Mamis födelsedag

Idag är det mammas födelsedag, hihi.. Gissa vad jag köpt till henne? ;)


Go bananas!

Håller helt ärligt på att bli galen. Allting, exakt allting går emot mig just nu.......


Softar

Softar med Jennie på lunchrasten :)


Skit dag!

Berättar mer sen...


Rehab

Åker på rehab några dagar, heh.


Utsikt

Fin utsikt från jobbet!


Dålig dag

Vaknade på kanske världens sämsta sida, heh.
 
 

Hemma igen!

Tjeeeena!

Nu är jag hemma igen, det gick helt okej på jobbet. Jag åkte direkt till Hemmakväll med syrran då jag slutade. Måste ju ha lite lördagsmyssss. Men innan jag ska trycka i mig godis blir det burk nummer två av ananas! Visst är ni med mig? (Se inlägget längre ner).


Cissi nu, hah!

Thaibox

Käkar thaibox med Jennie på jobbet! Fan vad längesen jag åt det, hur gott som helst!


Uppe tidigt!

Godmorgon!

Hoppas att allting är bra med er, här är det superbra. Jag håller på att fixa mig lite för att sedan dra på jobbet, jobbar hela helgen. Känns helt okej, ett minus är dock att jag missar travet, hah. Men jag får se reprisen. Vem vet, jag kanske blir miljonär när jag sitter på jobbet? Hur nice vore inte det. ;)


Ananas - Jag utmanar er!

Ett hett tips är att hinka i er ananas. Det fungerar för mig, till huden alltså! Ni som följt mig fööör länge vet att jag var besatt av ananas förr, jag hade bebis hy då! Sedan slutade jag med det och fick sämre hy. Nu har jag börjat med det igen och börjar få tillbaka mitt babyface.

Nu utmanar jag er! Vi ska äta minst en burk ananas om dagen, jag äter dessa ananas skrivor (3 pack) finns att köpa på vilken affär som helst.


Om cirka 1 vecka tänker jag berätta för mig hur det gått, så berättar ni för mig hur det gått för er. Bra va? Spring och köp ananas!

Gammal bild på mig när jag missbrukade ananas, det var inte bara en ananasburk om dagen som gällde då!

Jag gillar mitt hår!


Mår bättre nu än vad jag gjorde imorse i allafall, då var det nära döden. Inte riktigt, men nästan. Sitter och kollar på något värdelöst program på teve, finns inte så mycket annat att göra, boring.  

Wella Professionals Thermal Image Heat Protection Spray

Tänker tipsa er om detta värmeskydd från Wella. Köpte den på Attityd här i Örnsköldsvik för 159 :- om jag inte minns fel. Den är jättebra och luktar melon, helt underbart!


Bilder från gårdagen!

Hej hopp!

Igår var jag och Andy som sagt i Umeå. Vad vi gjorde där? Jag gjorde läpparna sedan shoppade vi lite, åt mat och hade det bra. Jag fyllde på Juvederm 0.55 ml hos Estetic, det kostade 2700 :- och jag är supernöjd! :D

Sedan tog vi oss an en Audi a5, fan vad den går!


Igår käkade jag massor av glass med gott samvete, för idag är läpparna inte svullna alls nästan. ;)


NU!

Mår inte bra

Det började redan igår kväll då jag började må jättedålig. Samma sak idag, så jag var tvungen att sjukanmäla mig från jobbet. Fan, jag vill verkligen inte sjukanmäla mig, suuuuck!


Shopping i Umeå


Emma S - 269 :- (?) 20 % rabatt på Åhléns i Umeå. Loreal - Volume Million Lashes (175 :- älskar den!)

Ögonbrynspensel från Make up Store - 115 :- , Tri Brow från Make up Store 185 :-

Sedan mina sköna, ska jag visa vad vi egentligen åkte upp till Umeå för, haha. Spännande. ;)

Mot Umeå!

Har aldrig varit såhär nervös!!!!!! :(


Dagen med stort D

Godkväll!

