Balle!

Försöker att lägga in bilder på mig själv från mobilen till datorn men det funkar såklart inte. ÅH! Jag vill ha min nya daaator, hoppas att den kommer imorgon. Då vet ni vad jag kommer att göra hela helgen. ;)

Aja, annars då? Är riktigt irriterad idag, varför? Hmm, kan inte gå in på det. Men vissa människor kan verkligen gå en på nerverna, hah..... Men för att ni inte ska spekulera, så.. Nej, det är ingen jag känner (vet inte ens vad människan heter), nej han/hon känner inte mig, jag bara stör mig som f.a.n.


Me, me, me, just me,



Hej hopp! Idag har det varit en lång dag på jobbet. Vi satt mest vid dator och fick lära oss en massa om On Demand boxar. Imorgon ska vi ha medlyssning + att vi ska ta några samtal, behöver jag säga att jag är nervös? Jag LOVAR att jag kommer att få någon engelsktalande, skåning eller något sånt, hmm...

Idag mina vänner


Idag är det dagen med stort D! Jag har väntat på denna dagen hela helgen, hih. Later dudes!

Det där med att starta eget


Vet ni vad? Jag har knappt lagt ner mitt företag förrän jag vill starta ett nytt. Hah, nej men det är faktiskt sant. Men jag känner att det inte är kläder jag vill hålla på med, utan.... FASTIGHETER! Jag vill äga fastigheter och hyra ut, vet ni vilka pengar man tjänar på det? Helt sinnes, men man tar ju risker också. Jag vet t.ex. en fastighet i ett litet samhälle, med 10 lägenheter som kostar 1 000 000 kr. Billigt kan jag tycka för 10 (!) lägenheter (60 kvm/st).

Jag är väldigt driven, det vet jag att jag är. Och om jag bestämmer mig för att göra någonting - så gör jag det. Denna dröm kommer jag faktiskt att uppfylla. Jag vet exakt hur jag ska ta mig dit, men det tänker jag såklart inte berätta för någon. Allting handlar bara om att tro på sig själv. Om du tror på dig själv kan du uppnå alla dina mål. Ta hand om er! ♥ 


Min förebild!

Marabou Jordgubb

Har jag några chokladälskare som läser min blogg? Det tror jag säkert att jag har, eller? Tänkte kolla med er om ni har testat Marabou's nya chokladkaka med jordgubb? Jag har det, och ja. Jag måste tyvärr ge den en stor diss. Jag älskar färska jordgubbar med choklad (nutella helst). Men nepp, denna var faktiskt inte min smak. Vad tycker du?

Update:

Kollade vad jag hittade, jag som är lakritsälskare, måste. ha. nu!!!!!!!!!!


At work

Hellu!

Sitter just nu på jobbet, vi har rast så då passar jag på att uppdatera. Helvete vad min mage kurrade under lektionen, hah. Måste ta och käka någonting snart, och käka en stadigare frukost imorgon. ;)

Mjaa, annars då? Idag är jag riktigt jäkla trött. Inte kul alls. Jag funderar på att sola solarium efter jobbet. Jag har nämligen sagt att denna sommar ska jag vara brunare än jag någonsin varit, det ni. ;)


En bild från i somras, inte brun alls!


BB live

Hej hopp!

Sorry för dålig update idag, men jag har varit ute i solen hela dagen, och det hoppas jag att ni också har. Jätte härligt väder idag ju, hoppas att det håller i sig hela veckan. Kollar på bb live nu, Lars har åkt (yes) och snart ska en till lämna. Jag hoppas på Annica, tål inte människan.


4 låtar jag spelar om och om igen








Yada



Godmorgon! Skönt att få sova ut igen, heh. Nästa vecka börjar jag halv nio varje dag, så det blir en halvtimmes sovmorgon hela nästa vecka, känns väl bra. ;) Sitter här och äter frukost (godis), yadayada, gott är det. Annars då? Färgade ju om håret för en vecka sedan, ovan ser ni resultatet, love it. Jag hade ju så för ett tag sedan (gammal bild) gillar färgen mucho.

Pink Grapefruit

Sitter just nu på jobbet, har precis haft lunch. Gick på stan en sväng och letade efter de rosa Neutrogena produkterna som går på reklam just nu, men självklart finns de inte på våra apotek i Örnsköldsvik, suck. Hon sa att jag kunde kolla på Åhléns, men de hade inte heller!

För er som inte vet vad jag snackar om så är det dessa produkter:


Instagram

Hej hopp!

Ja, jag är typ 100 år efter, men jag har inte orkat göra det förrän nu. Så nu har jag Instagram, följ mig där, C_viklund :)



Och så var dag tre avklarad..

.. okej jag känner att jag måste börja blogga om något annat än jobbet, hah. Men ah, det händer liksom inte så mycket mer. Jag är as och då menar jag verkligen AS irriterad sedan efter klockan fem idag. Det kan bero på att jag hatar trafik över allt annat, sega, jävla äckliga förare borde tappa körkortet!


