så jävla arg när jag ser sånt här. Så jävla fega människor som gömmer sig i grupp, detta är ren jävla mobbning, och så fega människor som inte kan erkänna vem det är. De säger till Hanna W i sovrummet att det bara är ett skämt och lalala. Sedan när Hanna W ger dom samma medicin tillbaka så lackar dom ur, jävla dubbelmoral. Äckliga människor.

Just nu - årets första grillning


Hot Tottie



Slänger in en låt som jag tycker är riktigt skön. Jag lyssnar alltid på den när jag är ute och tar en promenad. Först gillade jag den inte, men den blir bättre desto mer man lyssnar på den - ge den en chans!

Långa stövlar

Jag älskar långa stövlar! Tycker att det är hur snyggt som helst och passar verkligen till allt. I allafall, nu har jag beställt ett par beiga. Har likadana fast i svart, hur sköna som helst så jag var bara tvungen att köpa ett par till. ;)



Dagens



Clear eyeprimer - Make Up Store
Ögonskuggor - 120 paletten
Cake eyeliner - Make Up Store
Lash Architect 4d mascara - L'oréal

Cissi in action


Old me

Godmorgon!

Här är man vaken tidigt, inte så vanligt. Idag vaknade jag faktiskt klockan åtta - av mig själv! Det var ungefär två år sedan det hände sist, helt sjukt. Så jag hoppade upp från sängen och kollade mig i spegeln, och vet ni vad? Jag såg nästan inga blåa ringar alls under ögonen, betyder det att min blod och järnbrist är borta? Hoppas på det i allafall, har inte känt mig såhär pigg på hur länge som helst!

Därför slänger jag upp några bilder på "old me" när jag mådde bra dvs. ;



Älskar min hårfärg här, ge mig!

Bastu

Hej hopp!
As kass uppdatering från min sida, hah. Igår promenerade jag typ hela dagen, sedan på kvällen bastade jag med en fin vän. Idag blir det nog en repris av gårdagen skulle jag tro. Därför kass uppdatering. Men jag har en massa sminkningar som ligger och väntar på att få publiceras. ;)


RSS 2.0