Kom precis hem från en skön promenad med Andrea, mys. Vi fick se lite action efter vägen också, hah. Aja, sitter här och funderar på att gå och lägga mig, MEN! Jag är så jäkla nervös inför morgondagen, jag ska övervinna min största fobi, typ! Jag tror seriöst att jag kommer att dö, någon som kan gissa vad jag hittat på för galet nu?


Lat tjej

Har blivit riktigt bortskämd med skjuts till och från jobbet de senaste dagarna, trots att jag bara har 10 min gång till jobbet, hah. Men ah, man kan ju inte tacka nej? ;)

Därför ska jag vara duktig och gå ut på en promenad med världens bästa Andrea alldeles strax!


Gott

Måste överleva kvällen, hah!


Olles

Dålig uppdatering från min sida. Igår var jag och tjejerna på hockey, men vi hängde såklart i baren istället, hah. Sedan åkte vi på Olles. Hände väl lite mindre roliga saker, men det är väl sånt som händer ibland - eller hur?

Har precis gjort en tacopaj som blir dagens middag. Bye!
 

Så irriterande!


Blåser fan bort så fort man går ut! Gud vad arg jag är. Jag har 10 min gång till jobbet men jag vägrar, paraplyet viker sig, kallt som fan, regn fulla mig och håret blåser över hela ansiktet! Ska ringa taxi och ta till jobbet. Men då kommer nästa problem, vägrar att ringa Örntaxi då de var så jävla elaka sist, finns det bara det taxibolaget i stan?!


/ Argtjej_91

Skjut mig, nästan.

Fredag!

Härligt med fredag! Tycker inte ni? Klart ni tycker! Ska fixa mig nu för att sedan dra mig ner mot stan och träffa Jennie. Vi ska på bolaget bland annat, häärligt! Sedan blir det jobb, vi hörs!


Gillar mina nya ögonskuggor som jag fick! Jättefina färger, ska visa er senare!

Ute på villovägar


Jobbar

Gott med fika!


Hej skönheter


Bullar

Jag och Jennie hittade goda bullar på jobbet idag, Mmmmhm!


Höstens färg: Blå!


Glad tjej






Såhär ser det ut när jag handlar

*Leker nyttig*. Ignorera påsen i bakgrunden ;)
 

Vilar ner maten

Ligger i soffan och vilar ner maten, gjorde en as god tacopaj. Matkoma som fan! Väntar även på att Andy ska dyka upp, vi ska hänga lite. ♥




Inte alls snygg!

Denna bil provkörde vi, en riktig liten snygging! Den gick as bra också, hih. Men ingenting slår Audi, kommer aldrig svika Audi. ♥




Köra bilar

Håller på att fixa mig för några killkompisar frågade om jag ville följa med och provköra bilar, klart jag vill! Älskar allting som har motor, haha. Undra vad vi ska testa idag, BMW kanske ? ;)



Jag börjar få riktigt långt hår nu! ;)


Skrämmer mina vänner!

Såg nu att Andrea blev rädd när jag berättade om en film jag sett, haha. Vill inte vara orsaken till sömnlösa nätter! :(

Godmorgon förresten! Vad gör ni idag? Underbar söndag, eller? Sorry för kass uppdatering igår, men jag hade annat för mig. ♥


Trött

Hej hopp! Blev så sugen på godis så jag åkte med 2 killkompisar och köpte godis hihi! Hemmakväll såklart. ;)

Ska hem och ett tag och kolla på Weeds, har ni sett att säsong 8a kommit ut? As glad!


Dessa drömmar

Godmorgon! Hos mig är den inte god, hah. Hade en till sån där äckel dröm. Denna var nog värst. Den var så verklig, plus att jag känner personen som jag drömde om, uuuh. Blir äcklad.

Aja, ska hoppa in i duschen nu och käka gröööt.

 

Present

Kolla vad jag fick idag. Tänk att en present kan göra en så glad. Jag som har känt mig lite nere idag blev genast på bättre humör. :)




Min nya jacka

Cubus, 799 :- Tips, tips, tips! Jag är förälskad i den, kommer bokstavligt talat bo i den framöver. Kul att ha en annan färg på jackor än svart också, hah.





Brev

Hoppas att ni har det bra! Jag har det helt okej, lite nere bara. Fick post idag - brev från farbror blå. Gjorde ju en polisanmälan för ett tag sedan, nu verkar det ha hänt något, spännande..