Så nu har jag anlitat en privatchaufför med limo så jag slipper att vara sur hela kvällarna, heh!


BUS / Solarium

Jag skulle sola lite solarium idag igen, dock gjorde jag aldrig det, så det får bli imorgon istället. Eller så kör jag på BUS ikväll, vågar man? Vill ju inte se ut som en fläckig morot imorgon på jobbet, hah. Aja, vad säger ni? Ska man köra ett säkert kort och sola solarium, eller vara vågad och använda BUS? Vad föredrar ni?


Jag sist jag använde BUS, jag har faktiskt haft tur och fått "jämna" resultat NÄSTAN alla gånger.

Check!

... Andra dagen på ComHem avklarad och jag är trött som .. jag vet inte vad. Är ju inte van att kliva upp tidigare än 10.00. ;) Aja, är fortfarande i stan så jag uppdaterar igen när jag kommer heeem. Poss.


Finaste!


SIS

Hej babes! Idag har det varit fullt upp. Började ju på Com Hem idag, kulkul. Jag tror att det kommer att bli riktigt bra, allting pekar mot det i allafall. Jag kommer nog att trivas som fisken i vattnet. ;) Jag har ju utbildning nu i tre veckor sedan startar det på riktigt. Efter Com Hem gick (!) jag till Solpalatset och solade sådär 15 minuter.

Nu sitter jag hos min kära syster och chillar. Måste hem snart och ta tag i företaget, puh. Känns drygt. Juste, har ju inte sagt det till er som läser. Jag ska lägga ner företaget, eller sälja. Jag har inte bestämt mig än, men jag kommer inte ha tid för det nu när jag börjar på Com Hem, såååå.. Om du är intresserad av min webbutik kan du maila mig, [email protected] och berätta lite om dig själv. Puss!



Några få skor av alla skor jag sålt.. I denna leverans fick jag hem cirka 40 par skor!

Ny vecka, ny start!


Godmorgon! Hoppas att ni sovit gott, själv har jag knappt sovit alls, några minuter bara. Inte alls bra eftersom jag har en viktig och spännande dag framför mig, det är också därför jag är uppe tidigt, det händer ju liksom inte alla dagar. ;)

Aja, vad är det som händer idag då? Det säger jag när jag är på hemmaplan igen, wie. Funderar på att ta en 20 minutare också, solarium alltså.


Längtar


Hej! Hur har ni det idag? Hos mig är det superbra, lite slö bara. Lyssnar på en massa sommarmusik, jag tror och hoppas att detta kommer att bli en sommar som vi aldrig kommer att glömma, heh.






Guess what?

Hej alla kära bloggläsare!

För någon vecka sedan köpte jag ett ljusbrunt löshår som jag skulle slinga med blonda slingor. Cirka 700 kr från en återförsäljare på Tradera. Jättefint hår, men FÄRGA DET INTE! Jag skulle ju som sagt göra slingor men det gick åt h*lvete. Det blev rosa, hah.

Så nu har jag köpt ett nytt löshår som jag fick hem idag, yei. Nu hoppas vi att detta ska funka! Och nej, håret är inte 50/50 färgat , blixten fuckade lite. ;)


Sminkningar av mig




Har märkt att jag SKA knäppa på mina sminkningar i dagsljus, utan blixt. Första bilden är tagen så och den är ju tusen gånger finare än alla andra bilderna, eller vad tycker ni? Någon som är duktig på systemkameror? Jag fattar ingenting alls, hah.


Tjeeeeena


Tog en liten pause från datan då jag inte har någon data, hah. Jooo, klart jag har en men den fuckar ju hela tiden så jag sitter aldrig vid den, sedan ska jag inte ljuga om att jag inte har någonting att uppdatera er om heller. ;)

Nej, men gissa vad jag har beställt? EN NY DATOOOOR! Så nu blir det att blogga som aldrig förr. Ha lite tålamod bara kära läsare, den jag ville ha var slut i lager så den kommer om cirka 1 vecka, längtar till tusen!

Nu ska jag svara på lite bloggmail som jag såg trillat in den senaste tiden (45 st!) har ju gått miste om några lappar, balligt. Hoppas att det inte är försent nu bara!


Två bilder från min valborg


Jag är i chock!

Idag vaknade jag precis som vilken annan dag som helst. Jag brukar aldrig vara ute på internet på min mobil. Men idag kände jag att jag ville ut på Internet från mobilen, när jag fortfarande var nyvaken. Jag kollade min mail. Mitt hjärtade stannade till lite när jag såg ett mail med rubriken "Välkommen till Audition‏".

JAG HAR FÅTT ETT MAIL FRÅN MISS WORLD SWEDEN SOM VILL ATT JAG SKA KOMMA TILL EN AUDITION I STOCKHOLM PÅ LÖRDAG!!!!!!!!!

Dock riktigt dålig dag/tid, tror inte jag kommer kunna åka, så jävla typiskt!!!





Flower Dress


Dagens


RSS 2.0