Sköna



Haha så sköna! Helt ärligt har jag gjort så några gånger bakom folk på Coop, hahah!

4 bilder

Såhär har min dag sett ut! Käkade tacos på uh och glass till efterrätt ;) köpte en ny vinterjacka också, visar fler bilder på den sen!

 

 


Hur länge ska man behöva vänta?

Jag har beställt 3 plagg från Nelly.com för snart 2 (!) veckor sedan. Men de kommer aldrig? Assååå, vad är det för fel? Har hört av många att de tydligen är jättesega nu och lalala, men fan vad psykande det är. Detta har jag beställt:
 
JEANS - SORT DENIM / BERLIN JEGGINGS - NELLY.COM
FESTKLÄNNINGAR - LITTLE MISTRESS / PATZY LACE TOP DRESS - NELLY.COM
FESTKLÄNNINGAR - LITTLE MISTRESS / PATZY LACE TOP DRESS - NELLY.COM
Det tråkiga var ju att jag skulle ha denna till ett speciellt tillfälle *host* men nu är det redan förbi, hur kul var det då? Beställde även en tröja som jag såg var slut nu, bäst för Nelly att jag får den också.

Möte

Jag och Andrea satt och väntade på att vi skulle få komma in på ett möte, vi blev lite less att vänta. ;) men tillslut så! ;)


Möta upp Andy

Ska bara fräscha till mig lite, sedan ska jag möta upp Andrea i stan för lite myspys. Har en massor jag vill göra idag, hihi! Har missat en massa program på teve som jag måste ta igen. Sedan såg jag att det kommit nya avsnitt av Weeds så det måste jag såklart också ta igen. En massa mat vill jag också laga, god mat! Tips på recept kanske? (Äter ingenting från havet).

Bjuder på en puss så länge!




Promenad med baby

Härligt med kvällspromenad ;)


Rosa moln

.

Hjälp!

Åker med en polare. Han kör över 200 km/h!!!! Hjälp mig någon?


Vi gillar att åka bil

Hittade en film från i lördags då vi åkte bil på väg till Olearys. Förövrigt är detta en ny favoritlåt, någon som vet vad den heter? Ps. jag är inte så stadig på kameran efter några glas. ;)

Funderar på att lägga upp ett festligt klipp från vår partykväll i Umeå också? Haha, vad känner ni om det?

Håller på att bryta ihop!

Jävla jävla jävla fan fan!!!!! Att allting ska gå åt helvete hela tiden. GICK IN PÅ SWEDBANK I STAN I FREDAGS OCH SKULLE AVSLUTA FÖRETAGSKONTO, DÅ HAR DE PAJJAT ALLA MINA KONTON!!!!! är jag lack eller?


TELEFONTID JÄVLA 30 MINUTER!!!!!!!!!!!

Bilder från förfesten


Cissi kirrade välkomstdrinkar!


Snyggingar!









Bra kväll!

Godkväll!

Igår var det som sagt fest, hade hur kul som helst med de bästa. Vi åkte på krogen, dansade och hade allmänt kul. Sedan drog vi vidare till kebabtorget (heter det så?)  och käkade en inte allt för god kebabtallrik. Lite tråkigt sådär. Träffade Robin Hood gjorde vi också, hah. Somnade vid fem på morgonen men det var det värt, myyys.

Jag var dålig på att ta bilder med mobilen, men dessa har jag från igår! Sedan kommer fler bilder som är tagen med systemkameran. ;)
 

Fezt


Fan vad tråkiga kompisar jag har som aldrig kommer! Jag har ju börjat för längesedan, hah. Sitter här som ett offer själv, hihi.

Kvällens sminkning





Poppin champagne

Hej pärlor! Vad sur jag är nu. Vann ju 3000 på trav för någon helg sedan, sedan 700, trodde att det skulle vara tredje gången gillt. Men nej, nu sprack det, balle!

Ikväll blir det fest, kulkul. Tänkte tjuvstarta lite. ;)





 

Instagram

Följ mig på Instagram om ni vill. Ceciliaviklund heter jag där!




RSS 2.0